Şimdi Ara

YURTDIŞINDAN TELEFON GETİRTME YOLLARI - oppo find 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uluslararası siteler türkiyeye telefon gönderimi yapmıyorlar.Mesela oppostyle com istediğim telefonu türkiyeye yollamıyor haklı olarak.Çünkü onlarda posta yada kargo yoluyla ülkemize telefon getirmenin yasak olduğunu biliyorlar sanırım.Yakında yurtdışı seyahatim var.İtalyaya 2 günlüğüne gidiyorum.ancak hem gideceğim yerde bu telefon yok,hemde avrupadada daha pahalı avantajı kalmıyor.Aklıma şöyle bir yöntem geldi.telefonu kıbrısta öğrenci olan yakınıma göndermek ve gelirken getirmesi.Bu konuda tecrübesi,fikri veya başka yöntem önerisi olan varmı?şimdiden teşekkürler...

• ilker79 İ kullanıcısına yanıt
    Bahsetmis oldugun şeylerin süreci sen turkiyeye dondugunde 60 gun icinde gerceklesebilirse guzel yontem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 gün sorun değil.ancak kıbrıstada türkiye gibi yüksek gümrük vergileri vs. ödermiyim.bilen varsa acil cevap lütfen.teşekkürler..
  • Kıbrısta bildiğim kadarıyla vergi diye birşey yok,bu sadece gümrük için değil herşey için, benzin, ötv,mtv,kdv gibi şeyler orda yok, orda benzin 1.5-2 TL civarında yada arabalar burda 120 bin olan sıfır passat orda 45-50 bin, gümrük içinde vergi yok diye biliyorum
  • O zaman sorun yok.yontem guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.