Şimdi Ara

Yurtdışından Müzik CD'si veya MP3 Satın Almak..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'ye MP3 satışı yapan veya Müzik CD'si kargolayan yabancı bildiğiniz bir site var mı?

• Ne tarz istiyorsun?
    Genel olarak Amazon.com gayet uygun fiyatlara yolluyor.Daha geçen gün üç tane Faith No More CDsi sipariş ettim,20$ üç CD toplam,15$'da kargo koydu.İki-üç haftaya elimde olur.Amazon MP3'de satıyor ama sadece Amerika'da oturanlar alabiliyor.
  • istediğim cd'ler Türkiye'de yok ya da ben bulamıyorum.. nightwish, elis, after forever, epica, within temptation aradıklarımdan bazıları..

amazon'dan cd'ler gelirken gümrüğe takılıyor mu veya gümrük vergisi var mı?.. bir seferde en fazla ne kadarlık sipariş verirsem gümrüğe takılmaz veya vergi oluşmaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mMylo -- 30 Ağustos 2009; 12:54:25 >
  • Dediğin gruplardan yola çıkarak öncelikli olarakhttp://www.lasercd.com/ adresine bakmanı öneririm.Amazon'a göre daha uygun fiyatlarda CDler oluyor,ayrıca tam bir haftada CDleri yolluyorlar.Nightwish'in Dark Passion Play'inin özel versiyonunu buradan çok kelek fiyata almıştım.Genelde Progressive Rock/Metal CDleri satarlar ama Symphonic/Gothic/Power Metal grupları da çok sık bulunduruyorlar.

Gümrüğe takılma ise pek olmaz.Zaten CD fiyatları oralarda ucuz olduğundan 7-8 CD bile alsan çok abartı fiyat olmayabilir.Zamanında 120$lık alışveriş bile yapmıştım ama gümrüğe takılma olmadı.Ara sıra gümrükte indiragandi olayları oluyor,iki defa başıma geldi.En son Dream Theater CD'm elime ulaşmamıştı,hemen Amazon'a mail attım ve para almadan tekrar yolladılar.LaserCD'de de sorun olmuyor,orada da para iadesi almıştım bir defa...

• @Ɛnslaved

hangi amazonu kullanıyorsun sen?

amazon amerika mı, ingiltere mi, almanya mı, fransa mı, avusturya mı?
  • Amerika.
    Diğerlerinde fiyatlar Euro ve Pound dolayısıyla pahalı oluyor.
  • amazon türkiyeye ürün göndermiyor diye biliyor idim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.