Şimdi Ara

Yurtdışından supercard satın almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Supercardı yurtdışından sipariş etmek istiyorum.Şimdilik gözüme gamersectionu kestirdim ama ne kadar güvenli bilmiyorum.Almak istediğim supercard buhttp://www.gamersection.ca/product_info.php?cPath=30_35&products_id=276
    Sizin tavsiye edebileceğiniz başka güvenilir sitelerde varsa yazarsınız ona göre bir karar verelim :)

• Gittgidiyor.com'da gulfemin satıyor.Yani uğraşmak istemiyorsan ondan alabilirsin tüm herşeyiyle birlikte + ds oyunlarının olduğu dvdlerle yolluyor.
  • burdaki gayet güzele benziyor..sadece gerekli olan ayriyetten bir sd kart..
    ama gg den almak da bence en garantilisi..evet dvd vs hem de sd kart veriyor..
  • www.ebay.com ben supercardı burdan satın aldım.Adamlar 2 haftada eline teslim ediyorlar.Ama kargo firmasını sen seçemiyorsun.Evine PTT getiriyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykhut

burdaki gayet güzele benziyor..sadece gerekli olan ayriyetten bir sd kart..
    ama gg den almak da bence en garantilisi..evet dvd vs hem de sd kart veriyor..

Aykhut sen ggdenmi aldın ?
  • bu gulfeminden para almak lazım iyi reklamını yapıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: 333mmmrrr333

bu gulfeminden para almak lazım iyi reklamını yapıyoruz

Napalım hoca başka satan yokki ülkede bu aparatı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yurtdışından macbook almak
    14 yıl önce açıldı
    Yurtdışından ürün getirtmek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alan arkadaşlar söyleyebilirmi bu gittigidiyordaki satan arkadaşın sattıgı supercardlar orjinalmi.
    http://eng.supercard.cn/fake.htm bu sitede karşilaştırmaları yapılmış sahtesiyle orjinalin.
  • Arkadaşlar..ilk olarak cidden başka tr de satan yok bu supercard ı..bazı satılan supercard benzeri ürünler var ancak en güzeli ve garatilisi supercard..gg de arada satılıyor bazen megabit i megabyte gibi gösteriyorlar sakın aldanmayın megabit Mb diye megabyte MB diye yazıyor kartların üzerinde..unutmayın ki 1 byte = 8 bit..
    ikincisi ben gg den aldım gulfemin dediğiniz emin adlı kardeşim çok güvenilir ve ilgilidir..her türlü derdinizde arayıp sorabilirsiniz
    kartlar tamamen orjinal supercard sitesinden de kendim onayladım sahteler bariz belli oluyor zaten..
    şuanda satılmıyor gg de supercard belki elinde bitmiştir belki de kaldırmıştır bi gg den mesaj atın almak istiyorsanız..ya da forumdan da sorabilirsiniz burdaki nick i bukaleminus gbi birşeydi..

• hmm makine alcazda kart bulmak zor gibi bide ben amazon.comda 129 dolara buldum makineyi Türkiyede ne bu fiyatlar vergilere eyf ama 400 ytl be makine cok karr war bence
  • + sıfır supercard bulmak nerde ise imkansız oldu gg deki arkadaşda satmıyor suanda.. o kadar da aradım ne bilen var ne gören yenirmi icilirmi diye soranlarlar bile var...sanırsam 2.el kısmında bitane olcak görmüştüm ben
  • 2.el kısmında vardı evet bitane çağhan kardeşimin sattığı sadce supercard superpass3 vs..ama onu da ben aldım anlaştık dün
  • bu supercard işinemi ne girsek iyi para kaldırılıyor satan yook abi...
  • gamersectiona attığım maile bu gün cevap geldi.Türkiyeyede gönderimleri var 9 dolar gibide fedex e kargo ücreti tutuyor ürün tam olarak 90 dolara mal oluyor.73,95 dolarda supercardın fiyatı.Türkiyeye 6 ile 8 gün arasında yollayacaklarını söylüyorlar.Hesap çıkarımı aynen şöyle.

Sub-Total: $73.95
    FedEx Shipping (Ground (3-5 Business Days)): $9.75
    Shipping Surcharge(Outside Of Canada): $6.45
    Total: $90.15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyro -- 25 Ekim 2006; 14:44:07 >
  • hadii ya süper....setmi bu passcard ws warmi ?
  • evet passcardda var komple.
  • çok iyi ozaman ordan alcaz seti
  • evet süpermiş cidden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pyro

birde piyasada supercard rumble ve normal supercard var bunların arasındaki farkları biliyormusunuz?Arada 20 $ gibi fiyat oynuyor.

aslında rumble ın çok fazla bir artısı yok..save leri içindeki pil yerine(gba oyunlarında) direk flash memory e atıyor, oyunları compress edip hafızaya attığınızda destekliyor böylece daha az yer kaplıyor, menüsü değişik ve de yükleme hızı daha yüksek..
    hepsi bu tabi içinde pil yok..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.