Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Yurtiçi Temiz Kullanılmış X Satın Al 3 Kasım 2022 02:52 1 1 Yurtiçi Temiz Kullanılmış X Merhaba arkadaşlar,Telefon Kozmetik olarak 10/9 alır alındığı günden beri ön ve arka cam için ekran koruyucu ile kullanıldı ve hep kılıfla kullanıldı. Sol alt kısımda iğne ucu kadar bir soyulma var hep kılıfla kullanıldı ama nasıl olmuş bilmiyorum. Kronik bir sorun diye bir yerde okumuştum.Kutusu var telefonun 2017 yılında Türktelekomdan alındı faturası kayıp lakin kendi adıma alınmıştır. Kablo vs duruyor.Şuan müsait olmadığım için fotoğraf ekleyemiyorum müsait olunca eklerim.İstediğim fiyat 8000 Lira Ciddi alıcılar için ufak bir pazarlık payım var elbette. İyi forumlar.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 8000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Ryzen Threadripper 2950x ve 3080 Ti sistem Temiz ASUS GTX 1060 6 GB Yurtiçi Temiz Kullanılmış X AMD THREADRİPPER 1920x 6600XT SİSTEM