BU RESİM BİR FİLMDEN ALINTIDIR BU FİLMİN DVD SİNDE BU SAHNE VAR:ARKADA GÖRÜLEN KİŞİ ESKİDEN O EVDE OTURUYORMUŞ VE ÖLMÜŞ BU 100 DE 100 GERÇEK.
umarım fotoşaptır
eyvallah bilader akşam akşam pek de iyi geldi. ama sen baştan demişin. böyle bişey olcağı kesin. sorun bizde işte. ne demişler fazla merak iyi değildir.
aynen yaaa akrep ilgimi cektii fakemi gercek olabilirmi diye şimdi onu dusunuyom..)
anam anam anam kafedeyim yanimda 100 kisi war ama diken tiken oldum haaa... ehehe fotosaphtir yalan bunlar hayalet fln(ama cin war)
Bunların çoğu photoshop değil negatif bozulması veya yanlış çekimden kaynaklanıyor Benimde çanakkale şehitliğinde bir sürü bu tip fotoğrafım var Resimleri ilk elime alınca bu tip şeyler düşündüm ama 5 dk sonra makinenin ışık aldığından filmlerin az yanık olduklarını anladım Hele o bazı hayalet resimleri tamamen iki farklı karenin izlerinin kalması ki bunları genelde fotoğrafçı çıraklarının negatifleri üst üste koyarak dikkatsizce karışmalarına sebep olduklarından dolayı bu halde oluyolar Ama hepsine de yalan diyemem tabi Çok gerçekçi olanları da var.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by woraz</i> <br />http://www.geocities.com/bileciklee/Hayaletfotos.pps.pps ben bi sunum bulmuş kaydetmiştim izlemek isteyen kardeşim varsa indirsin.. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
This page is not available yazdı!
Falcon +0.5 +1 diyemiyorum cunku bence hepsi sallamaaa, salllamaaaaaaaa, sallamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................[ngt][bye][bgdnc2] hele bir de fotolara soyle seyler eklemiyorlar mi: "sonradan buranin bir mezarlik oldugu ortaya cikmis", "kaynaklara gore bu resimde kesinlikle fotomontaj yok" (ne kaynagi? hangi fotomontaj? nasil anlarsin?), "o cocuk bilmemkac sene once orada olmus" [evlol][evlol][evlol][evlol][evlol]
yaw bunlar çok komik [evlol]
aslında korkmayı severim ama nette hiçbişey beni korkutamadı bu zamana kadar...