Şimdi Ara

YURTTAYIM UCUNCU GECEM EVE DONMEK ISTIYORUM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
5
Favori
8.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bak buraya yazıyorum, okullar kapanınca eve gitmek istemeyeceksin...
  • Daha sonra evine donmek bile istemeyeceksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi an evvel baslasa da bitirsek 5 yil.sonrasi onemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 16 Eylül 2014; 2:12:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası senden "Yurt desem kaç kişi beğenir <3" demeni bekliyordum.Bu olmamış.
  • daha bunun askerligi var yurt hayati askeik oncesi prova bence -)

• Okul açılsada gitsem artık çok özledim çokk

• quote:

Orijinalden alıntı: insan.

okulun sonunda da eve dönmek istemiyorum diye konu açarsın.

hahahaha aynen ilk başlarda bırakıyordum ama sonra memlekete gitmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gulhan Sen

Tesekkurler. Hafta sonu donmeyeyim mi simdi arkadaslar

Lan aynisini yasadim resmen. Ilk hafta eve dondum fln sonra geldim 3 hafta sonra alistim. Kendi kafama gore gezmeye tozmaya falan basladim cok da iyi oluyor olgunlasiyorsun

• Benim gözümde Yurt hapisden başka birşey değildir. ama madem yurtdasın kendine acil birtane DOST bulup kötüde olsa bir ev tutmanızı isterim. sadece yatak olsun evde halı bile olmasın yurtdan kesinlikle daha iyidir.

Yatak tüplü TV yere birtane klim gibi birşey serin halı niyetine yeter. aile para veriyorsa dikkatli harcayın hemen çar çur etmeyin. vermiyosa ( ki var böyle inatçı aileler günümüzde malesef ) 2 niz iş bulun evi geçindirin. kendi ayakalrınız üzerinde durmayı ogrenirsiniz hem.
  • Ya diyorum keşke bende gitseydim şehir dışına sonra dedim ki çok para harcarım İstanbul'da özele yazılıyım aynı paraya çıkar dedik. Hayat yok yada bana yok ev okul kütüphane üçlüsüyle takılıyorum lanet olsun fakat çoğu kişinin dediği gibi 2 3 ay sonra evi unutursunuz
  • DEVIDBEKIM D kullanıcısına yanıt
    bak yine eksilemisler adami heyallahim yaa

hocam gelin biz cool takilan sosyal dh'lilerden olusan bi grup kuralim

• quote:

Orijinalden alıntı: Albert Riera

quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Avatardaki siz misiniz bayan ? Tanışmak ister misiniz

onu bırakta sen ne yaptın ? Senin konudan sonra dilim ağzıma sığmamaya başladı fazla takmıyorum unutuyorum hemen

ben yine biraz iyi oldum ya dil mevzusunu unuttum şimdi yine hatırladıl gerçi nefes sıkıntısı devam ediyor bi oda geçer inş sağ olasın sordugun için

• Dostum inan ben de okula dönmek istiyorum.ilk başlarda bulunduğum durum senden farksızdı.hazırlıkta 2 tane hanzoyla aynı apartta barınmak zorunda kaldım. 1.sınıfta tek başıma eve çıkınca derin bi oh çektim.arada yine sıkılıyorum ama o yalnız yaşadığımdan dolayı.sen de zamanla arkadaş edinip eve çıkarsan aile evine daha seyrek gitmeye başlarsın.sadece sabretmeye bak zamanla her şey çözülür.Daha işin başındasın

• Asosyal olduğundandır insan içine çıkın biraz bilgisayarla evlenceksiniz mübarek

• Korkutmayın olum bendeki pazarlama günü yurta gidicem
    Not:ilk defa yurtta kalıcam (odalar 4 kişilik)

• quote:

Orijinalden alıntı: sisilik

üni mi lise mi?

lise başından beri yurtta kalan biriyim.Ünili isen ünili birinin bunu demesi çok garibime gitti.

Not:Lise5 im
    Not2:Bizim lise 5 sene /bkz:sosyal bilimler lisesi

Hangi sbl

• Alisirsiniz

• Bende yurttayım inanılmaz sıkıcı geçiyor benim için şu an bir arkadaşım var o olmasa sıkıntıdan geberirdim herhalde ama yine de sıkılıyorum seneye eve dönme niyetim var ailemle vakit geçirmeyi daha güzel buluyorum.
  • ilk hafta zor tabi. ben duşa mayoyla falan giriyodum hatta sonradan öyle bi ortam oldu ki yurttan mumla arar oldum o ortamı. özellikle hafta sonları sırf kahvaltı için hafta içi uyanmadığımız saatte uyanırdık kahvaltımızı yapardık sonra hep beraber dışarı çıkardık yurdun bahçesinde 7-8 kişi sigara içip muhabbet ederdik. arkadaşın telefonunda 4 GB internet vardı game of thrones çıkmışssa onu izlerdik çok eski zamanmş gibi anlattım ama daha 2 sene öncesi 2 senedir evdeyim tek başıma yaşıyorum yurdu çok özlüyorum oranın rahatlığı oranın ortamı yok hiçbiyerde

• Slp kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir yerde yaşıyorsun da yurt rahatlığı yok evinde. Ortam desen neyse.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.