Şimdi Ara

Yurtdışından telefon getirteceğim, Acil Yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    almanyada kardeşim var.ona telefon siparişi vereceğim.çok anlamıyorum bu işlerden, getirecek kişi de teknolojik gelişmeleri takip eden biri değil.kısacası tavsiyenize ihtiyacım var.bir kaç günlük internet araştırmasından sonra samsung galaxy si9000, se xperia neo, htc desire hd sanki cazip gelmeye başladı. bu arada onları cazip kılan fiyatlarının almanya satış fiyatı olan 350 euro civarında olması (desire biraz daha pahalı).yani anlayacağınız max. bütçe 350 euro civarı (almanya satış fiyatı,yoksa bu bütçeyle her iki telefon da tr den alınamaz.) sonuç itibariyle bu fiyat civarında olan bu üç telefondan önerinizi varsa başka marka model tavsiyelerinizi alabilir miyim? amacım bu bütçeyle alınabilecek en iyi, en kullanışlı telefonu almaya çalışıyorum.öyle maymun iştahlı değilimdir.5 yıldır se w810i kullanıyorum.daha da kullanırdım ama arızalandı :) yani alacağım telefonun hakkını sonuna kadar veririm.gelecek olan cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    edt: htc desire hd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematician42 -- 15 Mayıs 2011; 10:40:57 >

• Sony Ericsson takıntın varsa Xperia Neo al.
    Ben olsam öyle yapardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Krst_

Sony Ericsson takıntın varsa Xperia Neo al.
    Ben olsam öyle yapardım.

yok öyle marka fanatikliği yoktur bende.sadece aldığım ürün bozulmadan, kullanılamaz hale gelmeden onu terketmem o kadar :)
    dediğim gibi her türlü marka model önerinize açığım.
    bir de yukarıdaki telefonlardan teknik olarak bir adım önde olanı hangisidir acaba?
  • xperia neo iyi secim olur

• Keşke bütçenizi biraz daha arttırma fırsatınız olabilseydi ama bence Nexus S'e yönelebilen biri az daha zorlanmayla Galaxy S2'ye yönelebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nexus s iyi ama amerika da satılanlar...arkadaş almanyadan aldırtacak.ayrıca tr dil seçeneği orjinalde yok. yazılımla yükleniyor türkçe seçeneği ama bu seferde ekranın özelliği bozuluyor-renklerin bazıları bozuluyor. daha önce benzer bir seçimle ben de karşı karşıya kalmıştım, nexus s ilk tercihim di ama yukarıda saydığım şeylerden dolayı galaxy s e yöneldim. ayrıca s2 de çıkmak üzere olduğundan/çıktığından s in fiyatları da şuan oldukça uygun tr ye nazaran.
  • Xperia Neo daha yeni model oldugu icin ben olsam onu secerdim

Butce yeterli ise atrix 4G, G S 2 de olurdu
  • up...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.