|
Bildirim
|
bu foruma ne kadar yaşı küçük ve ufak kişiler doluşmuş
|
Akdeniz bölgesinde kamplar var onlar mantıklı geldi bana gidip 5 gün oteldr malak gibi yatmaktansa kamp yapıp belirlenen yerleri gezmek daha eğlenceli.
Roarcamp var instada arat. Likya Fethiye gidilcek yer burası hem ikiniz için heyecan olur. |
Ben kizarkadaslarimi Romanyadan alip Istanbula cok goturdum yaptigim aktiviteleri soyliym.
-Rahat gezebilmek icin Sultanahmet vs civarinda guzel bir otelde kaliriz -Kapali carsi Sultanahmet vs cevresini gezer alisveris yapilir, Sultanahmetteki madonun en ust terasinda dondurma fln kesin yiyin. -Besiktas carsida o unlu menemen ve kahvalti yerlerinde kahvalti yapin muthis oluyor. -Bogaz turu yapin yada vapurla direk karsiya gecin. -Yerebatan sarnicina gidin, filmlerde fln gormus oluyorlar zaten. -Miniaturke gidin -Taksime gidin istiklali gezip galata kulesine cikin hava kararinca -Deniz vs olaylari icin haftaici kalabalik degilken ucretli plaja gidin, ucretsiz plajlarda rahat edemezsiniz nakibey plajini tavsiye ederim kapanmadiysa tabi. -Besiktasli oldugum icin stad turu yaptik biz onu es gecebilirsin BJK li degilsen. -Ortakoy yada Besiktasta denize sifir kafelerde oturup bogazin tadini cikarin. -Eminonunde sandalda balik ekmek yapin Aklima gelen simdilik bunlar bide kiza misir, midye pamuk seker al. |
Çiğköfteci ali ustaya götür onu çocuk adam.
|
suri bum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tootpick -- 20 Mart 2019; 12:37:59 > |
|
|
|
|
|