Şimdi Ara

yurttt sonuçlarııı??? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
1
Favori
9.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fakultem çarşambada yurt atakumda çıktı 60 km yol gidicem her gün arasam yurdumu çarşambaya aldıramaz mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha hiçbir öğrenci yurdunun önünde son model çok lüks öğrenciye ait araba görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

quote:

Orijinalden alıntı: redand

yurttt sonuçlarııı???
    Yedek sıradı isteyenler için...
    Tranzonda yurt halkında bilisi olanlar pm atabilir

Hayırlı olsun, geçen sene kaldığım yurda yerleşeceksin büyük ihtimalle.Trabzonda bildiğim kadarıyla bi kampüste bi de kampüsün az yukarsında olmak üzere iki tane yüksek ücretli yurt var çok kaliteli ve rahat yurtlardır Doğu karadeniz yurduna düştüysen yollar dik bayır biraz sıkıntı olacak ama yurt çok rahattır iki yıl kaldım orda.Yemeklerü güzeldir yurt ücretleri aylık 165 tl odalar üç kişilik tuvalet banyo var buzdolabı internet var deniz manzaralı havaalanının karşısı oh mis.

benimde trabzonda yuksek ucretli 265.yedegim dogu karadeniz full kiz olmus bu sene baska yuksek ucretli yurt var mi?kim bilir sira ne zaman gelir bize

• Durumu: Yurda Yerleştirildiniz
    Bölge Adı: İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
    Genel Yurt Adı: MANİSA YURDU
    Adres: 5359 SOKAK NO:23 75. YIL MAHALLESİ
  • kazanaydımda sokaklarda yataydımmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerrahridvan94

quote:

quote:

yurttt sonuçlarııı???

Hayırlı olsun, geçen sene kaldığım yurda yerleşeceksin büyük ihtimalle.Trabzonda bildiğim kadarıyla bi kampüste bi de kampüsün az yukarsında olmak üzere iki tane yüksek ücretli yurt var çok kaliteli ve rahat yurtlardır Doğu karadeniz yurduna düştüysen yollar dik bayır biraz sıkıntı olacak ama yurt çok rahattır iki yıl kaldım orda.Yemeklerü güzeldir yurt ücretleri aylık 165 tl odalar üç kişilik tuvalet banyo var buzdolabı internet var deniz manzaralı havaalanının karşısı oh mis.

benimde trabzonda yuksek ucretli 265.yedegim dogu karadeniz full kiz olmus bu sene baska yuksek ucretli yurt var mi?kim bilir sira ne zaman gelir bize

Az önce aldığım duyuma göre Trabzondaki Doğu Karadeniz ve Yomra yüksek ücretli yurtları sadece kızlara ayrılmış, erkekler ise kampüs içindeki yurtlara aktarılacakmış.

Edit: Evet teyit ettirdim aynen dediğim gibi bu yıl kızlara büyük ayrıcalık tanınmış Doğu karadeniz ve Yomra yurtları tamamen kızlara bırakılmış erkekler merkezdeki yurtlara taşınacak oranın kapasitesi az olduğundan bu yıl erkek öğrenci alımı çok az olur yedek sırası da yavaş gider diye tahmin ediyorum.Şu linki inceleyin, Trabzondaki yurtlar hakkinda bilgiler burda.

http://www.kyk.gov.tr/web/Yurtkur/bolgeIlYurtListesiGetir.do?bolgeKodu=06&ilKodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 1 Eylül 2013; 0:01:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Ben daha hiçbir öğrenci yurdunun önünde son model çok lüks öğrenciye ait araba görmedim.

Amasya'ya beklerim o zaman rahatça görürsün. Passat, mini, 306cc,... Bildiğin oto galeri..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cerrahridvan94

quote:

quote:

yurttt sonuçlarııı???

Az önce aldığım duyuma göre Trabzondaki Doğu Karadeniz ve Yomra yüksek ücretli yurtları sadece kızlara ayrılmış, erkekler ise kampüs içindeki yurtlara aktarılacakmış.

Edit: Evet teyit ettirdim aynen dediğim gibi bu yıl kızlara büyük ayrıcalık tanınmış Doğu karadeniz ve Yomra yurtları tamamen kızlara bırakılmış erkekler merkezdeki yurtlara taşınacak oranın kapasitesi az olduğundan bu yıl erkek öğrenci alımı çok az olur yedek sırası da yavaş gider diye tahmin ediyorum.Şu linki inceleyin, Trabzondaki yurtlar hakkinda bilgiler burda.

http://www.kyk.gov.tr/web/Yurtkur/bolgeIlYurtListesiGetir.do?bolgeKodu=06&ilKodu

eyvallah cevo kardes kiz olmak varmis valla insallah misafir ogrenci olabilirim sokakta kalmayiz

• quote:

Orijinalden alıntı: TheReedS

kazanaydımda sokaklarda yataydımmmm

git pttnin önünde ayyaşlar fink atıyodur şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

Orijinalden alıntı: condorn

aynen. ben de ara sınıfım ama yedek medek yazmıyor

Yedek yazmıyorsa yurt çıkma ihtimali yokmuş. Geçen sene 3000 küsür yedek sırası vermişti.Bu sene onu bile çok görmüşler.

sannırım bu sene de varmış da 3000 küsür yedeğe bile layık görmemişler seni

• quote:

Orijinalden alıntı: kilinctugba

yedek sıra 60. gelir mi acaba yurt? manisadayım

Kocaeli Fen Bilimleri'nde değil miydin ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nayc -- 1 Eylül 2013; 1:38:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nayc

quote:

Orijinalden alıntı: kilinctugba

yedek sıra 60. gelir mi acaba yurt? manisadayım

Kocaeli Fen Bilimleri'nde değil miydin ya?

:) evet arkadaşım adına yazdım da o foruma üye değil

• Yurtta kayıttan itibaren kalabiliyormuyuz. Yani eylülün 5inde kayıt olsam üni açılana kadar kalabilirmiyim yüksek ücretli çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynsktlhnsr

quote:

Orijinalden alıntı: TheReedS

kazanaydımda sokaklarda yataydımmmm

git pttnin önünde ayyaşlar fink atıyodur şimdi

aynen hazır üstüde kapalı güzel yatılır serinde

• quote:

Orijinalden alıntı: hafriyatcı54

YUH YANİİ
    PEKİ BU YURTLARI KAZANANLAR HİÇMİ KAÇANÇ GÖSTERMEDİLER ANKARA THK TAM BURSLU KAZANDIK
    650 TL KAZANÇLA GİREMEDİK BİRDE TÜRKİYE başarı SIRALAMASI 7800 ANLAMADIM GİTTİ BU İŞDE BİR ÇABAN OĞLU VAR GİBİ

YUH YANİİ
    PEKİ BU YURTLARI KAZANANLAR HİÇMİ KAÇANÇ GÖSTERMEDİLER ANKARA THK TAM BURSLU KAZANDIK
    650 TL KAZANÇLA GİREMEDİK BİRDE TÜRKİYE başarı SIRALAMASI 7800 ANLAMADIM GİTTİ BU İŞDE BİR ÇABAN OĞLU VAR GİBİ

arkadaşlar bir sorum olacak
    şimdi bize yurt cıkmadı peki buna paralel olarak burs da cıkmaz mı
    bursla yurt ların arasında bir bağlantı var mıdır? birde bursda cıkmazsa ayvayı yedik
    tşkler
  • quote:

quote:

YUH YANİİ

YUH YANİİ

arkadaşlar bir sorum olacak
    şimdi bize yurt cıkmadı peki buna paralel olarak burs da cıkmaz mı
    bursla yurt ların arasında bir bağlantı var mıdır? birde bursda cıkmazsa ayvayı yedik
    tşkler

yurtla burs birbirinden farklı şeyler

• aklıma takılan şeyler var...

1. yurt meselesi dün açıklandı , burs neden bu kadar uzuyor..? Daha mı fazla araştırma var?
    2. Yurt çıkmayıp burs çıkan var mı :)
    3. %20 sosyal durumdan kasıt ne lan :D
  • Yurkur'un twitter hesabını kim kontrol ediyor acaba? Son tweetleri anlayan beri gelsin.

YURTKUR ‏@GSByurtkur 26 dk
    Arkadaslar yedek liste yok.Ya yurda yerleştirildiniz,ya sonuc ekranında yedek sıranızı gördünüz,yada yurda yerlestirilemediniz mesajı aldinz

YURTKUR ‏@GSByurtkur 24 dk
    Her yurdun boş yatak sayısının birbucuk katı kadar,Ankara İstanbul ve İzmirde iki katı kadar yedek sıralamaya giren öğrenci tespit edildi

YURTKUR ‏@GSByurtkur 24 dk
    Yedekte olan ögrenciler,aynı değerlendirme kriterlerine göre asil kazananların devamında sıralamada olan öğrencilerimiz.

Ne demek istiyor bu?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLyNeC -- 1 Eylül 2013; 23:37:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

aklıma takılan şeyler var...

1. yurt meselesi dün açıklandı , burs neden bu kadar uzuyor..? Daha mı fazla araştırma var?
    2. Yurt çıkmayıp burs çıkan var mı :)
    3. %20 sosyal durumdan kasıt ne lan :D

Sosyal durumdan kasıt küçük şehirlerden istanbul gibi şehire taşınma olayı
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.