Bildirim
yurtta wow :S
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Engellenio online oyun ipleri. -
ee ne yapacağım o halde ?quote:
Orijinalden alıntı: Tenzen
Engellenio online oyun ipleri. -
merak ettim hangi yurtta kalıyorsun devlet mi özel yurt mu? dizüstü bilgisayar kullanıyorsan 3g'yi deneyebilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: LITHIUM
ee ne yapacağım o halde ?
Alıntıları Göster -
özel üniversitenin yurdu..bi çaresi olmalı ya. en son çare 3G. beleş sınırsız net varken tiriciğ en son çare olmalıquote:
Orijinalden alıntı: Olgi
merak ettim hangi yurtta kalıyorsun devlet mi özel yurt mu? dizüstü bilgisayar kullanıyorsan 3g'yi deneyebilirsin.
Alıntıları Göster -
Özelde böle bi problem varmı? yada wireless kapanıtomu belli bi saatte içime bi kurt düştü! (Bu ne iğrenç bi laftır nedir ya)quote:
özel üniversitenin yurdu..bi çaresi olmalı ya. en son çare 3G. beleş sınırsız net varken tiriciğ en son çare olmalı
Alıntıları Göster -
yurtta wow ,cihanda wowquote:
Orijinalden alıntı: Darth Revan
Özelde böle bi problem varmı? yada wireless kapanıtomu belli bi saatte içime bi kurt düştü! (Bu ne iğrenç bi laftır nedir ya)
Alıntıları Göster
Bugün girebiliyormusun? Çünkü dün serverlarda baya sorun vardı da -
yok giremiyorum ya :/ :/ wireless yurdun içinde çekmiyo, kabloyla bağlanıyorumquote:
Orijinalden alıntı: Mr.Blonde
yurtta wow ,cihanda wow
Bugün girebiliyormusun? Çünkü dün serverlarda baya sorun vardı da
Alıntıları Göster
özelde böyle bişey çıkartacaklarını bilmiyordum.birde şöyle bir şey var; torrent devre dısı bırakılmış fakat öğrencilere terebaytlarca veri depolama bölümü ayrılmış.ne kadar ironik..
-
your freedom ve benzeri programlarla girebilirsin...quote:
yok giremiyorum ya :/ :/ wireless yurdun içinde çekmiyo, kabloyla bağlanıyorum
özelde böyle bişey çıkartacaklarını bilmiyordum.birde şöyle bir şey var; torrent devre dısı bırakılmış fakat öğrencilere terebaytlarca veri depolama bölümü ayrılmış.ne kadar ironik..
Alıntıları Göster -
oyun ipleri yerine acık sacık siteleri kapatsınlar hız 10 kat artarquote:
Orijinalden alıntı: eagen
your freedom ve benzeri programlarla girebilirsin...
Alıntıları Göster -
hızdan değil sanırım ya :/ your-freedom da denedim nafile... başka çözümü olan varsa yazabilirquote:
Orijinalden alıntı: psikozg
oyun ipleri yerine acık sacık siteleri kapatsınlar hız 10 kat artar
Alıntıları Göster -
wow bölümüne degilde network bölümüne sorarsan daha net bi cvp alırsınquote:
hızdan değil sanırım ya :/ your-freedom da denedim nafile... başka çözümü olan varsa yazabilir
Alıntıları Göster -
aklıma gelmedi değil, aynı sorunu yaşayıp çözmüş varsa diye şeyettimquote:
Orijinalden alıntı: x264
wow bölümüne degilde network bölümüne sorarsan daha net bi cvp alırsın
Alıntıları Göster -
yourfreedom yükleyebilirsin bende aynı sorunu yasıyordumquote:
aklıma gelmedi değil, aynı sorunu yaşayıp çözmüş varsa diye şeyettim
Alıntıları Göster
yurt dısındaki siteler ve bazı oyunlar icin yurt internetine sınırlandırma getiriliyor
sende bunu yourfreedom'la aşabiliyorsun
DH'nin baska bir baslıgında yourfreedom'ın nasıl kurulucagı ve kullanılıcagı ile ilgili resimli anlatım da var. -
quote:
Bende böyle biliyorum -
yurtta wow cihanda wowquote:
Orijinalden alıntı: VoldroYquote:
Bende böyle biliyorum
Alıntıları Göster -
your-freedom denedim fakat olmadı.. :/ acaba başka ayarlarda mı yapmam lazımdı.. aramaya bakıyorum fakat kullanımıyla ilgili bir şey bulamadım henüzquote:
Orijinalden alıntı: antonidas
yurtta wow cihanda wow
Alıntıları Göster -
quote:
yurtta wow cihanda wow
-
Hevesini kırmak gibi olmasın ama geçen sene yurtta kalırken bir çok online oyuna girmeyi denedim ancak sonuç hüsran oldu. Oyuna giriyorum karakteri seçip başlıyorum fakat ping uçuyor internet o kadar kişiyi kaldırmıyor. O yüzden 3G kullanmak senin için daha iyi olur en azından ping yüzünden sinir hastası olmassın...quote:
Orijinalden alıntı: OSMANL1TORUNUquote:
yurtta wow cihanda wow
Alıntıları Göster
-
ben uyku düzenimi değiştirdim oyun oynamak için gece oynayım dedim. bazı salaklar(aslında daha fazla küfür edesim var ama ceza puanı almayayım)quote:
Orijinalden alıntı: RespecT
Hevesini kırmak gibi olmasın ama geçen sene yurtta kalırken bir çok online oyuna girmeyi denedim ancak sonuç hüsran oldu. Oyuna giriyorum karakteri seçip başlıyorum fakat ping uçuyor internet o kadar kişiyi kaldırmıyor. O yüzden 3G kullanmak senin için daha iyi olur en azından ping yüzünden sinir hastası olmassın...
Alıntıları Göster
geceleri download yapıyor. geceleri bile oynayamıyorum
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X