Arkadaşlar merhaba.Bir akrabam yurtdışından geliyor ve psp 2000 getirmesini söyledim.sorularım: 1-PSP alırken modelinin 2001 olmasını söyledim.TÜm 2000 serisi kırılabiliyor mu belki bulamaz 2004 veya 2006 alır cfw atabilir miyim 2-Versiyonu ve modeli kutuda yazar mı?Neresindedir?
Teşekkürler
arkadaşlar numaralar bölgeye bağlı heralde anladım versiyonun 4.01 in altında mı olması lazım? PSP 3000 ler bile kırılıyor artık heralde tüm slimlerin de kırılmış olması lazım değil mi ? Umarım her slim kırılıyordur
Dostum 2000 serisini magazalarda bulabilecegini sanmiyorum. Buradaki magazalarda sadece 3004 serisi mevcut. Hatta PSP Go'nun cikisiyla birlikte belki yakin bir zamanda 3004 serisini bile goremeyebiliriz.
yok hocam yurtdışı diyorum orada var söyledim versiyonu 5.0 dan düşük olanu alsın ki garanti kırılabilsin umarım doğruyumdur
hocam türkiye'de zaten 310 330 arası değişiyor psp3000 bile , eskisi kadar pahalı değil
quote:
Orijinalden alıntı: Morsmordre
yok hocam yurtdışı diyorum orada var söyledim versiyonu 5.0 dan düşük olanu alsın ki garanti kırılabilsin umarım doğruyumdur
Dostum bende yurtdisindayim zaten. Finlandiya'da yasiyorum. Burada 2. el urun satan web siteleri disinda 2000 serisi hicbir magazada bulamazsin. Sadece 3004 ve Go var. Umarim tanidigin kisi bulabilir. Kolay gelsin, ne diyim.
Güncel haber:dediğiniz gibi 2000 serisi piyasadan kalkmış sadece 2. el var.Bana da 3000 serisi almak mantıklı geldi hem 0 olur hem yeni nesil olması açısından 3000 alırken aynı şekilde v 5.00 altında olması lazım sadece değil mi ? başka bir ekstraya gerek yok 3004 3006 falan hepsi aynı zaten bir şey değişmiyor.
slm dostum ben fransada yasiyorum maagazalarda ismedigin kadar psp slim 2004 var fiyti 168 euro
sağolun arkadaşlar 3000 e karar verdim ama aklımda hala bir soru kaldı bataryayı çıkarırsam veya direk kapatırsam hen gidiyor tamam, açınca baştan mı yapmam lazım?(uyku modunu demiyorum) bu forumda okumuştum sanki birisi diyordu:kapayıp açınca 30 saniyelik işlemle hen oluyor kendiliğinden demişti de aklım orada kaldı...
quote:
Orijinalden alıntı: Morsmordre
sağolun arkadaşlar 3000 e karar verdim ama aklımda hala bir soru kaldı bataryayı çıkarırsam veya direk kapatırsam hen gidiyor tamam, açınca baştan mı yapmam lazım?(uyku modunu demiyorum) bu forumda okumuştum sanki birisi diyordu:kapayıp açınca 30 saniyelik işlemle hen oluyor kendiliğinden demişti de aklım orada kaldı...
ya bekle 3000 sorunu çözülsün öyle al, ya da 2000 al sorunsuz oyna
hocam 3000 sorunu sanırım kapatınca hen'in gitmesi olarak söylediniz.fakat yalkaşık 1 dk süren işlemle kapatıp açınca hen'i tekrar yapabiliyormuşuz yani pek de sorun olmuyor galiba. 2000ler ingiltere'de bulunmuyormuş veya 2. el bulunuyormuş onun için aklım daha çok yattı 3000 e.versiyon 5.03 altında büyük ihtimal bulunur orada.
bu arada şu ne derece doğrudur ana konulardan birinde rast geldim:
quote:
Orijinalden alıntı: hakohako
Bence degil. Evet 3000'lerde aleti uyku modunda tutmalisin derler (ki nede kapatirlar anlamiyorum, uyku modu dedigi tv yi kumandadan kapamak gibi birsey. Sonucda alet kapaniyor, pil harcamiyor. Oyun oynarken pil falan biterse ancak kapanir.), ama neden derler anlayamam. Alet kapanirsa yapilacak iş cok basit, 30 saniyelik bir is var, kediler falan cikiyor alet restart oluyor ve kopya oyunlar oynanir hale geliyor. Yani alet kapanira "eyvah yandi gulum keten helva" olmuyor
up
ucuzsa banada haber ver banada getirsin :=)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme