Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Avrupadan Siparişleriniz Getirilir Satın Al 31 Mayıs 2023 00:55 1 1 Avrupadan Siparişleriniz Getirilir Selamlar;Almanyada yaşıyorum ve ayda 1-2 kere iş sebebi ile Türkiyeye git gel yapıyorum. Avrupadan almak istediğiniz, yer kaplamayan ve hafif ürünler için ücreti karşılığında Türkiyeye getirebilirim. Ürünlerin parasını peşin vermeniz veya alıp adresime göndermeniz gerekiyor.Özel mesaj ile detay sorabilirsiniz. Yer kaplayan ve ağır şeyleri getirmiyorum, onlar için mesaj atmayın lütfen.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Rusyadan Supplement Getirebilecek olan var mı? Xbox Series X Controller 9-Nesil - Siyah / Electric Volt / Deep Pink [SATILDI] Steam Deck 64GB Avrupadan Siparişleriniz Getirilir