Şimdi Ara

Yurtlarda taciz, tecavüz olayı olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversite sınavlarına hazırlanan bir erkek kardeşim var. İstanbul'da okumak istemediği için Ankara'da okuyacak ama yurt korkusu var.

Şimdi yurtlar çoğunlukla 4 kişilik. Kardeşim de birilerinden, bazı yerlerde taciz,tecavüz olaylarının gerçekleştiğini söylemiş ve bu da korkmuş işte. Ben ikna etmeye çalışıyorum, öyle bir şey yok diye ama inanmıyor.

Şu olaya, yurtlarda kalmış/kalan arkadaşlar bir açıklık getirsin de kardeşim aydınlansın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ablan olsa neyse abine kim be yapacak allah aşkına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkek ve taciz tecavüzden korkuyor? İlginç.Arkadaşları dh li sanırım erkek adamın erkek sevgilisi olur mantığından gitmişler.

• Oluyor kardeşim hatta geçen yan odadaki arkadaşa tecavüz etmişler kafasını koparıp koridora atmışlardı. Niye tecavüz olsun kardeşim?

• Kalıyoruz şükür yaşamadık ama yok demek de olmaz olan illaki vardir . Korkmaya da gerek yok binde birdir zaten o da ankarada sanmıyorum.

• Kime denk geldigine bagli olanlar vardır.

• UsainBolt kullanıcısına yanıt
    Homofobik işte. Ben de diyorum yalan diye ama inanmıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eve çıkmak için şimdiden sizi ayarlıyor bence
  • öyle bişeye kimse cesaret edemez ama geçen sene bizim kyk yurdunda odanın birinde 2 kişiyi birlikte banyo yaparken görmüşler gaya çıktı isimleri... herkes dalga geçiyordu en son yurttan çıktılar bence kardeşine dikkat et ayartırlar belki
  • Ankara'da bir cemaat yurdunda olmuş öyle bir olay. Ama eski olması lazım olayın. Yani kalmamıştır ve cesaret edemez artık kimse.
  • Gaya çıkmayacak da neye çıkacak

• Cemaat yurduna gitsin veya karisik yurda gitsin kardesinden once hedefler olur

• öle bir sorun olması çok zor yani ona meyilli birinin olması gerekiyor yurtta fakat onuda yurtta barındırmazlar. Sadece yurtta cinsellik konusu daha fazla ön planda olabiliyor yada konuşmalarda daha fazla geçebiliyor.
  • Tecavüzden korkmanın nesi homofobik.

• Kardeşiniz fazla OZ izlemiş.

• Karışık yurt nedir?

• Karma olacakti o kiz erkek karisik

• Vay be demek öyle yurtlar da varmış

• İlk yıl yurtta kalmak bence çok önemli insanları tanımak ortamı görmek açısından. 2. sene çıkar eve ne acelesi var. Tecavüz edilmesinden neden korktuğunu da anlamadım tamam ülkede damacana olmak bile zor ama her dadika erkek halimizle tecavüz korkusuyla da yaşayacak hale gelmedik daha.
  • ilk sene bence kalsın ama , eskişehirde bir yurtta çocuk basur diye gidiyor doktor gay misin diyor çocuk videoya alıyor eterleyip eterleyip ....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.