Şimdi Ara

Yurtlarda taciz, tecavüz olayı olur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • He kardeş bunlar yetmiyor üstüne birde para isteyenlere para vermediğinde parmağını falan kesiyorlar. Bizim 2 arkadaşın serçe parmağını kestiler bu yüzden
  • O yaşa gelmiş bir gencin böyle düşüncelere kapılmasının altında başka sebepler vardır. Çocukluğunda yaşadığı bir olay var mı. Rencide etmek için sormuyorum gerekirse hem yardım için hem de meraktan soruyorum. Ayrıca ben Ankara' dayım abisi yaşında biri olarak Ankara' da bir sıkıntı çekerse yanında olabilirim pek çok üniversiteye yakın bir semtte oturuyorum zaten en uzak üniversitenin kapısına ya da en uzak yurda en geç yarım saatte ulaşırım (trafiğin yoğun olduğu saatlerde)
  • Suskunlar xd
    Kardeşini yatıracaklar sonra ver yavrum ver

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 400 kişilik erkek yurdunda herkes birbirine hallense ülkede erkek kalmaz. Odasındakiler traverten çıkarsa bilemem tabi..

• 1.5 senedir ankarada yurttayım yalama olduk cidden yurtta tren kurup duruyoruz yurt hayatı kardeşine farklı tatlar katacaktır bence gelsin bekleriz yurdada bi bakarız durumuna işini görürüz

• muzafferkocak M kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ederim.

Hocam bizden sakladığı hiçbir şey yok. Hep gözümüzün önünde. Çevresi temiz ama işte ülkede sapıklıklar arttıkça artık erkekler bile tedirgin olmaya başladı. Yani en azından daha önce ailesinden ayrılmamış bu çocuklarda türlü türlü çekinceler oluyor işte. Arkadaşları falan da artık yalan mı gerçek mi bilemem, bir şeyler anlatmış. O da böyle bir düşünceye kapıldı işte.

• popo kısmı kıllıysa korkmasına gerek yok
  • Yumurta kırarlar poposuna o bişey yaptılar sanar ama fiziki bişey olmaz eşek şakası eheh

• Bahsettiğimiz şey erkek yurdu. Duşa sıçarlar en fazla. Tarzları farklı.

• Tabi lan manyak mısın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tRolling Stones

Bahsettiğimiz şey erkek yurdu. Duşa sıçarlar en fazla. Tarzları farklı.

asşafdkslşgkkfgfd
  • Taciz olayına tanıklık etmişliğimiz var.

afyonda erkek yurdunda , saat gece bir gibi bağırışmalar geldi , herkes çıktı tabi.
    Çocuk hüngür güngür ağlıyor.görevli geldi ne oldu falan derken çocuk beni sürekli sözlü taciz ediyolar bayağı bi nlattı , polis geldi çocuk nerde falan dedi çantasını alıp gelicekti , aşa indir -ne var ayol geldik işte patlama bi oje sürdürmedin aaaaa dedi.sonra çocuk zebani çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fakirinsan8

Taciz olayına tanıklık etmişliğimiz var.

afyonda erkek yurdunda , saat gece bir gibi bağırışmalar geldi , herkes çıktı tabi.
    Çocuk hüngür güngür ağlıyor.görevli geldi ne oldu falan derken çocuk beni sürekli sözlü taciz ediyolar bayağı bi nlattı , polis geldi çocuk nerde falan dedi çantasını alıp gelicekti , aşa indir -ne var ayol geldik işte patlama bi oje sürdürmedin aaaaa dedi.sonra çocuk zebani çıktı.

blok
  • Oluyor.gece isiklari kapatip yurtta kosturuyoruz.kimse kimseyi gormuyor.kim gucluyse gucsuzu yatiriyor.sonra bazen tren bile oluyor.

• İstanbul'da devlet yurdunda kalıyorum dediklerin burada sıradan şeyler

• offf bi biz yapamadık yurtta şöyle ya

• anakara_yurt_oda_zorla_1080.avi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

popo kısmı kıllıysa korkmasına gerek yok

benimki kılsız komple bacaklar da dahil

• quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk Han

Üniversite sınavlarına hazırlanan bir erkek kardeşim var. İstanbul'da okumak istemediği için Ankara'da okuyacak ama yurt korkusu var.

Şimdi yurtlar çoğunlukla 4 kişilik. Kardeşim de birilerinden, bazı yerlerde taciz,tecavüz olaylarının gerçekleştiğini söylemiş ve bu da korkmuş işte. Ben ikna etmeye çalışıyorum, öyle bir şey yok diye ama inanmıyor.

Şu olaya, yurtlarda kalmış/kalan arkadaşlar bir açıklık getirsin de kardeşim aydınlansın

Odtü ye mi gelecek

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.