Şimdi Ara

Yurtdışından supercard satın almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben bi konuya fransız kaldım...şimdi ben ds lite allınca hangi seti alcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pyro

ayrica supercardın pili bitmesi durumunda ne yapabiliriz.Rumble modeli daha uygun gibi geldi.

Quicksave özelliği olduğu için pilin bitmesi sorun teşkil etmiyor.Save yapacağınız zaman oyunu normal şekilde save ettikten sonra quick save yaparsınız.(Oyundan bağımsız olarak save özelliği var.) Bunu aykhut söylemişti zaten.
  • harbiden bu iş karışık pil mil takma olayı warmış
  • karışık birşeyi yok ki olay basit :)
  • nasıl karışık deil ya ömrümü yediniz biriniz diyor supercard söyle biriniz diyor pil takcanız biriniz diyor tornovida alcan flashlıcan napcam ya bennnnn ne alcam

• quote:

Orjinalden alıntı: Zeyth

nasıl karışık deil ya ömrümü yediniz biriniz diyor supercard söyle biriniz diyor pil takcanız biriniz diyor tornovida alcan flashlıcan napcam ya bennnnn ne alcam

abi komedisin ya sırf acıların çocuğu flashlamanın tarihi geçti artık artık superpass3 var o 2 deydi..sen superpass 3 ve supercard alcaksın pili
    bitince de değiştirirsin ki gerek bile olmaz..

• ozaman 4 çıkcak 3 flashlıcaz .... bundan sonra acıların cocuğu deil sorun yaratan cocukluğa terfi etmek istiyorum

P.S: aksam gelcem simdi okula gidiyorum
  • Bir de şu pil olayını açıklayayım, Supercard Ds'lite'ın şarjını kullandığı için pil sorunu falan gibi bir şey yok. Bu yüznde zaten ds'in 8-10 saatlik şarjlı oynama süresi supercard'la 4-5 saate düşüyor.

Kafanız çok karışmış gördüğüm kadarıyla, açıklayayım olayı:

Flashlamak tamamen isteğe bağlı bir olaydır ve dediğim gibi ne idüğü belirsiz ve trojan içeren bir homebrew program/oyun yüklediğiniz takdirde ds'in firmware'ini geri yüklemenize olanak tanır. Bu çok çok düşük bir ihtimaldir zaten.

Pil değiştirme diye bir olay zaten yok kim uydurdu bilmiyorum.

Her şeye sahip örnek bir set şudur: Supercard Mini SD + Superkey + Mini SD Hafıza kartı. Hafıza kartını Türkiye'den gerisini yurtdışından almak daha hesaplıdır.

Olay bu, biraz okuyun, forumlarda gezinin, bir sürü site var her türlü bilgiyi edinebileceğiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvo -- 26 Ekim 2006; 17:54:50 >

• dostum pil sorunu mevcuttur supercardlarda çok nadir de olsa..içinde save yapmak için bi pil mevcuttur zaten içini açıp bakarsan da görürsün..bu pil aynı bios pili gibi bişeydir..kartı yarım sene gibi bir süre kullanmazsan pil biter..normalde de pil ds in kendi gücünden şarj olur....pil bitince de gba oyunlarını save edemezsin..yoksa normal güç için gerekli bir pil filan yok zaten bu pil save için..ben bizzat tanık oldum pil bitip save yapamamaya..değiştirmek gerekti pili uydurma değil yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykhut -- 26 Ekim 2006; 20:52:18 >
  • hmmm sonunda güzel bi açıklama olmuş 2nizide tebrik ediyorum böyle tek tek değil sade bi dilde mağra adamına anlatır gibi anlatın
  • kicktrading'in türkiyeye gönderimleri varmış.9$ civarıda kargo tutuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykhut

dostum pil sorunu mevcuttur supercardlarda çok nadir de olsa..içinde save yapmak için bi pil mevcuttur zaten içini açıp bakarsan da görürsün..bu pil aynı bios pili gibi bişeydir..kartı yarım sene gibi bir süre kullanmazsan pil biter..normalde de pil ds in kendi gücünden şarj olur....pil bitince de gba oyunlarını save edemezsin..yoksa normal güç için gerekli bir pil filan yok zaten bu pil save için..ben bizzat tanık oldum pil bitip save yapamamaya..değiştirmek gerekti pili uydurma değil yani..

Aa o durumda haklısın tabi aykhut :) Ama yani nasıl bir zihniyet supercard alır da 6 ay kullanmadan bırakır :D. Hayır oyun oynamayan dizi falan izlesin :) Ama mantıklı dediğin, bios pili mantığıyla bitmesi normal.

• ehehe kuzenim gibi zihniyetler işte süs diye alıyolar
  • bu arada elimde bir tane fazladan passkey 3 var supercard, m3 vs ile destekli yazıyor üstünde bu yeni model çıkıntı vs yapmayanlardan..ki nitekim resmin aynısı..ben çalıştıramadım heralde benim nds lite nin sürümü uymadı ya da ben flashladığım için olmadı ama zaten bana fazla..ilgilenen olursa ben de bi deneyeyim diyen olursa 2.el satışa koyayım 24 saat sonra burdan satış olmasın..oyun vs takas da yaparım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykhut -- 27 Ekim 2006; 20:17:24 >
  • gamersection ın FedEx Shipping (Ground (3-5 Business Days)): $9.75 kargosu Türkiye ye gecerli mi acaba emin değilim ben? bilen var mı acaba ve de paypal olmadan nasıl alışveriş yaparım?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.