Şimdi Ara

Bilkom Garantili Playstation Ürünleri Almayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen aylarda BİM'e gelen PS4 lerden çocuğum çok istediği için ve Bilkom garantili olduğunu da öğrenince 1 adet aldım. Bilkom garantili Sony marka PlayStation 4 oyun konsolunun kutusu üzerinde Bilkom ücretsiz ek garanti için 0216 909 25 56 numarayı arayınız yazıyor.

Bu numara arandığında 3 ay ücretsiz ek garanti veriliyormuş ve ücret dahilinde 9 ay garanti daha veriliyormuş. Bu numarayı 3 defa aradım ve talep oluşturdum, her seferinde sizi arayacaklar denildi ancak ne arayan ne soran oldu ve hiç aranmadım.

Bu kadar basit bir şey için bile aramayan bir firma ki 3 ay ücretsiz garanti vaat ediliyor çok ahım şahım bir şey değil, ek garanti için bile böyle yapıyorlarsa yarın bir gün arızalandığında servis durumunda halimiz ne olacak? Merak ediyorum doğrusu.

Playstation ürünlerinin garanti kapsamını Sony Eurasia yaptığı zamanlarda böyle bir sıkıntı yaşamamıştım. Aksine birebir ürün değişimi yapılıyordu. Şikayetvar gibi bazı sitelerde bir çok çözülmeyen hatta cevap bile verilmeyen bir çok soru gördüm.

Bu sonuçlara istinaden benim Bilkom garantili Playstation ürünlerine ve garanti kapsamına hiç bir güvenim kalmadı.

Satın Aldığım Bilkom Garantili PS4 Kutu Resmi Aşağıda:

Bilkom Garantili Playstation Ürünleri Almayın!

• PlayStation değil de, TCL marka TV almama sebebim olur kendileri. Amatörlükte zirve noktası. Yazık.
  • Bilkom eskiden apple macbooklara vs garanti verdiği dönem iyiydi. Daha sonra bunlar oyun piyasasına girdiler oyun getirttiler vs. e apple bunlardan garanti hizmetini de alıp kendisi ve genpaya vs verince ortada kaldılar. İşte hazır sony çıkıyor onu da biz alalım diye sony'e girdiler ama öyle o macbook zamanı gibi niş kitle vs az kullanıcı olayı kalmadı. Sonuçta playstation her türlü satan bir cihaz ve marka, e bunlar birde tv işine de girdiler tcl falan bunlara da bağlı o da yerinde servis kurulum vs derken bu adamlar aslında ellerinde olmayan işlem gücünü sağa sola dağıtıp eline yüzüne bulaştırdılar.

• Bu TCL tv alanar ayrı bir pişman. Şimdi malum şikayet sitesin ebir bakıyım dedim yine Bilkom mağduru çok.

• O ücretsiz ek garantinin Bilkom garantisi değil de, Bilkom ile anlaşması olan başka bir servise ait garanti olma ihtimalı var mı? Zaten konsol 2 yıl resmi Bilkom garantili değil mi? Onun üstüne ekstra resmi garanti vereceklerini sanmıyorum. Genellikle bu tür garanti uzatma servisleri hep üçüncü parti oluyor. MediaMarkt, Vatan, Teknosa, HepsiBurada, ve şimdi muhtemelen Bilkom da dahil, hepsi ekstra uzun garanti için resmi garanti dışı bir servis kullanıyor.

• Broşürde bilkom güvencesiyle yazıyor. Ayrıca MH bilkom olarak cevap vermişti. Tabi geri dönüş olmadı.

• TheLuBu kullanıcısına yanıt

Zaten bana şüpheli gelen kısım da "güvencesiyle" kelimesi. 2 yıl'dan fazla kimse bu ülkede, ücretli veya ücretsiz resmi garanti servisi vermez bence. Zaten telefona Bilkom çıkar ama asıl olay servisi kimin yaptığı. Muhtemelen Bilkom değil.

Hepsiburada'daki ekstra uzatma garantileri de "Hepsiburada güvencesi" ile ama verdikleri garanti, resmi garanti ile alakası yok, kendi anlaşmaları olduğu üçüncü parti teknik servis. Zaten bu garantilerin hepsi tıraş. Amaçları senden 2 sene önceden ücreti alıp, 2 sene sonra sıkıntı çıktığında "300 sayfalık sözleşmedeki dipnotu okumadınız, biz esasında bu sorunu ücretsiz gidermiyoruz, ücret vermeniz gerek" diyorlar. Yani hiç değmez.

İki sene resmi garanti ile kullanın, sonrasını da çok düşünmeyin. Resmi garanti bittiğinde size çok faydası olacak bir servis değil.

Tabii bu dediklerim ekstra garanti Bilkom garantisi değil ise geçerli. Ben Bilkom olduğuna inanmıyorum. Bilkom güvencesiyle başka bir firmadır. "Sıkıntı çıkarsa bizdensin merak etme" diyorlar gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphonsus -- 26 Kasım 2024; 17:47:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.