Şimdi Ara

yurttt sonuçlarııı??? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
1
Favori
9.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cevo_61

quote:

Orijinalden alıntı: MDelibaş

yedek olayını acıklarmısınız yedek sıram 64, ben şimdi yurttamı kalıcam kendi icabımamı bakıcam ilk tecrübeo ldugu için bir şey anlamadım yardım edrmsnz.

Eğer yurtta yer varsa misafir öğrenci olarak kalırsın, kaldığın gün başına ücret ödersin.Taaki yedek sıran gelene kadar.Her hafta yedek sıraları için listeler asılır orayı takip edip sıranı bekleyeceksin sıran gelince kaydını yaptırıp asıl yurt öğrencisi olacaksın.

Yedek oldugun için sıran gelen kadar yurtta kalma zorunluluğun yok, istediğin yerde kalabilirsin ama genelde yedek sıraları erken gelebilecek öğrenciler sıraları gelene kadar yurtlarında misafir olarak kalmayı tercih ederler.

peki benim sıram erken gelebilecek sıramı 64?

• aynen ya saçmalık resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurI

quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

Kimse üstüne alınmasın ama fena torpil var.Yada bunu yapanlar sorunlu kimler girmiş kimler girememiş.

bende torpil yok bizim üninin kontejanı az ondandır büyük ihtimal birde anne-baba ayrı

gyte'nin nimetlerinden biri öğrenci az olması işte :) ben geçen sene hazırlık okudum yurt yedekten 60 küsür çıkmıştı girmiştim yurda yazın para vermemek için yurda mayısta çıktım yurttan yeniden başvurdum yedekten 16. çıkmış bu sefer

• quote:

quote:

quote:

yedek olayını acıklarmısınız yedek sıram 64, ben şimdi yurttamı kalıcam kendi icabımamı bakıcam ilk tecrübeo ldugu için bir şey anlamadım yardım edrmsnz.

Eğer yurtta yer varsa misafir öğrenci olarak kalırsın, kaldığın gün başına ücret ödersin.Taaki yedek sıran gelene kadar.Her hafta yedek sıraları için listeler asılır orayı takip edip sıranı bekleyeceksin sıran gelince kaydını yaptırıp asıl yurt öğrencisi olacaksın.

Yedek oldugun için sıran gelen kadar yurtta kalma zorunluluğun yok, istediğin yerde kalabilirsin ama genelde yedek sıraları erken gelebilecek öğrenciler sıraları gelene kadar yurtlarında misafir olarak kalmayı tercih ederler.

Yurdunda bulunan kişi sayısına göre değişir bu.Bazı yurtlarda haftada 10 kişi yurttan ayrılır bazılarında 20 kişi ayrılır bazılarında 2-3 kişi ayrılır.Birileri yurttan kaydını sildirecek ki yedekte bekleyenlere yer açılsın.Sen hangi yurda düştüysen oranın yetkililerinden veya orda daha önce kalan birinden bilgi almaya çalış.Ama şahsi fikrim erken sıra gelir 64 bişey değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yurdunda bulunan kişi sayısına göre değişir bu.Bazı yurtlarda haftada 10 kişi yurttan ayrılır bazılarında 20 kişi ayrılır bazılarında 2-3 kişi ayrılır.Birileri yurttan kaydını sildirecek ki yedekte bekleyenlere yer açılsın.Sen hangi yurda düştüysen oranın yetkililerinden veya orda daha önce kalan birinden bilgi almaya çalış.Ama şahsi fikrim erken sıra gelir 64 bişey değil.

edirne selimiye aşırı büyük yurt.
    1400 erkeklik kapasitesi var.
    yedeğim 28. sıradan ne zaman gelir?

• Bana yedek sırası vermemiş. Ara sınıflarda yedek olayı yok mu?
  • Çıkana da adamgibi çıkmadı arkadaşlar gazi dişi kazandım emekte okul ta gölbaşı yurdu çıkmış ben tam bilmiyorum ankarayı kime sorduysam çok uzak diyor etrafında bir sürü yurt var neden ora çıkmadı çok saçma iş yapıyolar
  • bari yedek sırası yazın be amk "yerleştirilemediniz"
  • quote:

Orijinalden alıntı: biheppi*

quote:

quote:

quote:

quote:

edirne selimiye aşırı büyük yurt.
    1400 erkeklik kapasitesi var.
    yedeğim 28. sıradan ne zaman gelir?

Büyük ihtimalle ilk haftadan gelir, olmazsa ikinci hafta.Ama dediğim gibi kesinlik yok bu işlerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrvttr_fb

Çıkana da adamgibi çıkmadı arkadaşlar gazi dişi kazandım emekte okul ta gölbaşı yurdu çıkmış ben tam bilmiyorum ankarayı kime sorduysam çok uzak diyor etrafında bir sürü yurt var neden ora çıkmadı çok saçma iş yapıyolar

Max 45 dakikada okuldasın ama aştiden sonra birqaz yürümek zorundasın yada kyk da başka yurtlara geçbiliyosun diye biliyorum ben...
  • Arkadasin yedek sirasi 7

Nolur durumu

•  yurttt sonuçlarııı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: holebas

Arkadasin yedek sirasi 7

Nolur durumu

Kardeşim o da soru mu olur tabii. Ilk 250 rahat gelir

• Size tavsiyem yurdun numarasını öğrenin. 2-3 günde bir arayıp sıranın nerde olduğunu öğrenin. 300-500 büyük şehirde çabuk gelir. Bana 2 haftada gelmişti.
  • aynen. ben de ara sınıfım ama yedek medek yazmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: holebas

Arkadasin yedek sirasi 7

Nolur durumu

ilk 10 sırada hiç sıkıntı olmaz, ilk haftadan garanti gelir

• yurda malesef yerleşemedim.yedek olarak dahi kazanamadım.okadarda takmıyorum.dandık devlet yurtlarında kat banyosu kat tuvaleti olan doğru duzgun ınternet hızmeti olmayan bi kurumu bende istemıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade dixon

Size tavsiyem yurdun numarasını öğrenin. 2-3 günde bir arayıp sıranın nerde olduğunu öğrenin. 300-500 büyük şehirde çabuk gelir. Bana 2 haftada gelmişti.

Hocam Edirne'de okullar 23'ünde başlıyor. 9'undan itibaren takip edin diyorlar. Peki ben 28.sıradayım gelir mi biran önce?
    Yurtta 1500 erkek kalıyor
  • babamın 900- 1000 lira emekli maaşı var... kız kardeşim okuyor.. çıkmamış..Torpilinizi yesinler sizin.. Edit : bende öğrenciyim bu arada bi ev var o kadar..

Torpilinizi yesinler sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35mephisto -- 31 Ağustos 2013; 14:06:45 >
  • arkadaş bnde konya bölge müdürlüğü demiş sıralamam 494

şimdi çıkarsa bana bu listeden bir yurt mu gelecek.eğer öyleyse çok sakat olmaz mı ben aladdin keykubat yerleşkesinde olucam yurt kim bilir taa nerde?

http://www.kyk.gov.tr/web/Yurtkur/bolgeIlYurtListesiGetir.do?bolgeKodu=20&ilKodu

anlayan biri yardımcı olursa sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.