Bildirim
Yurtdisindan yolcu yaninda iMac getirmek?
Deeyaple Bluetooth hoparlör, küçük, taşınabilir müzik kutusu, 5.3 IPX7, su geçirmez, kablosuz, stereo eşleştirme, eller serbest konuşma, RGB ışık, dış mekan, kamp, bahçe, parti, seyahat için, %50 ses : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bagaja kesinlikle verme. Kaybolmasından ziyade, hasar görebilir. Yolcu uçaklarındaki bagajlar kargo uçaklarındaki gibi sağlam taşınmıyorlar. 20 inçlik iMac'in de küçük bir bavula sığacağını sanıyorum. Yanına bir bagaj alabildiğine göre, içine atar getirirsin.
Edit: Olmadı kutusundan çıkar, parça parça koy bavula. Öyle daha kolay sığabilir. Bagaja vermekten iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterm1nd -- 28 Kasım 2009; 0:55:51 > -
ne yazık ki el bagajına sıgmıyor. once imac'i güzelce sarıp daha sonra sağlam bir poşetin içine koymaya karar verdim. o şekilde yanımda getireceğim. aletin kutusu büyük oldugundan uçak içine sıgmaz sanırım -
kutusundan çıkarıp valize elbiselerini çamaşırlarını koyarsın araya notebooku ve parçalarını birbirlerine çarpmayacak şekilde aralarına çorap atlet filan ne bulursan şıkıştırırsın üstüne tekrar giyecekler böylece valiz içerisinde hareket etmiyecek şekilde ve darbelere dayanıklı şekilde yerleştirirsin. Verirsin bagaja hiçbişey olmaz Tecrübe ile sabittir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Akhunturk
kutusundan çıkarıp valize elbiselerini çamaşırlarını koyarsın araya notebooku ve parçalarını birbirlerine çarpmayacak şekilde aralarına çorap atlet filan ne bulursan şıkıştırırsın üstüne tekrar giyecekler böylece valiz içerisinde hareket etmiyecek şekilde ve darbelere dayanıklı şekilde yerleştirirsin. Verirsin bagaja hiçbişey olmaz Tecrübe ile sabittir.
iyide notebook değilki kocaman 20inç imac. -
20 inç iMac o kadar da kocaman değil. Çok rahat bir şekilde kutusuz olarak el bagajına sığar. Sadece etrafına birşeyler sarsan yeter, nasılsa elinde olacak.
Bu arada sadece bilgisayarı yanına alırsın, kabloları, klavye mouse u bavula at gitsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Akhunturk
kutusundan çıkarıp valize elbiselerini çamaşırlarını koyarsın araya notebooku ve parçalarını birbirlerine çarpmayacak şekilde aralarına çorap atlet filan ne bulursan şıkıştırırsın üstüne tekrar giyecekler böylece valiz içerisinde hareket etmiyecek şekilde ve darbelere dayanıklı şekilde yerleştirirsin. Verirsin bagaja hiçbişey olmaz Tecrübe ile sabittir.
Tecrübeye lafım yok, ama bence aletin kendi kutusu çorap ve atletlerin arasından daha sağlamdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterm1nd -- 28 Kasım 2009; 12:16:07 >
-
gorev tamamlandi, iMac'imi sorunsuz bir sekilde yanimda getirdim
yalniz benim el bagajina sigmadi ben de buyukce bir cuval aldim, ikiye katladim, icine cuvalin boyutuna gore ayarladigim kopuklerini koydum, iMac'in etrafini guzelce sardim ve ustten de el cantasi gibi tutacak bir yer actim. tam bir turk muhendislik harikasi oldu
ve el bagaji konulan yere rahatlikla sigdi. hatta 24 inch bile olsa problem cikarmazdi. bizzat denendi ve uygulandi -
Gecmis olsun ayrica hayirli olsun.
Hic yoktan aklimi karsitirdin, gelirken bende mi getirsem 1 tane diye :))
alacagin olsun:)) -
quote:
Orijinalden alıntı: turquito
gorev tamamlandi, iMac'imi sorunsuz bir sekilde yanimda getirdim
yalniz benim el bagajina sigmadi ben de buyukce bir cuval aldim, ikiye katladim, icine cuvalin boyutuna gore ayarladigim kopuklerini koydum, iMac'in etrafini guzelce sardim ve ustten de el cantasi gibi tutacak bir yer actim. tam bir turk muhendislik harikasi oldu
ve el bagaji konulan yere rahatlikla sigdi. hatta 24 inch bile olsa problem cikarmazdi. bizzat denendi ve uygulandi
uzun zaman olmuş ama bir sorayım dedim.
benim de bu günlerde böyle bir ihtiyacım var da.
ingiltere den 21.5 inch iMac alacağım. nasıl götürürümün derdindeyim.
check-in sırasında nasıl hallettiniz. hiç bişi sormadılar mı ? dikkat çekmedi mi büyüklüğü ?
ben de, ekranı kendi kutusundan çıkarıp, ekranla birebir ölçüsünde bir karton kutuya koymayı planlıyorum.
ya da o ebatlara yakın bir çanta bulursam ona.
şimdiden teşekkürler.
selamlar..
-
bende ilave bır soru sorayım. özellıkle amerıkada satılan fiyatlara vergi dahil mi ve vergi varsa bunu havaalanında geri alabiliyomuyuz? -
vergi dahil degildir amerkada genelde mali alirken vergiyi eklerler bundan dolayida alacagin yer onemli oluyor bazi yerlerde vergi cok dusukken bazi yerlerde yuksek mesala chicagoda 10.5 en guzeli amerka ici internetten almak hem vergiden kurtulursun hemde bi cok sitede kargo beles gezip duracagina kapina gelir ... eger vergili aldiysan vergini hava alaninda geri alabilirsin ama islemi ellerinden geldigince yavas yaparlar ucaga gec kalacagin icinde birakir gidersin :) ... getirirkende 20 inc falansa koy bi torbanin icine getir nolcak kabinbag gibi islem gorur tek sorun Turkiye ye girerken biri 'ssss sen gumruge tabi bisii varmi diye sordugunda sen yok derken'' cihazi elinde tutuyor olman olur ... normal valiz riskli olabilir cunku o valizleri indirip bindirirken yerden yere calislarini bi gorseniz akliniz sasar -
Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama 27'' iMac nasıl getirilir bilen var mı -
quote:
Orijinalden alıntı: *Efe Berk*
Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama 27'' iMac nasıl getirilir bilen var mı
-
quote:
Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr
quote:
Orijinalden alıntı: *Efe Berk*
Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama 27'' iMac nasıl getirilir bilen var mı
Okyanusdan da geçer mi bu deve? Geçerse ben 32" getirtirim.
-
21.5 gelse iyi yiia
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X