Şimdi Ara

Yurtta oda arkadaşı para harcanıyor yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanında 50, 100 ve 200 lirayı bozacak kadar para bulundur ki söylediği zaman ver sen ben bozarım diyebilesin.

Ona ek olarak, bir gün çıkmadan önce cüzdanını yurtta unutmayı dene.

Son olarak da, bu adamla takılma!
  • quote:

Orijinalden alıntı: self_control

Gerçekten iğrenç tiplerdir ve çok var bunun gibiler. Hayır sorun zaten para ödemek değil, ama karşısındaki insanı saf durumuna düşürmeye çalışmaları yok mu :)

Kesinlikle yüzüne vur, açıkça konuş, bildiğin rencide et, sigara kullanıyorsanda verme böyle tiplere :) ve hemen kendine başka arkadaşlar edin dışarı çıkıp gezebilecek ;)

Evet aynen hocam, böyle insanlar sinir ediyor adamı. İnan parası yüzünden değil, kendini enayi gibi hissediyorsun.
  • Uzak dur. Alıştırma sakın.
  • hic sevmedigim insan tipi..
  • valla hacı benim arkadaşlarımda böyleydi 2 si hariç 3 4 kayserili arkadaşım vardı acayip pitilerdi maraşlı arkadaşım da aynen çok cimriydi malatyalı ve yozgatlı arkadaşım iyiydi.özellikle kayserili arkadaşlarım tam bi yiyici takımıydı valla hacı arkadaş felan dinleme herkes kendi parasını versin . ben bizim arkadaşların her türlü paralarını karşılardım durumum iyi olarak tabi.ama bunlar benden 500 bin para üstünü isterdi böyle şerefsizlerdi.dikkatli ol yurtta çok adam yerler yedirme sen gözünü aç sen ye :D
  • kimsenin parasını yemem ben. Sonuçta herkes öğrenci adam.bir şekilde kurtulmam lazım onunla gezmek istemediğimi belirtmem lazım ama nasıl. Kahvaltıya falan beraber gidiyoruz aynı ranzada olduğumuz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahri999 -- 22 Eylül 2011; 15:50:46 >
  • Eğer parası yoksa istemeye çekiniyordur öyle arkadaşların dediği gibi yanında 100 200 lira bozuk götürüp ver ben bozarım deme cevap veremez adamı yerin dibine sokarsın. Böyle bir durumda o arkadaşınla çıkma fazla dışarı bütçeleriniz farklıysa yapacak bişey yok

Yok eğer parası var da bozuk yok diyorsa o zaman bozuk götürme fikri fena değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Eğer parası yoksa istemeye çekiniyordur öyle arkadaşların dediği gibi yanında 100 200 lira bozuk götürüp ver ben bozarım deme cevap veremez adamı yerin dibine sokarsın. Böyle bir durumda o arkadaşınla çıkma fazla dışarı bütçeleriniz farklıysa yapacak bişey yok

hayır abi adamların fabrikaları var senden benden zengin
  • Benimde lisede böyle bir arkadaşım vardı. Bedavayı çok severdi, kendi parasına kıyamazdı. Birşey alırdım bana 1 lira verip kanka üstünü tamamlayıp banada alsana derdi. Çıkışta otobüs parası isterdi. İlk başlarda verdim. Ondan sonra bozuk yok demeye başladım yada yanımda bozukluk taşımıyordum. Bir süre sonra istemeyide kesti zaten.

Taviz verme böylelerine adamı enayi yerine koyarlar. Onun yaptığının aynısını sende ona yap..
  • Açık açık konuş.Yüzsüz insanlardan nefret ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ZaFer_55

Açık açık konuş.Yüzsüz insanlardan nefret ederim.

bende nefret ederim ama ışte onunla gezmek falan istemediğimi falan nasıl diyeceğim bilmiyorum. Hep peşime takılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahri999

quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Eğer parası yoksa istemeye çekiniyordur öyle arkadaşların dediği gibi yanında 100 200 lira bozuk götürüp ver ben bozarım deme cevap veremez adamı yerin dibine sokarsın. Böyle bir durumda o arkadaşınla çıkma fazla dışarı bütçeleriniz farklıysa yapacak bişey yok

hayır abi adamların fabrikaları var senden benden zengin

varsa takılma adamla abi, ders çalışcam falan de yani seni zorlayan mı var. bizim bölümden bir arkadaş her laboratuar dersinde benden malzeme isterdi. en başlarda birşey olmaz dedim, 3-4-5 derken her hafta olmaz abi, yok dedim. adamın altına wolksvogen borası var ben mi hesabını yapayım. salla.

• Dikkat et adamı yerler.Yedirtme uyanık ol.Hele üniversite ve yurtta ben çok gördüm böyle adamları.
  • offf bizimde vardı böyle biri onla nefes aldığın her sn. zarardasın, üstüne üstlük bir de aptal yerine koyulma duygusu. yapacağın en güzel iş araya resmiyet koymaktan geçer.
  • up
  • Yapabileceğin en iyi şey onu sert bir dille uyarmak emin ol kendinden utanıcaktır.Aynı durum geçen sene ev arkadaşımla oldu.Sürekli ortak aldığımız birşeye ''bozuğum yok sen ver ben sana sonra veririm'' diyordu.Vermeyeceğini biliyorum ama yinede isteyemiyorsun.1 oldu 2 oldu 3 oldu sesimi çıkarmadım artık boku çıkmaya başladı.En sonunda patladım gittim odasına böyle böyle anlattım durumu rahatsız olduğumu söyledim ve bundan sonra onunla beraber bişey almayacağımı söyledim.Ondan sonra zaten hiç eskisi gibi olmadı.
  • Arkadaşım sende yanına bozuk para alma onla dışarı çıkıcakken bu kadar basit Veya al ama bendede bozuk yok de ceplerini arıcak değil ya
  • Bunu sürekli yapıyorsa eğer uyar , bizdede olur fakat bu şekilde değil gidersin 3-4 kişi çay içer kalkarsınız hesabı gider 1 kişi öter 1 tl veya 50 kuruşluk çayı ödemek içimizden kimseye koymaz . Ama bu sürekli aynı kişiyede yapılmaz birgün sen ödersin bir gün başkası .
  • Ya o tipler meşhurdur.Sen ver ben daha sonra veririm bozuğum yok falanda filan yemezler canım bal gibide paraları var ama yanda enayi varken neden ödesin?Öyle insanlardan uzaklaş ve asla kimseye tavizde bulunmaz.zaten parası olmayan adam tipinden bellidir sen ödersen mahçup oluyorlar ve mutlaka onlarda paraları olduğunda öder.Ama böyle tipler kuruşun hesabını yapar.Uzaklarş diyeyim yurdun enayisi sen misin he öyleysen kolay gelsin üni bitene kadar artık onu sen doyurursun.Değllsen hayır demeyi bileceksin.Bozuğum yok derse ozaman bozdur gibi kesin cevaplar ve kendi kişiliğine yakın insanlarla tanış.Ranza arkadaşı diye öyle tipleride ipleme.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.