Şimdi Ara

Yurtdışından ps5 veya xbox

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cuma gününe kadar yurtdışındayım, gelmişken Ps5 veya xbox alsam mı diye düşünüyorum. Çok oyun manyağı sayılmam, hatta ps3 dışında konsolum da olmadı sayılır fi tarihindeki cihazları saymazsak. fifa dışında last of us, rdr gibi kült oyunları oynamışlığım var ama devamlılık sadece fifa da oldu(önceleri pes)

Oğlanla ps3'te tekken vs. atıyoruz arada, hepsi bu. Tv de 1080 orta halli, 4k falan değil.

O yüzden çok masrafa girmeye gerek yok, zaten ps5 oyun fiyatları malum, xbox s serisi işimi fazlasıyla görür gibi geldi. Oyun masrafı daha makul gibi sanırım ps5 e göre. Alayım, beğenmezsem satarım diye düşündüm. Becerebilirsem taxfree olayını da yapacağım. Siz ne dersiniz, mantıklı değil mi? Teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tr de zaten uygun yurtdışı sıfır cihazlar mevcut hocam sistem toplamak daha hayırlı olabilir

• Bizde ps5 ve series s var. İkisi de salonda tvye bağlı. Benim çocuk sürekli xbox ile takılıyor. Zaten genel olarak fifa oynuyorsanız geçen yılın fifa oyunu da gamepass ile geliyor. Ben de çok oynayan birisi değilim. Pratiklik açısından series s derim. Ps5’i koyacak yer bulamadım başta. Keşke almasa mıydım dedim. Ve zaten xbox olduğu için biraz kullanılmadan da durdu. Ne zaman ps için de abonelik aldım, o zaman kullanmaya başladım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ps 5 slim alın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps5 slim + ps plus üyelik alıp keyfine bak hocam. vergi iadesiyle alırsan gayet ucuza gelir sarmazsa tr'de satması çok kolay.

• Cevaplar için teşekkürler. Sistem topla denmiş de gamer değilim arkadaşlar, salonun ortasında pc ile ne işim olsun yanlış mıyım? İlanlara baktım, 0 cihazlar diye filtreleyip. sağolsun yurdum insanı 15-16 bin lira fiyat çekmiş, kutusu açılmış 3 ay kullanılmış. Nasıl bir sıfır anlayışı varsa... Ben xbox s 1 tb alıp geçiyorum, 350 euro burada. Tax free de alabilirsem ne ala...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergi iadesi alabilirseniz bayağı indirimli oluyor. Xbox SX alın. Oyun ücretleri ps'nin yarısından daha az. Yeni çıkan oyunlar aynı çizgide seyrediyor, ama bu tarafta daha fazla indirime giriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xbox tavsiye ederim. Daha avantajlı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.