|
Yurtiçi Kargo'da Kurye Olarak Çalışmak (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Reloudvzla
Hocam başvuruyu nereden yaptınız acaba İnternet sitesinden miHocam bir tanıdık vasıtası ile direkt olarak bölge müdürlüğüyle görüşmeye yönlendirildim. Ama tanıdığınız yoksa kariyer net ve benzeri sitelerden başvurabilirsiniz. Kendi sitelerinden başvuru yapılıyor mu bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun falan değil.
Ben intörn doktorum, sabah 8.00 - 21.00 arası çalışıyorum. Ama asgari ücret bile almıyorum.
Bu tip sektörde trendyol u tercih edin.Fiyat olarak ciddi kazanç var.
-
Sonuçta öğrencisin. Mesleğe başladığında böyle devam etmeyecek. Ama bu sektörde şube müdürü olsan bile 4.000 TL maaş alabiliyorsun ve çalışma yükü çok da azalmıyor.
Mesleğin geleceği yok. Yükselemediğin sürelerce senelerce çalışman gerek ve senelerce yapılabilir bir iş değil bence. Sürekliliği yok. Kolay gelsin bu arada
-
quote:
Orijinalden alıntı: Usta-74Bu tip sektörde trendyol u tercih edin.Fiyat olarak ciddi kazanç var.
Sanırım araçlı kuryelikten bahsediyorsunuz. İlk amacım o yöndeydi fakat şuanda boş yer yok, aksine işe girmek için sırada bekleyen 80 kişi vardı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bunelanboyle27Sanırım araçlı kuryelikten bahsediyorsunuz. İlk amacım o yöndeydi fakat şuanda boş yer yok, aksine işe girmek için sırada bekleyen 80 kişi vardı.
Alıntıları GösterMotor da olabilir.En son duyduğum 50 bin başvuru var.
Yaz gibiydi başvuru yapmıştım hemen alıyorlardı o dönem
-
İLK İŞ GÜNÜ:
15.03.2021 itibariyle ilk iş günümü tamamlamış bulunmaktayım.
Sabah 08.30'da şubeye gittim. Şoför amcayla ve bana işi öğretmek için çalışacağım araca binen arkadaşla beraber Yurtiçi Kargonun deposuna gittik.
Bizim şube için ayrılan kargoları diğer şube çalışanlarıyla beraber hatlara göre ayırdık ve araçlara yükledik.
Saat 10 gibi dağıtıma çıktık. Şansıma benim bulunduğum bölgeye genelde az kargo geliyormuş, bugün de öyle oldu.
60 kargomuz vardı. Sadece organize sanayi dediğimiz yerdeki fabrikalara ve bir tane hastaneye kargo götürüyoruz.
Yani toplamda iki cadde ve bir hastaneye dağıtım yapıyoruz.
Dağıtımımız saat 13.15 civarında bitti. Daha sonra öğlen yemeğimizi yedik ve tekrar aktarmaya (depoya) gidip, alınacak kargoları aldık.
Tekrar şubeye geldik ve kargoları bıraktıktan sonra bir fabrikaya gittik ve yaklaşık 2 saat kadar orada durduk.
Ve fabrikanın Yurtiçi Kargoyla şehir dışına göndereceği malları alıp şubeye götürdük.
Dağıtımda hiç yorulmadım fakat aktarma yapmak yorucuydu. 4,5 kez depoya gidip mal aldık ve tekrar şubeye döndük.
Eve geldiğimde belim ağrıyordu. Kargoları sadece fabrikaya ve hastaneye götürdüğümüz için ağır kargolar taşıyoruz.
Onun dışında pek bir yorgunluğu yok. Şimdilik güzel gidiyor. Alışacağımı düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DrakeMcCainUzun falan değil.
Ben intörn doktorum, sabah 8.00 - 21.00 arası çalışıyorum. Ama asgari ücret bile almıyorum.
Karşılaştırdığın şeye bak, aynı şey mi bu şimdi!
Ayrıca Evet, çok uzun bir çalışma saati var. Doktorlar için de öyle.
Şimdiden köleliğe alışmayın.
-
Nasıl gidiyor, alışabildiniz mi ?
-
Tip okudugunu belli ettin aferin.
Birinde meslek birinde eğitim karıştırma.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayırlı olsun bol şans.
mesleğin yoksa berberlik gibi mesleklere yönelip işi öğrenip ileride dükkan açmaya yönelmeni nacizane tavsiye ederim dostum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CetinkanNasıl gidiyor, alışabildiniz mi ?
İşe alıştım sayılır. Ama işin çok zor olduğunu farkettim. Kendini sevenler bu sektörden uzak dursun. Ben de maksimum 3 ay falan çalışacağım sanırım. Her gün belim, bacaklarım ağrıyor. Sabah 8de evden çıkıyorum akşam 19.30da geliyorum. Akşam yemeği yiyeyim derken saat 20.00 oluyor. 2-3 saat boş zaman zaten su gibi akıp geçiyor. Bilgisayar bile açamıyorum direkt uzanıp telefonda takılıyorum. Şimdi de uyuyacağım zaten, iyi geceler.
SEKTÖRDEN UZAK DURMANIZI TAVSİYE EDERİM !!!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: hikaye816hayırlı olsun bol şans.
mesleğin yoksa berberlik gibi mesleklere yönelip işi öğrenip ileride dükkan açmaya yönelmeni nacizane tavsiye ederim dostum.
Teşekkür ederim hocam.
Ben zaten şuanda son sınıf maliye öğrencisiyim. Mezun olup askere gidene kadar çalışma amacıyla bu işe girdim. Umarım seneye askerden gelince daha rahat bir iş bulabilirim
@Bunelanboyle27 teslimat yaptığınızda mobil uygulamadan değerlendirme yapıyoruz. Bunun size bir etkisi oluyor mu? Ve verdiğimiz puanı görebiliyor musunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: JustBeHappy
@Bunelanboyle27 teslimat yaptığınızda mobil uygulamadan değerlendirme yapıyoruz. Bunun size bir etkisi oluyor mu? Ve verdiğimiz puanı görebiliyor musunuz?Maalesef konuyla alakalı bir bilgim yok
3600 iyi yine. okusan ne olacak ? o kadar emek ver para harca 4000 alacaksın.
-
Okusa beli bu genç yaşta değil de 35-40 lı yaşlarda ağrımaya başlar oturmaktan. Direkt para olarak bakmamak gerek.
-
Bu konu üzerine güzel bir film, tavsiye ederim
-
Vucudun ham oldugu ıcındır alısırsın cunku senelerce bu ısı yapan ınsanlar var bıde sımdı yenı oldugun ıcın yogunluk olan yerlere senı gondeırrler papazlar arka planda kalır ama alısırsın tabıkı kuryelık tavsıye edılmez.Onun yerıne mıgros tarzı yerlere gırmeye bak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X