Şimdi Ara

Yurtdışından Sistem Toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şu sıralar grubum ve yaptığım iş gereği atölye amaçlı ve satmak için bol bol sistem topluyorum. Atölye için topladığımız sistemler extreme sistemler oluyor. Bu sistemleri daha ucuz fiyatlara toplamak için yurt dışından sipariş verebilir miyiz? Bildiğiniz online site vb. var mı?

İyi Forumlar...

• amazon.com , amazon.de , newegg . Bazı örnekler resimlerdeki gibi extremedir

Yurtdışından Sistem Toplama Yurtdışından Sistem Toplama

• selamdeep kullanıcısına yanıt
    Kargo ücreti neye göre olur ayrıca gümrük vb. sıkıntı çıkmaz değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herteos

hocam 100 doları veya 75 euroyu aşan her üründen %18-%20 vergi alınır.ayrıca kargo masraflari var. yani sistem yaklaşık olarak burdan toplayacağınız ile aynı paraya gelir.
  • İyi, o halde böyle devam zaten piyasa fiyatlarından daha düşük fiyata alıyorum, ama biliyorsunuz her kuruş önemli bunun için bu yolu bir araştırayım dedim fakat pek parlak değil haklısınız teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hugues de Payen

quote:

hocam 100 doları veya 75 euroyu aşan her üründen %18-%20 vergi alınır.ayrıca kargo masraflari var. yani sistem yaklaşık olarak burdan toplayacağınız ile aynı paraya gelir.

Gerçekten böyle olduğunu mu düşünüyorsunuz , neden insanları yurtdışından alma konusunda korkutuyorsunuz. Daha geçen almanyadan evga gtx 970FTW+ aldım 1100 liraya geldi herşeyiyle , ki kartı çıkar çıkmaz aldığımdan bahsetmiyorum bile, kargo ücreti amazonda 30 dolar. Yüzde 20 vergide bi zahmet olsun. Her şekilde türkiyeden ucuza geliyor. Hem de devasa boyutlarda. Arkadaşa 8 milyarlık sistem dizdim Türkiyedeki fiyatla. Amazonda 2. bin dolar tuttu. Vergisiyle cartıyla curtuyla 2.500 dolar olsun. Yine ucuz yine ucuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: selamdeep

quote:

quote:

Gerçekten böyle olduğunu mu düşünüyorsunuz , neden insanları yurtdışından alma konusunda korkutuyorsunuz. Daha geçen almanyadan evga gtx 970FTW+ aldım 1100 liraya geldi herşeyiyle , ki kartı çıkar çıkmaz aldığımdan bahsetmiyorum bile, kargo ücreti amazonda 30 dolar. Yüzde 20 vergide bi zahmet olsun. Her şekilde türkiyeden ucuza geliyor. Hem de devasa boyutlarda. Arkadaşa 8 milyarlık sistem dizdim Türkiyedeki fiyatla. Amazonda 2. bin dolar tuttu. Vergisiyle cartıyla curtuyla 2.500 dolar olsun. Yine ucuz yine ucuz.

http://sinerji.gen.tr/zotac-gtx970-4gb-256bit-gddr5-16x-pmu51744

keşke bunu alsaydın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    90000tl sistem toplama tavsiye
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hugues de Payen kullanıcısına yanıt
    O dandik teknik servisle hayatta almam , hayatımda gördüğüm en kötü teknik servis yeri ve firması , dandik 2 metre karelik yere servis demişler. Şişlide bulmak nerdeyse imkansız. Çok varoş bir yerde kalıyordu.Allah kimseyi düşürmesin zotac'a

Ayrıca Tüm dünya evga , evga diye bağırırken , diğer markalara yönelmem bile söz konusu değil ki ; Ben ftw+ aldım , backplate + Çok daha iyi soğutma ve yüksek oc değerleri olan bir kart. Ayrıca malzeme kalitesinden bahsetmiyorum bile. Her neyse güzel öneri teşekkür ederim
  • quote:

O dandik teknik servisle hayatta almam , hayatımda gördüğüm en kötü teknik servis yeri ve firması , dandik 2 metre karelik yere servis demişler. Şişlide bulmak nerdeyse imkansız. Çok varoş bir yerde kalıyordu.Allah kimseyi düşürmesin zotac'a

Ayrıca Tüm dünya evga , evga diye bağırırken , diğer markalara yönelmem bile söz konusu değil ki ; Ben ftw+ aldım , backplate + Çok daha iyi soğutma ve yüksek oc değerleri olan bir kart. Ayrıca malzeme kalitesinden bahsetmiyorum bile. Her neyse güzel öneri teşekkür ederim

hocam zotacın teknik servisi mascomdur.yeri de kağıthanede ve baya büyük bir yer.bence siz karıştırdınız veya aldığınız ürünü başka bir firma getirmiş Türkiye ye

tamam hocam sizin dediğiniz yer denge bilgisayar. orası sıkıntılı bir yer. zotac ile alakası yok.sonuçta onlar başka markalarida getiriyor. alırken dikkat etmek lazım.mesela webdenal gibi yerlerden msi,zotac,asus hatta evga bile alsaniz sıkıntı çıkabilir teknik servis konusunda. çünkü asıl teknik servisler vektron,mascom,penta gibi yerler iken,bu tarz sitelerden alışveriş yapınca distribütor firma değişebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hugues de Payen -- 6 Şubat 2015; 2:41:34 >

• Hugues de Payen kullanıcısına yanıt
    Valla bilmiyorum hocam , ben de mascom diye hatırlıyorum. Ve sürekli beni yönlendirip durmuşlardı elimde garanti belgem ve faturamla olmasına rağmen. Bi kere memnuniyetsizlik yaşadım ya garanti kısmında benim için bitti o firma.
    yazdım hocam yukarida
  • quote:

quote:

quote:

Garantisinede yurtdisina yollarsin 50 $ verip Tabi sistemin tamamini evgadan olusturmadiysan.Arkadasina amazondan sistem duzmussun amazonun turkiyeye anakart yollamadigini bilmiyorsun neweggin yollamadigini bilmiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 6 Şubat 2015; 2:53:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• caneycaney kullanıcısına yanıt
    Bir bilgisayar ortalama beş yıl bozulmaz , En azından benim ki bozulmadı. Genel de çevremde de bozulmuyorlar çok eskimedikçe. Garantiyi yurt dışına da yollayabilirim , ki amazon karşılıyor , türkiye de parası neyse veripte yaptırabilirim. Evet yollamıyorlar ama amazon.de yolluyor diye biliyorum. Hadi yollamadı diyelim sıkıntı yok. Amerikadan al amerikadan iste gibi siteler ne güne duruyor. Hadi onlara güvenmedin içine kurt düştü amerikaya giden tanıdık vs .. hadi o da olmadı bak uçtun kaçtın yaşasın ebay.com hadi onu da beceremedin anakartı türkiyeden alırım yine ucuza geldi. Saygılar hocam
    Bu bilgisayar ortalama bes yil bozulmaz nedir ya o tip sitelere 40 $ kargo parasi odeyecegine buradan alirsin ki en azindan garantisi olur

• hocam ben kendi sistemi şuanda vatandan sıfır olarak toplamak istesem 3693 lira. amazon.com ve amazon.de den topladığımda 3500 liraya geliyor ve kargo ücreti dahil değil.bu bana pek uygun bir fiyat gibi gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hugues de Payen -- 6 Şubat 2015; 3:25:04 >
  • quote:

hocam ben kendi sistemi şuanda vatandan sıfır olarak toplamak istesem 3693 lira. amazon.com ve amazon.de den topladığımda 3500 liraya geliyor ve kargo ücreti dahil değil.bu bana pek uygun bir fiyat gibi gelmedi

Bazi urunlerde uygun fiyat oluyor ancak isin icine vergi ve kargo girince cogu urunde dezavantaj oluyor garantisizligide cabasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 6 Şubat 2015; 3:38:40 >
  • işte hocam rakamlar ortada;

1138 dolar 1138x 2,4=2731 tl burda birde %20 vergi uygulanacak. 2731x1,2=3277
    83 euro 83x2,7= 224 tl burda birde %18 vergi uygulanacak 224x1,18=264

toplam 3541 lira ve kargo hariç.şimdi bunun neresi çok daha ucuz.birde parçalarda sorun çıkarsa yurtdışı kargo ve yazışmalarla uğraş dur
     Yurtdışından Sistem Toplama Yurtdışından Sistem Toplama Yurtdışından Sistem Toplama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hugues de Payen -- 6 Şubat 2015; 3:42:22 >

• caneycaney kullanıcısına yanıt
    hocam net bir tablo koydum ortaya resimlere ve hesaba bakarsan
  • selamdeep denilen arkadaş sanırım amazon trollü. Mesajlarının çoğunda amazona övgüler yağdırmış. 2-3 parça bir şey alıpta övgüler yağdırmak çok saçma.

• Haklısınız bidaha forumdan aksi bi yorum geldiğinde hic kimseye yardımcı olmayacağım , o ürünler sanki Türkiye'de üretiliyor. o zaman soyle dersiniz nazik bi dille ben trollsem.

bak kardes işlemci orada ucuza geliyor oradan alınabilir . ekran Kartı da oyle. ama anakart gelmiyor zaten buradan al. diger Parçalar da burada daha ucuz , Yarısı yurt dışından Yarısı buradan alınabilir. yada dolar ucuzlarsa kesinlikle buradan alınabilir.

Allah askına sanki teknoloji ulkesisiniz sanki nvidia sirketi var Türkiye'de . sanki İntel Herşeyi Türkiye'de üretiyor. hadi eyvallah diyecek söz bulamadım , bundan sonra da aramiycam.

ayrıca imzam gözükmüyor. ama imzama bakmanızı tavsiye ederim. benim aldıklarımın aynısını Türkiye'de alin da bana fiyat belirtin , bide ben belirtirim bakalım kim ne kadar ucuza alabiliyormuş , senin bilgisayar diye dizdigini ben eve hobi diye diziyorum. hadi eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamdeep -- 6 Şubat 2015; 11:44:46 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.