Şimdi Ara

yuruyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ayak bilegim kirikti alcidan cikti . pazartesi okula gitmem gerek ama yururken cok zorlaniyorum yere basinca en fazla 2 saniye basabiliyorum . bunu guclendirmenin yolu var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güçlendirmenin yolu yok bekleyeceksin hocam. Malum alçıdaymış allah bilir ne zamandır öyleydi.. Yeteneğini unutmuştur zamanla düzelecek. Olmadı koltuk değneği alın ona yüklenerek yürüyün.
  • bende bileğimi çatlatmıştım 3 4 yıl kadar önce. tek çareniz zorlamak olacak hocam kendinizi. fazla olmamak kaydıyla öldürmeyen acı güçlendirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepydragon

güçlendirmenin yolu yok bekleyeceksin hocam. Malum alçıdaymış allah bilir ne zamandır öyleydi.. Yeteneğini unutmuştur zamanla düzelecek. Olmadı koltuk değneği alın ona yüklenerek yürüyün.

hocam tam 40 gundur alcidaydi . koltuk degnegi vardi geri verdik . mesela doktor alciyi cikardiginda ayagimi hic oynatamiyordum simdi ayagimi oynatabiliyorum ama basinca cok aciyor

• quote:

Orijinalden alıntı: saygilikisilik

bende bileğimi çatlatmıştım 3 4 yıl kadar önce. tek çareniz zorlamak olacak hocam kendinizi. fazla olmamak kaydıyla öldürmeyen acı güçlendirir.

hocam cok zorlayinca bi agri giriyor . sizin iyilesmeniz ne kadar surdu

• Aynisi benim kolum icin olmustu dirsekten catladi ve uzun sure alcida kaldi. Fizik tedavi iyi gelebilir. O zamanlar doktorum koluma onceden utu ile isitilmis havlu koyup isitmami tavsiye etti. Daha sonra acma germr hareketleri ile kolumu zorlayarak eski haline getirdim. Tam açamıyordum filan L gibi kalıyordu kolum. Malum kullanilmayan kas grubu köreliyor. Geliştirmeniz lazim. Endişe edilecek bir durum yok kesinlikle, zamanla düzelecek. Ama 2-3 günde değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: mylord92

Aynisi benim kolum icin olmustu dirsekten catladi ve uzun sure alcida kaldi. Fizik tedavi iyi gelebilir. O zamanlar doktorum koluma onceden utu ile isitilmis havlu koyup isitmami tavsiye etti. Daha sonra acma germr hareketleri ile kolumu zorlayarak eski haline getirdim. Tam açamıyordum filan L gibi kalıyordu kolum. Malum kullanilmayan kas grubu köreliyor. Geliştirmeniz lazim. Endişe edilecek bir durum yok kesinlikle, zamanla düzelecek. Ama 2-3 günde değil.

malesef fizik tedaviye gidicek zamanim yok . kolun kullanilabilir hale gelmesi ne kadar surdu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aksam yemegim ssli
    2 ay önce açıldı
    Aksam yemegim ssli
    5 ay önce açıldı
    Aksam yemegim ssli
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • akcanon kullanıcısına yanıt
    iki hafta içinde yürümeye başlamıştım. ama dediğim gibi çatlatmıştım sadece.
  • Ayni sorubEndede var bugun tirnagimi cektiler bende yuruyemiyorum

• akcanon kullanıcısına yanıt
    1-2 ayda eski haline dondu herhalde. Cok zaman gecti pek hatirlamiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.