Şimdi Ara

Yurtdisindan Turk TV lerini izlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ; Prag `ta yasiyorum ve turk kanallarini izlemek istiyorum.Uydu olaylari hakkinda hic bir bilgim yok.Neler gerekli ortalama bir uydu seti icin?Kurulumu yapacaklar ama burdaki orta yasli uyducu amcayla tam anlasamadim , o da hakli olarak soruyo ne almak istiyorsun diyo , yardimci olursaniz cok sevinirim syg...

• kimse yardimci olmayacak mi???

• Sinyal------------Anten çapı
    45 dBW-----------65-85 cm
    44 dBW-----------75-95 cm
    43 dBW----------85-110 cm
    42 dBW----------95-120 cm
    41 dBW---------105-135 cm
    40 dBW---------120-150 cm
    39 dBW---------135-170 cm
    38 dBW---------150-190 cm
    37 dBW---------170-215 cm
    36 dBW---------190-240 cm
    35 dBW---------210-270 cm
    34 dBW---------240-300 cm
    33 dBW---------265-340 cm
    32 dBW---------300-380 cm
    31dBW---------335-425 cm
    30 dBW--------375-475 cm
  • 42derece türksata ayarlıcaksın anteni. marka olarak hangisini bulursan al
  • Selamlar,

Ben Bakü'de yaşıyorum. Bakü'den Türksat ve Hotbird uydularındaki kanalları seyrediyorum. Öğrenmek istediğim Türksat ve Hotbird'i ayarlamak için sinyal seviyesini referans alacağım kanallar hangileri olmalı. Bunu sormamın sebebi Bakü'en yayınlarını alabileceğimiz (S1 ve Doğu) kimi kanalların sinyal seviyeleri ya çok düşük ya da 0 bununla birlikte kimi kanalların sinyal seviyesi %99 seviyesinde. Bu konuda bilgi edinmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • vallaha hocam ben izmirdeyim hotbirdü taktırırken eleman terranova kanalını açtı ince ayarı oradan yaptı ama belki başka kanallarda olabilir bilemeyecem türksatı bilmiyorum onu şubatta taktıracam
  • Türksat'tan yayın almak için ne çanak çapı ne olmalı (orası için) bilmiyorum ancak bir çanak anten, bir Universal LNB, bir receiver ve yeterli kablo ile uydu yayınlarını alabilirsiniz. Yani Türkiye'dekinden farklı bir durum yok, sadece orada Türksat uydusundan yayın almak için çanak çapı ne olmalı onu bilmiyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: marslanoglu

Selamlar,

Ben Bakü'de yaşıyorum. Bakü'den Türksat ve Hotbird uydularındaki kanalları seyrediyorum. Öğrenmek istediğim Türksat ve Hotbird'i ayarlamak için sinyal seviyesini referans alacağım kanallar hangileri olmalı. Bunu sormamın sebebi Bakü'en yayınlarını alabileceğimiz (S1 ve Doğu) kimi kanalların sinyal seviyeleri ya çok düşük ya da 0 bununla birlikte kimi kanalların sinyal seviyesi %99 seviyesinde. Bu konuda bilgi edinmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

11734 H 03291 (Türkiye için şebeke arama frekansı)
    12140 V 04444 (Avrupa için şebeke arama frekansı)

bunlardan al turksati ayarlarken hotbird icinde multivisionlarin sinyalini kullan en cok tp yi bunlar alir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EKUREL

quote:

Orjinalden alıntı: marslanoglu

Selamlar,

11734 H 03291 (Türkiye için şebeke arama frekansı)
    12140 V 04444 (Avrupa için şebeke arama frekansı)

bunlardan al turksati ayarlarken hotbird icinde multivisionlarin sinyalini kullan en cok tp yi bunlar alir...

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.