Şimdi Ara

Yurtdışından Laptop Almak Için Gümrük Vergisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocalarım bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Elime gerçekten sağlam bir bilgisayar gerekiyor.

Hostes bir aile dostumuz var ona amerikadan en uygun nerden bilgisayar aldırabilirim ve tax free ile o ülkeye para ödemiyoruz ama buraya gelince gümrükte problem yaşar mı? Vergi ödemek durumunda kalır mıyız? hediye için yada kendime dese nasıl olur?kesinlikle kargo firması felan yok. Aile dostumuz elden vericek bize. Çantasında veya bavulunda benim önceki bilgisayarım dese nasıl olur? abilerim yardımlarınızı görüş ve önerilerinizi bekliyorum.ululararası garantiyi amazon veriyor mu? Ben öyle iki yillik felan garanti istemiyorum 1 aylık bir garanti bana yeter o da bilgisayarda eğer problem varsa çözülebilmesi için geri gönderebilmeye

Teşekkür ederim Tüm yardımlarınız için

• Hostes arkadaşınız bu detayları daha iyi biliyordur gide gele öğrenmiştir artık. Yolcu yanında, bir kişisel bilgisayara zaten izin veriliyor. (Eğer hosteslere özel bi uygıkama yoksa ) olmadı hanında hostes arkadaşları vardır. Tax free mevzusunu bilemicem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan Asus rog indirimde vergi iadesi alırsan 3000 tl aşağısında bir ürün bu fiyata ülkemizde imkansız :)

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01578ZK9A/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1467376853&sr=1-1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=asus+rog

Bu da MSI (MSI bazı sıkıntıları varmış kullananların bazıları şikayetçi)

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B0150PJR3K/ref=ox_sc_act_image_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yurtdışından macbook almak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.