Şimdi Ara

yusuf namoğlu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
0
Favori
7.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

Adam bjk ye en fazla zarar veren kişilerden biri hala tff başkanı bjk li diyorsunuz. Bu hafta tüm hakem hataları gs nin işine yarardı neden acaba? 3 dakika duran bjk maçına +7 verilmesi konyaya verilen ucuz penaltı ve başakşehirin göz göre göre yenen 3 puanı musleraya çıkmayan kartlar gs kollanmıyor tabi canım tesadüfen tüm hatalar gs lehine aynı 90 dakika çalışan VAR ın başakşehirin golü sırasında 3 dakika bozulması gibi tesadüf her şey.

Alıntıları Göster
    Başakşehir hatasından bize ne, biz mi bozduk var sistemini? Maçın başında biz mi dedik kırmızı yiyin, 2 1 öne geçince defansa yatışa geçin diye? Keşke Fenerin durumunda siz olsaydınız da azalarak bitseydiniz, ülkede futbol konuşan kalmadı sizin yüzünüzden. Her platformda aynı adamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

Adam bjk ye en fazla zarar veren kişilerden biri hala tff başkanı bjk li diyorsunuz. Bu hafta tüm hakem hataları gs nin işine yarardı neden acaba? 3 dakika duran bjk maçına +7 verilmesi konyaya verilen ucuz penaltı ve başakşehirin göz göre göre yenen 3 puanı musleraya çıkmayan kartlar gs kollanmıyor tabi canım tesadüfen tüm hatalar gs lehine aynı 90 dakika çalışan VAR ın başakşehirin golü sırasında 3 dakika bozulması gibi tesadüf her şey.

Alıntıları Göster

Daha da cevap vermeyeceğim bu konu hakkında. İnsanı futboldan soğutuyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Namoğlu adamdır. Tamam VAR sisteminde bazı hatalar olmuş olabilir ama tanırız, biliriz. Bu milletin içinden biridir Namoğlu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rodrigez in pozizyonu gri bir pozisyondu ondan öncesinde gs li oyuncular özellikle emra akbaba kendini ceza sahasında 10 kere yere atınca hakem rodrigez e inanmayıp vermedi pozisyonu bu kadar basit. Başakşehiri kimse sevmiyor belki ancak şu an lider olması gereken takım onlardı göz göre göre eyyama kurban gittiler.

• Hakemlerden bende iğrendim sevgili renkdaşlar. 1987'den öncesini bilmem. Ama o tarihten bugüne Gs zaten geneli itibariyle korunan, kollanan bir kulüptür. Fakat bizim takım bu sene çok iyi değil. Sosa'lı Gomez'li Bjk olsa Yusuf Namoğlu, GS ve diğerleri tekmili birden gelse bizi durduramazdı. Arkadaşlar hakemleri eleştirelim ama takımada bir şeyler diyelim. Bu seneki futbolu ben beğenmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Sevdadır Türkiye

Bu mesaj silindi.
    Oyuncuları hayata küsmüş, hocaları milli takım fırsatı kovalıyor, bunlarda algıyla şampiyonluk kazanacağını zannediyor yazık. Kendi kendilerine sinir harbi başlatıp daha beter duruma düşüyorlar sonradan, devam etsinler. Çok hoşuma gidiyor bu halleri açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

tweet 22 takip edilen 22 takipçi 4

Senin hesap mı bu, hayırlı olsun. Defolsun gitsin Namoğlu nereye gidiyorsa, sizin derdiniz Namoğlu falan değil herkes biliyor bunu. Hakem demeye başlayacaksınız o gitse, kendiniz hariç herkes suçlu. Sizi sizden daha iyi tanıyor bu ülkenin insanları merak etme.
  • Haklısın Yağmurtwitter
    Haklısın Yağmur
    https://twitter.com/YagmurYine/status/1049675820502056960?s=20

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: intwine

https://twitter.com/YagmurYine/status/1049675820502056960?s=20
    Bizim karşımıza 3-4 pozisyon zor getirirler. Algıyı güzel yaptılar ama yalan yok. 6-7 tane kırmızı kartları verilmedi düşünebiliyor musun.Hala muslera diyorlar çünkü başka getirebilecekleri bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 9 Ekim 2018; 19:39:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F763346C1

Bizim karşımıza 3-4 pozisyon zor getirirler. Algıyı güzel yaptılar ama yalan yok. 6-7 tane kırmızı kartları verilmedi düşünebiliyor musun.Hala muslera diyorlar çünkü başka getirebilecekleri bir şey yok.

Alıntıları Göster
    Hocam ne zaman başarısız olsalar suçu hep hakemde veya başka şeylerde ararlar, bildim bileli böyleler ve gerçekten %90 ı böyle, çok ilginç.

• quote:

Hocam ne zaman başarısız olsalar suçu hep hakemde veya başka şeylerde ararlar, bildim bileli böyleler ve gerçekten %90 ı böyle, çok ilginç.

Alıntıları Göster
    Valla ben bunları çözemedim.Dün birisine 6-7 tane kırmızılarının çıkmadığını söyledim bana dediği şey karşısında şok oldum.

Biz kırmızıları söylüyoruz siz söylemiyorsunuz onun için mhk ile bizi yanyana getiriyormuş.(Söyleyince hata gideriliyormuş )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 9 Ekim 2018; 19:48:43 >

• quote:

Valla ben bunları çözemedim.Dün birisine 6-7 tane kırmızılarının çıkmadığını söyledim bana dediği şey karşısında şok oldum.

Biz kırmızıları söylüyoruz siz söylemiyorsunuz onun için mhk ile bizi yanyana getiriyormuş.(Söyleyince hata gideriliyormuş )

Alıntıları Göster
    2 sene sesleri çıkmadı hocam, hatta hocaları çıkıp açık açık hakem bu hata yapar dedi

Şimdi kötüler, başkanları bakkal yönetir gibi önüne gelen adamı sattı, Hocaları desen kafası kesinlikle başka yerde, bunlar da işte hakem hakem diyerek kendilerini avutuyorlar. Az kendinize dönün, nerde yanlış yapıyoruz diyin.

• quote:

Alıntıları Göster
    Hacı o yeni uydurdukları bir masal zaten. Biz söylüyoruz siz söylemiyorsunuz. Söyledin de ne oldu çatır çatır yedin işte rakibinin hakkını, çıkmadı kırmızıların? Sen forumda yazdın ya günahlarınız silindi anasını satayım. Şaka gibi yemin ederim. Ne desek boş.

• quote:

Alıntıları Göster
    Aramızdaki en büyük fark o zaten. Bizde başarısızlık olunca başkan veya teknik direktör gidiyor. Bunlar ise varsa yoksa hakem konuşuyor. O yüzden şampiyonluk ve kupa sayısında açık ara öndeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Aramızdaki en büyük fark o zaten. Bizde başarısızlık olunca başkan veya teknik direktör gidiyor. Bunlar ise varsa yoksa hakem konuşuyor. O yüzden şampiyonluk ve kupa sayısında açık ara öndeyiz.

Alıntıları Göster
    Aynen öyle hocam. Ben bizim taraftarın, takım çök kötüyken hakem hakem diye bu kadar sızlandığını görmedim.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.