Şimdi Ara

Yurtiçi kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saat 14 15 de dağitima cikti saat 18 33 hala gelmedi hala dagitimda yaziyor.Çagri merkezi acmiyor en fazla saat kaca kadar dagitim yapiyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 da mesaileri bitiyor senin kargo artık bidakine dağitimda gelir bizim buraya haftada 1 dağitim yapiliyodu yarin dağitima çikmazsa şubeye gidip kendın al bence
  • ya saat 2 de dağitima cikan kargo nasil hala gelmiyor ben anlamiyorum

• Kargo parasını karşı taraf ödemişse ve evrak gibi hafif bişeyse adresi bulamadık bahanesiyle getirmezler. Benim İş Güvenliği Uzmanı belgemi "adres bulunamadı" bahanesiyle getirmediler kendim gittim aldım. Allah hepsini bildiği gibi etsin.
  • yurtiçi kargoda meslek etiği sıfır.her bir elemanında.
  • şuan bi kargom var p.tesi yola çıktı ankaradan yarına İnşallah gelir ama umudum az
  • Ne kadarsan ararsan ara çağrı merkezi açmayacak. Eğer kargo dosya boyutundaysa yüksek ihtimal çalışan adrese hiç uğramayıp bulamadık bahnesiyle getirmeyecek. Bi ihtimal elemanın keyfi yerindeyse apartmana kağıt bırakır.

YURTİÇİ KARGO PİŞMANLIKTIR

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurtiçi kargo gönderimi
    9 yıl önce açıldı
    KARGO KODU MNG SURAT ARAS PTT !!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

şuan bi kargom var p.tesi yola çıktı ankaradan yarına İnşallah gelir ama umudum az

Türkiye'nin neresindesin ki? Yarına muhtemelen gelir, ki Ankara'dan çıktıysa nerede olursan ol yarına gelir...
  • Ekran kartı buyuk bir paket kargoyu ödemedim.Dağitima cikarmayin gelip alicam dicem acmiyolar nasil boktan birsey bu.Hepsi buradadan aldigim urun hemen gelmisti

• En kötü kargo sirketlerinden biri yurtici kargo. Mecbur degilseniz onlarla calismayin

• bizim burdaki yurtiçi kargo çok iyi her kargomu sabah 10 da getiriyolar maşşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetAbi.

quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

şuan bi kargom var p.tesi yola çıktı ankaradan yarına İnşallah gelir ama umudum az

Türkiye'nin neresindesin ki? Yarına muhtemelen gelir, ki Ankara'dan çıktıysa nerede olursan ol yarına gelir...

Ankara trabzon ... o kadar iyiki işlem yapılan birimi bile girmemişler kargo nerde Allah bilir

Yurtiçi kargo

• YURTİÇİ NİN ALTTA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ ÖNCE ARAYIP ADRES TEYDİ ALIP SONRA GETİRMİŞLER AMA BULAMAMIŞLAR (NASIL BULAMADILARSA KOCAMAN FABRİKAYİ) NUMARASI YAPIP UYUZ OLDUKLARI KURUMLARA BU TİP İŞKENCELER ÇEKTİRMELERİDE EPEY FAZLA!

Yurtiçi kargo
  • Artık kargo işinin suyu çıktı yurtiçi çok kötü bir firma bana göre ancak diğerlerininde bundan aşağı kalır yanı yok. ülkede kargo sektörü büyüdü ama müşteri memnuniyeti diye bir ıkıntıları yok işinize gelirse diyerek çalışıyorlar ben alış veriş yaparken çalışılan firma yurtiçi kargo ise oradan almıyorum ancak 2 gündür keçiören de sürat kargo da ortalama 2 km lik mesafeden kargomu getiremedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nunkyy -- 12 Kasım 2015; 17:48:39 >
  • Benim sabah 12 de dagitima cikti hala ulasacak. Yarin kendim alacam artik

• Yurtici kargo ile hic sorun yasamadım. hatta birkeresinde adam evi bulamadı cebimden arayıp yerini belirtti. yan sokakta beklemisti 10 dakika gelip almam için

Düzeltme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Valkyrie -- 12 Kasım 2015; 18:11:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nunkyy

Artık kargo işinin suyu çıktı yurtiçi çok kötü bir firma bana göre ancak diğerlerininde bundan aşağı kalır yanı yok. ülkede kargo sektörü büyüdü ama müşteri memnuniyeti diye bir ıkıntıları yok işinize gelirse diyerek çalışıyorlar ben alış veriş yaparken çalışılan firma yurtiçi kargo ise oradan almıyorum ancak 2 gündür keçiören de sürat kargo da ortalama 2 km lik mesafeden kargomu getiremedi

denetim, yaptırım şart
    ama bu dediğime kendim de güldüm :)
  • Ben de eldiven almıştım.5~6 gündür yolda, umarım kış bitmeden gelir.

• sen unut o kargoyu bana da mesaj gelmişti tshirt sipariş etmiştim şubeye gideyim dedim şubeden aldım

he ama gelir mi gelir her şube aynı değil sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim_R -- 17 Kasım 2015; 10:18:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.