Şimdi Ara

Yürüyen ölüler kitap sırası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kitapları bugün aldım ama hangi sırayla okumam gerekiyor ilk kitap bellli ama valinin düşüşü ve isyan adında iki tane kitap var hangisine önce başlamalıyım ?

• Hocam valinin düşüşü'nü şimdi sizden duydum haberim yoktu.benim bildigim
    1.yürüyen ölüler
    2.yürüyen ölüler isyan
    3. kitap da valinin düşüşüdür bence.yani ben böyle biliyorum yanlışım varsa biri düzeltsin de ben de ögreniyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben isyanı vali ile ilgili biliyordum

• Beyler kitaplar bunlar
     Yürüyen ölüler kitap sırası Yürüyen ölüler kitap sırası Yürüyen ölüler kitap sırası

• İlk kitap Vali'nin dizideki haline gelmeden önce yaşadıklarını anlatıyor. İkinci kitap valinin grubundaki bir kadının o gruba girmeden önceki hayatını anlatıyor. Üçüncü kitap ise birinci kitabın devamı niteliğinde.

*Yeni çıkan kitabın orjinal adı 'Rise of the Governor' Türkçeye niye böyle çevrilmiş anlamadım.

İkinci kitap birincisinden de sönük kaldığı için çekilişle dağıttım hepsini. Üçüncü kitabı alacağımı sanmam.
  • Yürüyen ölüler
    İsyan
    Valinin düşüşü

• Hazır konusunu görmüşken sorayım.

Kitaplarda Rick ve etrafındaki insanların başından geçenler mi anlatılıyor yoksa daha mı farklı? Bir de çizgi romanlarıyla paralel mi ilerliyor?
  • İlk kitap valinin salgını ilk zamanlardaki yaşadıkarını anlatıyor diğer kitaplarda o şekil de herhalde.
  • İlk kitabi okudum ne ara 2 kitap daha cikti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.