Şimdi Ara

Yurtdışından Kız arkadaşım geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Temmuza bilet almış 3 haftalığına Türkiye'ye gelicek daha önceden de gelmişti zaten bu 3 haftalık süreçte napabilirim çok para harcamadan yazın güzel bir şeyler yaptırmak istiyorum beraber her şey dahile filan gitsek zaten deli para gider kız ödemeye çalışır zaten de ama mümkün oldukça ben ödemek istiyorum fikirleri olan var mı?

• Ben kizarkadaslarimi Romanyadan alip Istanbula cok goturdum yaptigim aktiviteleri soyliym.

-Rahat gezebilmek icin Sultanahmet vs civarinda guzel bir otelde kaliriz
    -Kapali carsi Sultanahmet vs cevresini gezer alisveris yapilir, Sultanahmetteki madonun en ust terasinda dondurma fln kesin yiyin.
    -Besiktas carsida o unlu menemen ve kahvalti yerlerinde kahvalti yapin muthis oluyor.
    -Bogaz turu yapin yada vapurla direk karsiya gecin.
    -Yerebatan sarnicina gidin, filmlerde fln gormus oluyorlar zaten.
    -Miniaturke gidin
    -Taksime gidin istiklali gezip galata kulesine cikin hava kararinca
    -Deniz vs olaylari icin haftaici kalabalik degilken ucretli plaja gidin, ucretsiz plajlarda rahat edemezsiniz nakibey plajini tavsiye ederim kapanmadiysa tabi.
    -Besiktasli oldugum icin stad turu yaptik biz onu es gecebilirsin BJK li degilsen.
    -Ortakoy yada Besiktasta denize sifir kafelerde oturup bogazin tadini cikarin.
    -Eminonunde sandalda balik ekmek yapin

Aklima gelen simdilik bunlar bide kiza misir, midye pamuk seker al.
  • Yok
  • yok
  • Yook
  • istanbula mı geliyor?
  • Akdeniz bölgesinde kamplar var onlar mantıklı geldi bana gidip 5 gün oteldr malak gibi yatmaktansa kamp yapıp belirlenen yerleri gezmek daha eğlenceli.
    Roarcamp var instada arat.
    Likya Fethiye gidilcek yer burası hem ikiniz için heyecan olur.
  • Çiğköfteci ali ustaya götür onu çocuk adam.
  • bu foruma ne kadar yaşı küçük ve ufak kişiler doluşmuş
  • Nere gelcek hocam bisey dememissin ki

Yorgunluktan gezmeye vakit kalmayabilir.
    Sana tavsiye kızı iyi besle kendini tut be zamanlamayı iyi yap günler ziyan olmasın
  • istanbula gelicekte farklı illere gidebiliriz
  • Evlenene kadar paranızı yedirmeyin. Evlendindikten sonra eşin çalışmıyorsa herşeyi sen ödersin.
  • Adam akıllı cevap gelmemiş hiç yazık.
    Eğer maddi durum çok yoksa CR7_35 dediği gibi kamp çok mantıklı olur.
    Malzeme varsa hem eğlenceli hemde masrafınız minimum olur.
    Malzeme yoksa Decathlondan çadır, mat vs temel malzemeleri alarak yinede az masrafla vakit geçirebilirsiniz.
    Seyahat kısmını BlaBla veya otostop ile yapabilirsiniz.
    Marmaris çubucak kamp alanını tavsiye edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tootpick -- 20 Mart 2019; 12:37:59 >
  • Ben kizarkadaslarimi Romanyadan alip Istanbula cok goturdum yaptigim aktiviteleri soyliym.

-Rahat gezebilmek icin Sultanahmet vs civarinda guzel bir otelde kaliriz
    -Kapali carsi Sultanahmet vs cevresini gezer alisveris yapilir, Sultanahmetteki madonun en ust terasinda dondurma fln kesin yiyin.
    -Besiktas carsida o unlu menemen ve kahvalti yerlerinde kahvalti yapin muthis oluyor.
    -Bogaz turu yapin yada vapurla direk karsiya gecin.
    -Yerebatan sarnicina gidin, filmlerde fln gormus oluyorlar zaten.
    -Miniaturke gidin
    -Taksime gidin istiklali gezip galata kulesine cikin hava kararinca
    -Deniz vs olaylari icin haftaici kalabalik degilken ucretli plaja gidin, ucretsiz plajlarda rahat edemezsiniz nakibey plajini tavsiye ederim kapanmadiysa tabi.
    -Besiktasli oldugum icin stad turu yaptik biz onu es gecebilirsin BJK li degilsen.
    -Ortakoy yada Besiktasta denize sifir kafelerde oturup bogazin tadini cikarin.
    -Eminonunde sandalda balik ekmek yapin

Aklima gelen simdilik bunlar bide kiza misir, midye pamuk seker al.

• Teşekkürler cevaplarınız için sonunda normal cevap gelmesi sevindirdi o istanbul olayların çoğunu yaptık gelmişti daha önceden zaten 5 günlüğüne şimdi 1 aylık gelince biraz kararsız kaldım
  • kız nereli hajı?
  • bu sorun bende de var ya.

istanbul'a gelecek benimki de yakında. Ne yapsak nerelere götürsem bilemiyorum. Bide ben zaten çok gezen biri olmadığım için bilmiyorum güzel mekanları :/
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    suri bum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.