Şimdi Ara

Yuto Nagatomo’nun maliyeti nedir böyle??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kira parasını son gün diye geçirdiler elimiz mahkum diye,maaş normal inter de maç başı bonus vs olmadan net maaşı 1,3m euro
  • Sanki 15m euro vermişiz gibi ortalığı ayağa kaldırdın. makul bir transfer.

2 Gün sonra iyi oynayınca ooo ben demiştim dersiniz.
  • interden gibi bir takımdan, kendi milli takımında oynayan bir oyuncuyu alıyorsunuz. Kaç para verilmeliydi sizce?
  • Arkadaşım Interden oyuncu kiralıyosun ne bekliyodun 5 liraya mal olmasını felan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 2 Şubat 2018; 12:2:27 >
  • iyi oynarsa mesele yok oynamazsa zarar diyelim.
  • Spor medyasında yazılanların aksine ne kadar çok ekstrası varmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten şampiyon olamayacağınız için sıkıntı yok
  • linnes sağ ayakla bundan 10 kat daha iyi futbolcu ..
  • Bu forumdaki Galatasaraylıların çok büyük kısmı futbolu bilmediği için cevap yazmaya gerek dahi duymadım. Bu adama verilen 2,5 milyon Euro’yu normal bulan net olarak Galatasaray düşmanıdır.

1-2 kişi de adamın boyundan ne olacak demiş! Yahu en kötü olduğumuz taraflardan biri kafa topları değil mi? Sürekli kornerlerden ve duran toplardan gol yemiyor muyuz? Muslera gibi yan yoplarda berbat bir kalecimiz yok mu? Zaten boy ortalamamamız olması gerekenden çok düşük değil mi? Takımda Eren ve Maicon’dan başka iyi kafa vuran adam var mı?

Hal böyleyken neden tutup da bunca parayı 1.70’lik adama bağlıyoruz???

• Çok para çok. Güney Amerika'da, Brezilya'da, bunun gibi bir sürü genç adam var Türk kulüpleri scout açısından berbat. Paralara yazık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşırı yüksek maliyet ve gereksiz bir transfer, inşallah performansıyla yanıltır beni.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.