Şimdi Ara

yurtdışından supplement getirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
2
Favori
33.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdışından supplement siparişi için en çok bu siteler kullanılıyor.
    Bu iki site netrition.com bodybuilding.com genelde sporcuların kullandığı ürün türlerini satıyor. iherb.com ise çesit çok daha fazla. Ben iherb'den DHL'ile sipariş veriyorum ve simdiye kadar bir sorun çıkmadı.

www.iherb.com
    www.netrition.com
    www.bodybuilding.com

Gümrüğe Takılmaması için kargo dahil max $140 5-6 adete kadar ürün her üründen birer adet 4-5kg (10lbs) alırsanız kargo firması olarak DHL ile normal şartlarda ğümrüğe %95 üstünde takılmaz. Aslında 5-6 adetten fazla üründe gümrüğe takılmaya biliyor ama öbür yönten daha sağlam. Bu yöntemler bütün siteler için geçerlidir. Tabii diğer sitelerden alısanız kargo olarak Air mail (PTT) varsa onu seçmeniz gümrüğe takılırsa kanşimento ücreti ödemeden alabilirsiniz. Fakat gümrüğe takılırsa sizden Aile hekiminizden yazı veya gerekli bakanlıktan izin isteyebilir. Gümrükteki memurun insiyatifine kalmış.
    Benim tavsiyem iherb'den DHL ile alırsanız yukardaki şartlara uyarsanız risk sıfıra yakın.

Yurtdışı Alışveriş iherb.com nasıl alışveriş yapılır
    http://iherbrehberi.blogcu.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoFiX -- 29 Kasım 2010; 16:27:40 >

• iherb güzeldir candır. ama kendisi hastalık yapabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: omniaa

iherb güzeldir candır. ama kendisi hastalık yapabilir
    16 aralik da istanbulda olacagim istanbul teslim istediginiz bir sey olursa soyleyin ayarlamaya calisiyim (yasal olmak sarti ile) belcikadan gelecegim istediginiz seyin tam adini ve tam bilgilerini ulastirin fiyat veriyim PM lutfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: larry2008

16 aralik da istanbulda olacagim istanbul teslim istediginiz bir sey olursa soyleyin ayarlamaya calisiyim (yasal olmak sarti ile) belcikadan gelecegim istediginiz seyin tam adini ve tam bilgilerini ulastirin fiyat veriyim PM lutfen

Alıntıları Göster
    1-2 gün önce bir abimiz 150 $ filan sipariş vermiş. Alıcı ismini de Prof. Dr. ibaresini eklemiş :) . Bugün gümrükten aramışlar. Kargo teslimat adresi üniversite yazdıgı için ve Sanırım Prof zannettikleri için olsa gerek. Hocam bundan sonra iherb.com dan gelen siparişlere izin vermeyeceğiz, çok fazla talep var demişler. Ürünlerini alıp alamadığını burdan bildirmeye çalışırım. Ben de dün gönderilen bir ürünümü bekliyorum iherb'den. Kargo dahil 43$ BSN NOX. Hayırlısıyla inşallah takılmaz. Bakalım göreceğiz.

Bundan sonra iherb.com bundan sonra tehlikeli..

Bu arada alternatif alışveriş sitesi olarak ebay.com'u da göz ardı etmeyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cinciali -- 7 Ocak 2011; 17:10:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cinciali

1-2 gün önce bir abimiz 150 $ filan sipariş vermiş. Alıcı ismini de Prof. Dr. ibaresini eklemiş :) . Bugün gümrükten aramışlar. Kargo teslimat adresi üniversite yazdıgı için ve Sanırım Prof zannettikleri için olsa gerek. Hocam bundan sonra iherb.com dan gelen siparişlere izin vermeyeceğiz, çok fazla talep var demişler. Ürünlerini alıp alamadığını burdan bildirmeye çalışırım. Ben de dün gönderilen bir ürünümü bekliyorum iherb'den. Kargo dahil 43$ BSN NOX. Hayırlısıyla inşallah takılmaz. Bakalım göreceğiz.

Bu arada alternatif alışveriş sitesi olarak ebay.com'u da göz ardı etmeyin derim.

yanlış yönlendirmeyelim.. iherb tehlikeli bir durumdaysa aynı nedenlerden ötürü bütün diğer alışveriş siteleri de aynı risk altında. gümrüktekilerin iherb'e karşı özel bir garezi olduğunu zannetmiyorum, saçma olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: omniaa

quote:

yanlış yönlendirmeyelim.. iherb tehlikeli bir durumdaysa aynı nedenlerden ötürü bütün diğer alışveriş siteleri de aynı risk altında. gümrüktekilerin iherb'e karşı özel bir garezi olduğunu zannetmiyorum, saçma olur.

Alıntıları Göster
    43 Ş lık siparişimi verdiğimde alışveriş sepetimin altında bir uyarı vardı. Bu uyarı Türkiye den sipariş veren müşteriler için özellikle girilmiş. Şöyleydi: Mevcut müşterilerimizden ve türk gümrük müdürlüğünden uyarılar neticesinde kargonuzda sorun yaşamamak için alışveriş sınırı 3LBS (1360 gr) ve shipping dahil max 80$.

Dediğim gibi. Kimseyi yanlış yönlendirmek niyetinde değilim. Bilakis bilinçlendirmek. Bakalım, belirttiğim abimin ve benim kargo durumum hakkında burda gelişmeleri paylaşacağım.

Ekteki resimi inceleyin:

Buda Ocak 2011 itibarı ile iherb.com un sipariş uyarısı:

Information specific to our customers from Turkey:

Jan 2011 - Unfortunately, due to new regulations by the Turkish customs, they no longer allow individuals to import supplements directly. As a result, DHL and UPS services are no longer available. Please use International Airmail. This service is limited to orders that have a value of $80.00 or less and weigh 3 pounds (1360 grams) or less, and may take up to 4 weeks to be delivered.

• quote:

43 Ş lık siparişimi verdiğimde alışveriş sepetimin altında bir uyarı vardı. Bu uyarı Türkiye den sipariş veren müşteriler için özellikle girilmiş. Şöyleydi: Mevcut müşterilerimizden ve türk gümrük müdürlüğünden uyarılar neticesinde kargonuzda sorun yaşamamak için alışveriş sınırı 3LBS (1360 gr) ve shipping dahil max 80$.

Dediğim gibi. Kimseyi yanlış yönlendirmek niyetinde değilim. Bilakis bilinçlendirmek. Bakalım, belirttiğim abimin ve benim kargo durumum hakkında burda gelişmeleri paylaşacağım.

Ekteki resimi inceleyin:

Buda Ocak 2011 itibarı ile iherb.com un sipariş uyarısı:

Information specific to our customers from Turkey:

Jan 2011 - Unfortunately, due to new regulations by the Turkish customs, they no longer allow individuals to import supplements directly. As a result, DHL and UPS services are no longer available. Please use International Airmail. This service is limited to orders that have a value of $80.00 or less and weigh 3 pounds (1360 grams) or less, and may take up to 4 weeks to be delivered.

Alıntıları Göster
    43 Ş lık siparişimi bugün teslim aldım. Bilginize.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurt dışından PS5 getirmek
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    O.N 100% Whey Protein alacam türkiyedeki fiyatlar bu sitelerdekiyle ayni sayilir
    netrition 44$ kargo 43$ toplam 87$ =139TL
    protein7'de 140 tl

daha ucuza nerde bulabilirim
  • Varmi yurtdisi alisveris yapan ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: omarchic
    Varmi yurtdisi alisveris yapan ??

Yasaklandı yeni gümrük kanunuyla hediye olarak göndertmeniz lazım alabilmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

Orijinalden alıntı: omarchic
    Varmi yurtdisi alisveris yapan ??

Yasaklandı yeni gümrük kanunuyla hediye olarak göndertmeniz lazım alabilmek için.

Alıntıları Göster
    hayır hediye de yasak.. her türlü yasak.
    sadece milli sporcu belgeniz veya
    resmi hastaneden alınmış sağlık raporu+dr reçeteniz varsa alabilirsiniz.
  • quote:

iherb den mi aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

quote:

iherb den mi aldınız

Alıntıları Göster
    artık geciyomu gümrükten suplement
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

up
    iherb gümrükten geçiyor mu bilen varmı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

iherb gümrükten geçiyor mu bilen varmı??

Alıntıları Göster
    @mertblade
    Yok arkadaşım ben de denedim geçmiyor. 2010 da geçiyordu rahat.
    2012 den beri ne istediysem takıldı.

Türkiye'de iherb gibi site yok maalesef. Nereden alırım diye merak eden arkadaş varsa: en güveniliriwww.supplementler.com

Body Forum a da sponsor olmuşlar ordan buldum, adamlar baya bilgili en azından.

• aslanoba A kullanıcısına yanıt
    son durum nedir
    yurtdışından supplement almak imkansız mı şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzhanKeskinbalta

son durum nedir
    yurtdışından supplement almak imkansız mı şimdi?
    şimdi iyi bilen bir insan evladı bizleri aydınlatırsa iyi olacak yurtdışından suplement alımı hayalmi oldu sözün özü ?? yine kazıklanacagız o halde bende isyan eder almam arkadaş böyle faiş fiyattan satanlara haram olur o paralar inş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fidelkastro

şimdi iyi bilen bir insan evladı bizleri aydınlatırsa iyi olacak yurtdışından suplement alımı hayalmi oldu sözün özü ?? yine kazıklanacagız o halde bende isyan eder almam arkadaş böyle faiş fiyattan satanlara haram olur o paralar inş..

Alıntıları Göster
    en son ben yasaklandıktan sonra bi kez aldım oda reçete ile bir dr reçete yazması lazım aldıgınız ürünleri ve kaşesini vurma
    ası lazım. ondada yinede ptt deki elemanların insiyatifine kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulo7392

en son ben yasaklandıktan sonra bi kez aldım oda reçete ile bir dr reçete yazması lazım aldıgınız ürünleri ve kaşesini vurma
    ası lazım. ondada yinede ptt deki elemanların insiyatifine kalmış.

şimdi ebay veya ilk mesajda ki sitelerden bir amino asit alsak max $25 tutarnda gümrüğemi takılıyor ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.