Şimdi Ara

yurttt sonuçlarııı??? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
1
Favori
9.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: redand

quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

quote:

quote:

quote:

yurttt sonuçlarııı???
    Yedek sıradı isteyenler için...
    Tranzonda yurt halkında bilisi olanlar pm atabilir

Hayırlı olsun, geçen sene kaldığım yurda yerleşeceksin büyük ihtimalle.Trabzonda bildiğim bi kampüste bi de kampüsün az yukarsında olmak üzere iki tane yüksek ücretli yurt var çok ,y, yurtlardır Doğu karadeniz yurduna düştüysen yollar dik bayır biraz sıkıntı olacak ama yurt çok rahattır iki yıl kaldım orda.

510 a sıra gelirmi hocam

2bin kişilik yurt orası kardeşim, 510 biraz zor ama imkansız değil en azından misafir olarak kalırsın torpilin varsa da kısa zamanda yerleşirsin yurttan çok ayrılan oluyor ben bile geçen yıl ayrıldım yurttan, gerçi bu yıl yine başvurdum ama çıkmadı.

Doğu karadeniz yurdu kızlara ayrıldımı hocam, ve diğer yüksek ücretli yurt nerede kaç kişilik bilginiz varmı

Ben yüksek ücretli Doğu karadeniz yurdunda kaldım, kız erkek karışık karma bi yurt.8 tane blok var 4 kız 4 erkek olarak ayrılmış yemekhane ve sosyal tesisler aynı bloklar farklı.Doğu karadeniz yurdu kampüsün en üst kısmında hastanenin orda, 10 dakkaya okula inebilirsin 15 dakkaya yurda çıkabilirsin yaya olarak.

Diğer yüksek ücretli yurt kampüsün içinde olması lazım ama onun hakkında net bilgi sahibi değilim geçen yıl okulda problem çıktı yurttan ayrıldım uzak kaldım bu olaylara.Yüksek ücretli yurtlar rahat olur kampüsteki diğer eski tip yurtta sıkıntı yaşayan arkadaşlarımız oluyordu ama yüksek ücretliler kral gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: WhiteLotus

2000 inci yedek olan bile var bizde yedek yazmıyor yazıklar olsun ya bu nasıl iştir

ben de hic anlamadim valla..sinir bozucu yedek bile yazmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

Kimse üstüne alınmasın ama fena torpil var.Yada bunu yapanlar sorunlu kimler girmiş kimler girememiş.

bende torpil yok bizim üninin kontejanı az ondandır büyük ihtimal birde anne-baba ayrı
  • quote:

2000 inci yedek olan bile var bizde yedek yazmıyor yazıklar olsun ya bu nasıl iştir

+112312314
  • Babam emekli 1000 lira aylığı var . 2 evimiz var biri dededen kalma . Birinde zaten oturuyoruz . Abim zihinsel engelli . Annem ev hanımı . Araba falan yok . Çıkmadı !
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yurttt sonuçlarııı???

Hayırlı olsun, geçen sene kaldığım yurda yerleşeceksin büyük ihtimalle.Trabzonda bildiğim bi kampüste bi de kampüsün az yukarsında olmak üzere iki tane yüksek ücretli yurt var çok ,y, yurtlardır Doğu karadeniz yurduna düştüysen yollar dik bayır biraz sıkıntı olacak ama yurt çok rahattır iki yıl kaldım orda.

510 a sıra gelirmi hocam

2bin kişilik yurt orası kardeşim, 510 biraz zor ama imkansız değil en azından misafir olarak kalırsın torpilin varsa da kısa zamanda yerleşirsin yurttan çok ayrılan oluyor ben bile geçen yıl ayrıldım yurttan, gerçi bu yıl yine başvurdum ama çıkmadı.

Doğu karadeniz yurdu kızlara ayrıldımı hocam, ve diğer yüksek ücretli yurt nerede kaç kişilik bilginiz varmı

Ben yüksek ücretli Doğu karadeniz yurdunda kaldım, kız erkek karışık karma bi yurt.8 tane blok var 4 kız 4 erkek olarak ayrılmış yemekhane ve sosyal tesisler aynı bloklar farklı.Doğu karadeniz yurdu kampüsün en üst kısmında hastanenin orda, 10 dakkaya okula inebilirsin 15 dakkaya yurda çıkabilirsin yaya olarak.

Diğer yüksek ücretli yurt kampüsün içinde olması lazım ama onun hakkında net bilgi sahibi değilim geçen yıl okulda problem çıktı yurttan ayrıldım uzak kaldım bu olaylara.Yüksek ücretli yurtlar rahat olur kampüsteki diğer eski tip yurtta sıkıntı yaşayan arkadaşlarımız oluyordu ama yüksek ücretliler kral gibi.

İnşallah hocam çıkar... Yojsa ne yapacağımı hiç bilmiyorum kayıt için gelince epey araştırmam lazım, önerebileğiniz temiz özel yurt varmı

• 4 kişilik bir aileyiz tek babamın maaşıyla geçiniyoruz ve babam 970 tl maaş alıyor. Evimizde arabamızda yok ve sonuç ''Yurda Yerleştirilemediniz'' zaten açlık sınırının altında yaşamaya çalışan insanlar olarak iyice sürünmemizi istiyorlar sanırım. Artık eskişehirde sokaklarda kalıcaz bu gidişle yedek bile gelmediyse kyk bursuda hayal oldu..
  • yedek bile çıkmadı be
  • quote:

Orijinalden alıntı: tfnymc

yedek yazmıyorsa asil yerleştirilmiş olamaz mıyız acaba? bilgisi olan yok mu?

Direk yazıyor yerleştirildiysen.Yoksa yerleştirilmedi diyor.Benim gibi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yurttt sonuçlarııı???

510 a sıra gelirmi hocam

İnşallah hocam çıkar... Yojsa ne yapacağımı hiç bilmiyorum kayıt için gelince epey araştırmam lazım, önerebileğiniz temiz özel yurt varmı

Var kardeşim maddi durumuna göre her türlü yurt var Trabzonda.Ben Trabzonluyum zaten kayıt zamanları oralarda olursam yardımcı olurum sana.Ama benden sana tavsiye Doğu karadeniz yurdunda olduğun kadar hiçbir yutta rahat edemezsin hem maddi olarak hem rahatlık olarak on numara bi yurt.Yedekte kaldın diye umudu kesme, sıranı takip et oraya girmeye çalış.

• quote:

Orijinalden alıntı: SOklaine

quote:

Orijinalden alıntı: ugurI

https://store.donanimhaber.com/d4/a6/bb/d4a6bb3316c659e2613de85ce752c763.png
     yurttt sonuçlarııı???

tebrik edemrim.biz yedekte beklemekteyiz :D

teşekkürler inşallah sizede çıkar

• yedek olayını acıklarmısınız yedek sıram 64, ben şimdi yurttamı kalıcam kendi icabımamı bakıcam ilk tecrübeo ldugu için bir şey anlamadım yardım edrmsnz.
  • quote:

not: yurda yerleştirildiniz yazıyor ama yedek falan yok?

hocam o zaman direk yazması gerekmez miydi yerleştirelemediniz yazısı saçma o zaman
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

quote:

Direk yazıyor yerleştirildiysen.Yoksa yerleştirilmedi diyor.Benim gibi.

hocam bende yerleştirildiniz yazıyor da acaba asil miyim yedek miyim

Asilsindir.Yoksa yukarıdaki resimlerdeki gibi yedek sıranız ayzardı.Yerleştirildiniz.... yer filan diye.
  • 8.sıradayım arkadaşlar.9 eylülden itibaren takip ediniz diyor.
    23'ünde bşalıyor okul. o zamana kadar gelir mi?
  • kuzenim okulu 1.likle bitirdi ilk tercihle yerleşti babası emekli kirada oturuyorlar 3 kardeşin 2 si okuyor ona bile yedek sırası çıkmamış ayıptır
  • quote:

Orijinalden alıntı: tryunar

quote:

not: yurda yerleştirildiniz yazıyor ama yedek falan yok?

hocam o zaman direk yazması gerekmez miydi yerleştirelemediniz yazısı saçma o zaman

yedekte olsaydın yurtta Genel/yüksek ücretli yurt yedek yazardı.
  • quote:

biz sistem tarafından elenmişiz. Bu eleme yıllar once başladı zaten. Yurtlarınızda sizin olsun herşeyde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDelibaş

yedek olayını acıklarmısınız yedek sıram 64, ben şimdi yurttamı kalıcam kendi icabımamı bakıcam ilk tecrübeo ldugu için bir şey anlamadım yardım edrmsnz.

Eğer yurtta yer varsa misafir öğrenci olarak kalırsın, kaldığın gün başına ücret ödersin.Taaki yedek sıran gelene kadar.Her hafta yedek sıraları için listeler asılır orayı takip edip sıranı bekleyeceksin sıran gelince kaydını yaptırıp asıl yurt öğrencisi olacaksın.

Yedek oldugun için sıran gelen kadar yurtta kalma zorunluluğun yok, istediğin yerde kalabilirsin ama genelde yedek sıraları erken gelebilecek öğrenciler sıraları gelene kadar yurtlarında misafir olarak kalmayı tercih ederler.

• Acaba yurt başvurusunda mı hata yaptık ya ondan mı çıkmadı yoksa çıkası lazım maddi durumumuz iyi değil hiç bir malımız mülkümüz yok?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.