Şimdi Ara

Yurtdışından Kurusıkı Silah !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Ben kurusıkı silah almayı düşünüyordum. Araştırdım, ancak baktığım modellerin fiyatları sırf ithal olduğu için uçuk bir vaziyette. Bende yakın zamanda Almanya'ya gideceğim. Oradan bir arkadaşa sordurdum, orada gayet makul fiyatlarda. Bende Almanya'ya gittiğimde oradan almayı düşünüyorum. Ancak bir sorunum var ve sizinle paylaşmak istiyorum. Bu silahı aldığımda buraya nasıl getireceğim. Yani uçakla gidip gelsem hava alanından takılırmıyım. Bir sorun çıkar mı? Sonuçta silah kurusıkı yani gerçek değil. Arabayla dönsem gümrükte takılırmıyım? Sizce ne olur ? Fikirlerinizi varsa deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Cevaplarınızı ivedi zamanda bekliyorum. Herkese mutlu günler.

• buradan al
    başına bela alma
  • arabayla dönerken silahı arabanın altına bir şekilde gizlersen ihbar da olmazsa sorun çıkmaz sonuçta kurusıkı bir nevi oyuncak gibi birşey eğer modifiye edilmezse (ki yasak)

havaalanında da kesin tesbit edilir ama silah muamelesi görür mü bilmiyorum bir emniyete falan sor istersen sonuçta yasal bir hak olarak alabilirsin herhalde

ama tabi risk her zaman vardır sen bilirsin yine de
  • Sağolun arkadaşlar. Dediğim gibi buradan alacaktım çok pahalı o yüzden yurtdışından getirmek istiyorum. En iyisi arabayla getirmek. Gizli bi yere koyarım ihbar olmasıda imkansız zaten. O yüzden rahatça getirebilirim diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    havalı tüfek dürbün tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Kurusıkı Tabanca Cezası
    9 yıl önce açıldı
    havalı tüfek önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.