bence ikisi de super kıro.. iki dizi de berbat gormeye bile dayanamiyordum. ozellikle polat tam bir rol ozurlu. kurtlar vadisi de ayrica topluma cok kotu ornek olmus bir dizi, coluk cocuk silahla bıçakla gezmeye başladı, magandalık, adam öldürmek racondan sayılmaya başladı. her ikisine de sonsuz
Hiçbiri! İkisini de eşşekler kovalasın.
bence en iyisi laz ziyanın küçük kızı kızdaki bakış ne polatta var ne miroğlunda
Diziler sanki bu seride evrim geçirmiş gibi gösterildi ekrana bağladı kitleleri, sanki dizinin konusu değilde kişiler önplana çıktı konusu tartışılır ve konuşulur, şu hale bakın polatmı alemdarmı yani hep şu takım tutma halimizden vazgeçmeyeceğiz konu konuşulmaz karakterler konuşulur bizim görsel medyamızda çocukluğumuzdan gelen bir olgumu acaba benim babam senin babanı döver.işte yapımcılar tam yerinden vurdu,bizim miilet neyi tutar nasıl izletiriz.ver eline silahı olsun bitsin.yaptığımız başka iş yokki.
ben aslında polat ı beğenirdimde bu acı hayat çıktımı benim gözüm miroğlunda oldu sonra bir bölümde ender kervancıyı avcunun içiyle dövdüktn sona fikirlerim tamamn deeşti
quote:
Orjinalden alıntı: morgoth_7376
bence ikisi de super kıro.. iki dizi de berbat gormeye bile dayanamiyordum. ozurlu. her ikisine de sonsuz
+9999
quote:
Orjinalden alıntı: Truva65
Hiçbiri! İkisini de eşşekler kovalasın.
+9999
Bu iki salaktan özellikle liseli varoş öğrenciler çok etkilendi. Bunların gerçek hayatta bir .ok yiyemeyeceğini idrak edemeyip onları örnek almaya çalışan cahil zavallı insanlara acıyorum.
KÜLTİGİN
İkisinin de köküne kiprit suyu.
nuri sesigüzel
bence hiç biri.... bunların hepsi palavra adamın elinde silah var polatı 10 metreden vuramıyo sonra polat adamı vuruyo bu artık ananevileşmiş....ayrıca elinde tesbih belinde silah ağbeyli, dayılı, ulanlı konuşmalar açıkçası herkeze kötü örnek oluyorlar....En iyi yol efendiliktir... saygılarımla
quote:
Orjinalden alıntı: khafa
ben aslında polat ı beğenirdimde bu acı hayat çıktımı benim gözüm miroğlunda oldu sonra bir bölümde ender kervancıyı avcunun içiyle dövdüktn sona fikirlerim tamamn deeşti
Ender bana sepmatik geliyor aslında Bekir in adamlarına ise uyuz kaptım özellike o lelelelle
Miroğlu tabii ki..polat önüne geçemez onun..polat ta çok yol katetti aslında..ilk geldiği hali hatırlayan var mı? bir de son hali..
dünyada amerika başkanı bush. türkiyede...... hadi miroğlu olsunn..
Çılgın sedat tabiki
Arto TEk Geçerim!!!
miroğlu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme