Şimdi Ara

Yurtdışından telefon alıcam İphone 5s - Z3 - G3 hangisi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sefk0o

quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

Hiç birisi. Yurt dışından telefon alma. Garanti durumu sıkıntı oluyor. Pasaport kaydı vergisi uğraşmana değmez. Ucuz getireceğim diye telefondan olursun.

Pasaport sıkıntım yok. 1200 liralık telefona türkiyede 2000 lira vermek çok saçma geliyor

Garanti durumunu göze alıyorsan sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 6 alan arkadaşların 5s bundan kat kat iyi diyorsa içtikleri şeyden bize de getir bro
    bende 6 var öncesinde note 4 ve 5s'im vardı
    6 her iki cihazdan daha kullanışlı ve iyi geldi bana
    5s'e göre bataryası çok daha faza dayanıyor, kamera, video çekimi, ekran, performans v.s. her konuda daha üstün
  • 5S ya da z3 alabilirsin bu 3 û arasındaysa. G3 bunların dışında kalır. Tabi oda güzel cihaz lafım yok tabi bu 3û arasında baştaki 2si tercih edilesi. yakın zamanda z3 fiyat olarak 5s fiyatına kadar geriler zaten merak etmeyin .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5S kullanıyorum ama tercihim z3 den yana olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hseyin19

İphone al pişman olmazsın

iphone al 2 sene sonra pişman olursun
  • Başka bir cihaz al 1 hafta sonra pişman olursun
    İphone 727 gün kadar önde
  • quote:

Başka bir cihaz al 1 hafta sonra pişman olursun
    İphone 727 gün kadar önde

1 sene sonra ağlamaya başlayınca görücem sizi

ama iphone 5 ios 7 de çok iyiydi ios 10 geldi kasıyooooooo :(((((((

• Sizin gibi 1 hafta'da pişman olmaktan iyidir
  • Yani napak kullandıysan he ?? söyledinde mutlu musun ?
  • quote:

Yani napak kullandıysan he ?? söyledinde mutlu musun ?

alacağın mesajı aldın sen
  • z3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artist misin sen ? klavye delikanlısı yanımdada söylesene onları
  • quote:

Artist misin sen ? klavye delikanlısı yanımdada söylesene onları

hahahah, bu mesajdaki ironiyi bulunuz

tamam evladım, hadi işine tamam
  • Ustat htc one m8'i de bir dusun derım. Yurtdısından getıreceksen buradakı fıyatından bayagı asagıya da bulursun. G3'ten falan da iyi. Yogun bır sekılde ınceledım. Ben de kendı seceneklerım arasına koydum ;)
  • Ben bulurum ironi'yi;
    Mesela senin korkak olman.
  • quote:

Ben bulurum ironi'yi;
    Mesela senin korkak olman.

bulabilmene şaşırdım
    liselilik yapma, uza alırım aklını
  • Sefk0o kullanıcısına yanıt
    Hocam sen 5s daha ıyı dıyenlere takılma bana göre 6 daha iyi ve daha hoş bir cihaz bende kullandım. Eğer ios kullanmak istiyorsanız 6 dan yana tercih yapın fakat abdroid kullanmak istiyorsanız kesinlikle z3ten başkasını almayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SBJKN1903

Ustat htc one m8'i de bir dusun derım. Yurtdısından getıreceksen buradakı fıyatından bayagı asagıya da bulursun. G3'ten falan da iyi. Yogun bır sekılde ınceledım. Ben de kendı seceneklerım arasına koydum ;)

HTC den yana hiç sıkıntım olmadı ama benim korkum cihazda herhangi bi donanımsal sorun olursa garanti servislerinin işlerini doğru düzgün yapmaması. HTC one m8 bugun avea bayiinde inceledim. Çok güzel telefon çokta hızlı fakat abim m7 kullanıyordu ses gitmeme , hat düşmesi gibi sorunlardan garantiye verdiler. Telefon geldiğinde kasada açıklık varmış. Birdaha garantiye verdiklerinde yenisini verdiler ama işlem 45 gün sürmüş o da gidip iphone aldı ve şuanda kullanıyo. Ben telefonla oyun oynayan birisi değilim , benim istediğim sosyal medya araçlarını rahatça kullanabileceğim yeri geldiğinde foto çekebileceğim hızlı ve kullanışlı bi telefon almak. Almışkende beni en kötü 2 yıl götürebilcek bi telefon arıyorum. Htc one m8 gerçekten göze çarpan bi telefon aklımı çelmedi değil. Sony Z3 ü eledim zaten. O su geçirmeme muhabbetlerine pek güvenmiyorum kaç tane şikayet var yağmurdan bile su kapan cihazlar olmuş. G3 ü de eledim sarjı hiç dayanmıyor aktif kullanımda 5 saati göremeyen arkadaşlarm var. Herkes İphone 6 al 2 sene arkana bakma diyor ama HTC One m8 de 2 sene götürür gibime geliyor özellikle boomsound olayı ve sense arayüzü çok iyi.

• üçü arasında z3 derim
  • Sefk0o kullanıcısına yanıt
    iOS'ta en iyi diye bir sey yok zaten bir tek iPhone var adamlarda ama androidin en iyisi gerek Güncelleme gerek yazılım ve Donanım olarak bence HTCdir. iOS kesinlikle cok Güvenli ama o kadar kısıtlamadan sonra Güvenli olması olağanüstü bir sey degıl bence. Bir de böyle duşun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.