Şimdi Ara

yurttt sonuçlarııı??? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
1
Favori
9.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EtliPilavımBenim

quote:

Orijinalden alıntı: psikonick

Ev var araba var tek cocugum babam memur 2500 tl maaşı var 550. yedeğim, durumu kötü arkdaslara nasıl cıkmadı anlamadım

ev var araba var sadece babamın 850 tl maaşı var adalet diye buna diyorlar işte. banada çıkmadı .. şimdi ne olacak özel yurt oda olmayacak belki onlarda dolmuştur.

sizden daha kötü durumda olan insanlarda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: condorn

aynen. ben de ara sınıfım ama yedek medek yazmıyor

aynen
  • Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raikirin -- 19 Aralık 2020; 19:39:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANKARA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
    Genel Yurt Yedek Sırası: 156
    Yüksek Ücretli Yurt Yedek Sırası: 113

çıkma ihtimali nedir sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

yurttt sonuçlarııı???

+1
  • Sevgili Öğrencimiz;
    Yurt yerleştirmeleri % 45 Aile Gelir Durumu, %35 Başarı Durumu, % 20 Sosyal Durum kriterlerine göre hesaplanarak yapılmaktadır.
    YURT CIKMADI VE BU YAZI VAR BUNUN ANLAMI NEDİR YURT CIKMIYAN TÜM ARKADAŞLARDA BU YAZI VARMI? TŞKLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

quote:

Orijinalden alıntı: mrvttr_fb

Çıkana da adamgibi çıkmadı arkadaşlar gazi dişi kazandım emekte okul ta gölbaşı yurdu çıkmış ben tam bilmiyorum ankarayı kime sorduysam çok uzak diyor etrafında bir sürü yurt var neden ora çıkmadı çok saçma iş yapıyolar

Max 45 dakikada okuldasın ama aştiden sonra birqaz yürümek zorundasın yada kyk da başka yurtlara geçbiliyosun diye biliyorum ben...

Eger gecilebiliyosa cok iyi olur

• quote:

quote:

quote:

Çıkana da adamgibi çıkmadı arkadaşlar gazi dişi kazandım emekte okul ta gölbaşı yurdu çıkmış ben tam bilmiyorum ankarayı kime sorduysam çok uzak diyor etrafında bir sürü yurt var neden ora çıkmadı çok saçma iş yapıyolar

Max 45 dakikada okuldasın ama aştiden sonra birqaz yürümek zorundasın yada kyk da başka yurtlara geçbiliyosun diye biliyorum ben...

Çünkü geçen sene Uluş çankırı cad.yurtta kalan arkadaş direk ulusdan gölbaşındaki yurda geçmişti.

• Manisa genel yurt 28, yuksek ucretli 12. siradayim. Acaba ne kadar surede asil olarak yerlesirim? Birde yuksek ucretli yurt merkeze uzak diyorlar. Ne kadar uzak acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

quote:

quote:

Durumu: Yüksek Ücretli Yurt Yedek
    Bölge Adı: BOLU BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
    Yüksek Ücretli Yurt Adı: KARAMÜRSEL-GAZANFER BİLGE ÖĞR. YURDU
    Yüksek Ücretli Yurt Yedek Sırası: 4

4. Yedeğim beyler yerleşemedim mi şimdi bu saatten sonra yerleşme şansım nedir ?

Merak etme yerleştin dostum, ilk haftadan sana sıra gelir kendini asil olarak görebilirsin.Hem de yüksek ücretli yurt çıkmış, genel yurtlara göre çok daha rahattır.Hayırlı olsun.

Teşekkürler hocam sizce özel yurt mu yoksa fiyat/kalite olarak yüksek ücretli öğr. yurdu mu ?

Yüksek ücretli yurtlar fiyatına göre on mumara.Tabi ben sadece Trabzon için konuşabilirim diğer illerde durum ne bilmiyorum.Özel yurtların yüksek ücretli devlet yurtlar kalitesinde olan odalarının fiyatları uçuk.Özel yurtlarda tek avantajın istediğin saatte girip çıkabilmen olabilir, devlet yurtlarında belli bi disiplin vardır herkes ona uymakla yükümlüdür en çok da bu yönünü seviyorum.Akşam 12 den sonra gürültü edemiyor kimse mesela, eden olursa çağır güvenliği şikayet et.Özel yurtta olsan bu konuda çok sıkıntı yaşarsın ki yaşayan arkadaşlarım oldu.

Hocam son olarak ben 2. öğretimim dolayısıyla yarasa misali geceye dayalı bir yaşantım olacak. Kyk yurtlarında gece 1 gibi saatlerde giriş-çıkışı çok sıkıntı ederler mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hafriyatcı54

Sevgili Öğrencimiz;
    Yurt yerleştirmeleri % 45 Aile Gelir Durumu, %35 Başarı Durumu, % 20 Sosyal Durum kriterlerine göre hesaplanarak yapılmaktadır.
    YURT CIKMADI VE BU YAZI VAR BUNUN ANLAMI NEDİR YURT CIKMIYAN TÜM ARKADAŞLARDA BU YAZI VARMI? TŞKLER

Evet var. Anlamı yurda alınmadık işte.
  • qazrfv kullanıcısına yanıt
    YUH YANİİ
    PEKİ BU YURTLARI KAZANANLAR HİÇMİ KAÇANÇ GÖSTERMEDİLER ANKARA THK TAM BURSLU KAZANDIK
    650 TL KAZANÇLA GİREMEDİK BİRDE TÜRKİYE SIRALAMASI 7800 ANLAMADIM GİTTİ BU İŞDE BİR ÇABAN OĞLU VAR GİBİ
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çünkü geçen sene Uluş çankırı cad.yurtta kalan arkadaş direk ulusdan gölbaşındaki yurda geçmişti.

Anladim cok tesekkurler

• Durumu: Genel Yurt Yedek
    Bölge Adı: ESKİŞEHİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
    Genel Yurt Yedek Sırası: 848

Benim hangi yedeği beklediğim de bilinmiyor
  • Bizim devlet yurduna AUDİ'yle geliyorlar onlara yurt çıkıyor bize çıkmıyor
    Annem babam ayrı,
    Üstümüze ev, araba yok..
    Memur çocuğuyum eminim audisi olan adam benden daha zor durumdadır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sersai

quote:

Orijinalden alıntı: EtliPilavımBenim

quote:

Orijinalden alıntı: psikonick

Ev var araba var tek cocugum babam memur 2500 tl maaşı var 550. yedeğim, durumu kötü arkdaslara nasıl cıkmadı anlamadım

ev var araba var sadece babamın 850 tl maaşı var adalet diye buna diyorlar işte. banada çıkmadı .. şimdi ne olacak özel yurt oda olmayacak belki onlarda dolmuştur.

sizden daha kötü durumda olan insanlarda var.

ev araba yok annem ve 2 kardeşimle yaşıyoruz 1200 aylık gelir çıkmadı ne yapıcağım şimdi

• Abicim bu nasıl bi ülkedir ya ? Sen öğrencilerine yurtta bulamıyorsan nie var ki o kurum ? Dalga geçiyorlar anasını satayım. Cemaat bile bütün bilgilerime erişiyor, devlet resmen adam seçiyor. Şu yurtdışına çıksak da kurtulsak şu ülkeden ya. Bir iş bile adaletli olmaz mı ? Yok olmuyor, torpil torpil torpil .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Durumu: Yüksek Ücretli Yurt Yedek
    Bölge Adı: BOLU BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
    Yüksek Ücretli Yurt Adı: KARAMÜRSEL-GAZANFER BİLGE ÖĞR. YURDU
    Yüksek Ücretli Yurt Yedek Sırası: 4

4. Yedeğim beyler yerleşemedim mi şimdi bu saatten sonra yerleşme şansım nedir ?

Merak etme yerleştin dostum, ilk haftadan sana sıra gelir kendini asil olarak görebilirsin.Hem de yüksek ücretli yurt çıkmış, genel yurtlara göre çok daha rahattır.Hayırlı olsun.

Teşekkürler hocam sizce özel yurt mu yoksa fiyat/kalite olarak yüksek ücretli öğr. yurdu mu ?

Yüksek ücretli yurtlar fiyatına göre on mumara.Tabi ben sadece Trabzon için konuşabilirim diğer illerde durum ne bilmiyorum.Özel yurtların yüksek ücretli devlet yurtlar kalitesinde olan odalarının fiyatları uçuk.Özel yurtlarda tek avantajın istediğin saatte girip çıkabilmen olabilir, devlet yurtlarında belli bi disiplin vardır herkes ona uymakla yükümlüdür en çok da bu yönünü seviyorum.Akşam 12 den sonra gürültü edemiyor kimse mesela, eden olursa çağır güvenliği şikayet et.Özel yurtta olsan bu konuda çok sıkıntı yaşarsın ki yaşayan arkadaşlarım oldu.

Hocam son olarak ben 2. öğretimim dolayısıyla yarasa misali geceye dayalı bir yaşantım olacak. Kyk yurtlarında gece 1 gibi saatlerde giriş-çıkışı çok sıkıntı ederler mi ?

Kyk yurtlarının giriş saatleri bellidir. hafta içi 10,30 hafta sonu 11. Kış döneminde tekrardan değişecek saatler. yarım saat geri alınır girişler

• Bölge Adı: SAMSUN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
    Genel Yurt Adı: KARADENİZ YURDU
    Adres: ONDOKUZMAYIS KAMPÜSÜ NO:53 KÖRFEZ MAH. ATAKUM

• Anne ve Baba memur, ev ve arabası olanada çıktı.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.