Şimdi Ara

Yurtdışından Telefon Getirmek Hakkında Sorularım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi ben 6s 16gb aldım diyelim bunun tax free'sini almak için faturayı orda bırakıyorum fotokopisini çeksem kabul etmiyorlar galiba aslını istiyorlar ben bu getireceğim telefona birşey olması durumda burada ki servisten nasıl yararlanacağım ?
    İstanbulda oturmuyorum Apple store yerine Lydia'dan yollayabilirim garantiyede.
    Eğer garantim olmayacaksa hiç bulaşmayayım

• Telefonu nereden alacaksınız? Amerika cihazlarına türkiyede bakılmıyor. Avrupadan alacaksanız 1 yıl garantiniz olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mar00N kullanıcısına yanıt
    Telefonu ben değil babam alacak Almanya'dan.
    Faturam olmazsa garanti işini nasıl yapacağım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrongAndFearless

Telefonu ben değil babam alacak Almanya'dan.
    Faturam olmazsa garanti işini nasıl yapacağım ?

Apple store için fatura gerekmiyor.

İstanbulda ikametgah etmiyorum.
    Apple store kargo ile yollayabilme şansım var mı ? yada Lydia gibi mağazalardan
  • quote:

İstanbulda ikametgah etmiyorum.
    Apple store kargo ile yollayabilme şansım var mı ? yada Lydia gibi mağazalardan

Kargo ile yollayamazsın. Lydia, pupa vs magazalardan yollanıyor. Apple premium reseller olsun yeter. Onlar için fatura lazımmı bilgim yok ama %90 lazım değildir cünkü faturalık bi islem yok. Cihaz seri nosunu girince herşey cıkıyor zaten.

peki, saolun almadan önce lydia'ya gidip bilgi alırım
    Yani garantisi olmayacaksa bir anlamı yok benim için garantisi olmayan bir cihaza 2000 küsür lira vermek riskli iş.
    Cihazı alsam pasaport kaydını yapsam 1 senesi dolduktan sonra bir sıkıntı çıkarırsa Almanyada bir Apple servisine yollasam garanti kapsamına girer mi ?
    Çünkü akrabalarım sürekli gelip gidiyorlar eğer orda garantiyi kullanabiliyorsam onlarla yollayabilirim
  • quote:

peki, saolun almadan önce lydia'ya gidip bilgi alırım
    Yani garantisi olmayacaksa bir anlamı yok benim için garantisi olmayan bir cihaza 2000 küsür lira vermek riskli iş.
    Cihazı alsam pasaport kaydını yapsam 1 senesi dolduktan sonra bir sıkıntı çıkarırsa Almanyada bir Apple servisine yollasam garanti kapsamına girer mi ?
    Çünkü akrabalarım sürekli gelip gidiyorlar eğer orda garantiyi kullanabiliyorsam onlarla yollayabilirim

Evet garanti kapsamına girer.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.