Şimdi Ara

Xbox yurtdışından Türkiye mağzasından oyun almak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Xbox nın Türkiye mağzasından oyun almaya çalıştım ama bir türlü olmadı.Hediye kartı kullanarak Türkiye deki bir arkadaşıma oyunu bana hediye ettirdim ama hesabım Almanya da gözüktüğü için oyunu hesabıma ekleyemedim.Sonra mail şifremi arkadaşıma verip onun eklemesini istedim ama hesap hala Almanya da gözüküyor Türkiye den giriş yapılmasına rağmen.Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Oyunu nasıl ekleyebilirim? (Arkadaşım benim mailimi kullanarak bilgisayar üzerinden microsoft store a giriş yaptı.)

• Arkadaşını boşver. Yapman gereken kendi hesabından vpn ile Türkiye den bir ip ye bağlanarak kodu aktif etmek. Telefona indirdiğin xbox app i ile yapabilirsin. Vpn app olarak ibvpn ya da nordvpn en iyisi.
  • Teşekkürler ibvnp ile hallettim .(baya bi yavaş tı ama iş gördü)

Sorunun çözümü ilginçti.vpn ile Türkiyeye bağlandıktan sonra bile hata verdi.mail adresiminin yanında devamlı Almanya yazıyordu ve kodu kullanamazsınız diyordu.Birkaç kez denememden sonra kod zaten kullanılmış hatası aldım.Baktığımda oyun kütüphaneme eklenmişti.

Konu kapatılabilir.
    iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGuardian06 -- 15 Mayıs 2019; 18:50:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation Türkiye hediye kartı
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.