Şimdi Ara

yusuf namoğlu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
0
Favori
7.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Futbol oyun kuralları kitabı 123. sayfa

"Bir kalecinin hareketini adil olmayan şekilde kısıtlayarak onu engellemek bir ihlaldir. Örneğin köşe vuruşları"

O pozisyonda faul Muslera'ya yapılıyor.

1. Pozisyona ise sizden başka kırmızı kart diyen yok.

Ayrıca vaktim yok deyip çamur atmak güzel bir hareketmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar pozisyonları kendi kafalarına ve kurallarına göre yorumlayıp üstüne bir de bjk li olan federasyon başkanı ve mhk başkanına rağmen haksızlık yapıldığını iddaa edebiliyorlar. bjk kafası bunu gerektirir.

musleranın pozisyonuna laf ediyorlar kendi sahalarındaki antalya maçında daha net olan pozisyonu hakem devam ettirmişti ona laf etmezler mesela.

son dakikada pozisyona laf edenle futbol konuşmayacaksın zaten orda faul varsa musleraya var oyna devam.
  • bundan sonra mete kalkavan'ın yönettiği tüm bjk maçlarından art niyet ararım, görüldüğü gibi adam fanatik beşiktaşlı böyle adamlara hakemlik yaptırıyorlar. derin gs göreve, yusuf namoğlu göreve.

• Beşiktaşlının biri de yazmış Konya penaltıyı kaçırdığı için bu tepkiyi verdi diye :D Hı hı penaltı atışından hemen sonra VAR odasını gösteriyorlar zaten değil mi? Ne kadar dahice
  • boşuna kürek çekiyorum. her şey ortada. yukarıda linkleri paylaştım adam bakmadan etmeden buraya gelip yazıyor. yazdıklarınızın hepsini cevabı attığım linklerde paylaşılmıştır. lütfen okumadan araştırmadan gelip kendinizi rezil etmeyin
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thanatos13 -- 8 Ekim 2018; 10:14:24 >
  • yoruldam ya. her şeyi kanıtlarıyla ortaya koyuyorum ama nato mermer nato kafa. yok musleranın ki faul değilmiş musleraya faul yapılmış. oha be bu kadar körlük ve sağırlık olmaz be. donkun gol önce yaptığı faul görünmez, musleranın son pozisyonda yaptığı penaltı görünmez. ademe yapılan faul görünmez, haksız yere verilen penaltı gözükmez.

cahille girme münakaşaya. ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.

konu silinsin. yoruldum artık. at gözlüklerini çıkarmayanlara laf anlatmaya.
  • musleranın yedeği yok diye 2 haftadır kırmızı göstermiyorlar.

hele dün başakşehirin iptal edilen golü tam rezillik.

Streamable
    Streamable - free video publishing
    https://streamable.com/c7py9

• quote:

Orijinalden alıntı: annoca

yoruldam ya. her şeyi kanıtlarıyla ortaya koyuyorum ama nato mermer nato kafa. yok musleranın ki faul değilmiş musleraya faul yapılmış. oha be bu kadar körlük ve sağırlık olmaz be. donkun gol önce yaptığı faul görünmez, musleranın son pozisyonda yaptığı penaltı görünmez. ademe yapılan faul görünmez, haksız yere verilen penaltı gözükmez.

cahille girme münakaşaya. ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.

konu silinsin. yoruldum artık. at gözlüklerini çıkarmayanlara laf anlatmaya.
    Kör müsün yoksa idrak edemiyor musun millete laf atacağına kurallar kitabını aç oku ve anlamaya çalış biraz adamlar sana kanıt sunuyor hala aynı at gözlüklerinle boş yapıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Kör müsün yoksa idrak edemiyor musun millete laf atacağına kurallar kitabını aç oku ve anlamaya çalış biraz adamlar sana kanıt sunuyor hala aynı at gözlüklerinle boş yapıyorsun

Alıntıları Göster
    haklısın kardeşim hem körüm hem idrak edemiyorum. musleranın hareket alanını kısıtlıyor. kırmızı yemesi lazımdı ama hakem vermedi gsnin hakkını yediler. helal olsun be size hakemide yeneceksin dedikler şey bu işte. brova gs'ye

• quote:

Orijinalden alıntı: Asmodian1

musleranın yedeği yok diye 2 haftadır kırmızı göstermiyorlar.

hele dün başakşehirin iptal edilen golü tam rezillik.

https://streamable.com/c7py9
    Babelin yedeği yok diye kırmızı göstermiyorlar

Lens geçen hafta kırmızı görse 1 puanı kurtaramayacaktın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 8 Ekim 2018; 12:13:48 >
  • annoca kullanıcısına yanıt
    Burada kendini rezil eden biri varsa o da sensin. Son paylaşımın bile fanatikliğin zirvesinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F763346C1

Burada kendini rezil eden biri varsa o da sensin. Son paylaşımın bile fanatikliğin zirvesinde.
    okumuyorsunuz araştırmıyorsunuz deyince kızıyorsun. rezil diye mesajı atan ben miyim yoksa başkası mı?

lütfen bundan sonra sen yorum atma. daha kimin ne yazdığını bile bilmiyorsun. boşuna vakit kaybısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: annoca

okumuyorsunuz araştırmıyorsunuz deyince kızıyorsun. rezil diye mesajı atan ben miyim yoksa başkası mı?

lütfen bundan sonra sen yorum atma. daha kimin ne yazdığını bile bilmiyorsun. boşuna vakit kaybısın

Alıntıları Göster
    O mesajı sen atmışın baktım evet sensin. 47 deki pozisyonu bize 90+5 diye yuttutmaya çalıştığın pozisyondan bahsediyorum.

Ben mesaj atacağım rahatsız olduysan cevap vermezsin bu kadar basit

• quote:

O mesajı sen atmışın baktım evet sensin. 47 deki pozisyonu bize 90+5 diye yuttutmaya çalıştığın pozisyondan bahsediyorum.

Ben mesaj atacağım rahatsız olduysan cevap vermezsin bu kadar basit

Alıntıları Göster
    çevir kazı yanmasın.

attığım mesaj ne "Burada kendini rezil eden biri varsa o da sensin" bu cümlede bana mesaj atmadığın ortada. yukarda biri yazdı rezil kelimesini ona atacğına (okumadığın için) bana attın şimdi de çeviriyorsun.

o 47 dk ile ilgilide yukarda yine yazdım cevabım yukarda senin için zor olacak ama azıcık oku.

• annoca kullanıcısına yanıt
    Yok sana attım .Konuda tek kendini rezil eden biri var.O arkadaşa gerekli cevapta verildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 8 Ekim 2018; 12:45:37 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    sonuç puan kaybı gs katakulliyle 3 puanları götürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asmodian1 -- 8 Ekim 2018; 12:45:53 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.