Şimdi Ara

Yüz bine ne alırsınız? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
3.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok fazla performans arayan biri değilim bu yüzden hala neden turboya yönelmem gerektiği konusunda tereddütlerim var. Hem forester da asıl sorun yakıtsa neden turboya yönelip daha fazla sıkıntıya gireyim diye de düşünüyorum. Sanırım bu konuda tam anlaymadığım bir şey var çünkü herkes yakıt tüketimine rağmen turbo diyor. Karar vermezsem sanırım volvo v40 c.c ye geri dönüş yapacağım. Ama bazen asfalttan çıkınca da bu yolda volvoyla ne yapardım diye düşünmeden edemiyorum.Bu yüzden yüksek araç tutkum beni sonradan pişman eder mi diye endişeleniyorum. Öyle ya onca para verip keşke şunu alsaymışım demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senut -- 22 Ağustos 2014; 16:58:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senut

Çok fazla performans arayan biri değilim bu yüzden hala neden turboya yönelmem gerektiği konusunda tereddütlerim var. Hem forester da asıl sorun yakıtsa neden turboya yönelip daha fazla sıkıntıya gireyim diye de düşünüyorum. Sanırım bu konuda tam anlaymadığım bir şey var çünkü herkes yakıt tüketimine rağmen turbo diyor. Karar vermezsem sanırım volvo v40 c.c ye geri dönüş yapacağım. Ama bazen asfalttan çıkınca da bu yolda volvoyla ne yapardım diye düşünmeden edemiyorum.Bu yüzden yüksek araç tutkum beni sonradan pişman eder mi diye endişeleniyorum. Öyle ya onca para verip keşke şunu alsaymışım demek

Hocam zaten forester turboda 130.000 tl yazıyor.
    Turboyu övenlerin övme nedenini anlamak için Ford'un 1.0
    Ecoboost motoruyla 1.6 atmosferik motorunu inceleyin. 1.0 turbo olan ecoboost 1.6 dan ham daha seridir hemde daha az yakar. Ancak subaru daki durum şu motorların ikiside 2.0 yani eşit hacim ama turboluda 90 hp fark ediyor. E bunun zevkini kullanmayan anlayamaz. Yani zaten subaru foresterda cvt şanzuman var 2.0 motoru az yakıyor ve LPG uyumlu. Bu yüzden bu aracı tavsiye ediyorum.
    Ama buradan konuşmayla olmaz kalkın iki bayiyede gidin, test sürüşü yapın, pazarlık edin. Aklınızda olan diğer araçlar içinde tabii. Sonra aklınıza yatanı alıp arkanıza bir daha bakmayın. Bu konularda bilen bilmeyen herkes konuşur, kafaya çok takmadan içinize sinen araca binin. Bu benim için subaru olurken sizin için Honda cr-v olabilir. Herkesin dediğini çok takarsanız işin içinden çıkamazsınız. Sadece tüm alternatifleri değerlendirdiğinize emin olun. Örneğin v40 cc almaya gidip s 60 beğenip alıp çıkabilirsiniz. Bu tamamen size kalmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dusau kullanıcısına yanıt
    Tam olarak ve hangi aracı önerdiğiniz anlaşılmıyor. Sanırım turbo olanın kullanım zevki iyi diye mi onu öneriyorsunuz. Tamam da subaru forester az yakmıyor ki turbo olan 11 ortalamada olmayan ise 1.5 -2 daha az gibi yakıyor.
  • quote:

Tam olarak ve hangi aracı önerdiğiniz anlaşılmıyor. Sanırım turbo olanın kullanım zevki iyi diye mi onu öneriyorsunuz. Tamam da subaru forester az yakmıyor ki turbo olan 11 ortalamada olmayan ise 1.5 -2 daha az gibi yakıyor.

sizin durumunuzda atmosferik olanı öneriyorum. 8.1 ş.içi /5.5 Ş dışı / 6.5 lt ortalama yakıt tüketimi var. Ayrıca atmosferik motorlara lpg uygulamak kolay. Aracınız c segment benzinli araçlar kadar yakacak örnek olarak astra j kasa 1.6 edition, ford focus 1.6i vb. Size göre az yakmıyor olabilir ama turbodan 3 litre az yakıyor bu da kmde 15 kuruş fark demek. Benim demek istediğim bu kasada hangi aracı alsanız 1.6 dizel hariç en az bu kadar yakar. Bu araçta lpg uyumlu olduğu için lpgyi takarsanız 1.6 dizellere yakın bir yakıt tüketimi oluşturabilirsiniz.

sizin için karartılmış camlar, 18" jantlar, deri döşeme, 8 yöne ayarlanabilen elektrikli sürücü koltuğu, Anahtarsız giriş ve çalıştırma, elektrikli arka bagaj kapağı, önemli donanımlarsa ve bütçeniz yetiyorsa 116 bin Tl liste fiyatı karşılığında premium modelini bu donanımlar size göre gereksiz ve ya parasını etmez ve ya bütçe müsaade etmez ise 104 bin liste fiyatı ile elagance donanımını tercih edebilirsiniz. Bana göre elzem donanımlar olmadığından Elagance modelini önerebilirim.

Ayrıca alternatifleri kaçırmamak adına şu sayfada incelenebilir;
    http://www.sahibinden.com/arazi-suv-pick-up?a276_max=1000&price_min=80000&a276_min=0&price_max=110000

benim pek aklıma yatan araç olmadı ama sizin aklınıza yatanlar olabilir.

• Kullanıcı forumunda yakıt değerleri çok daha yüksek deniyor...
  • senut kullanıcısına yanıt
    PERFORMASN BEKLENTİN YOKSA XV ALABALİRİSİN YOKSA EN MANTIKLISI VOLVO V40
  • V40 fln almayın C klasmanındaki bir araca 96 100 bin lira vermek bana gerçekten pek mantıklı gelmio ama sizin paranız gider alır binersiniz... Size tek önerim Honda CRV 1.6 İ-DTEC Motor(Dizel) yakıt tüketimiş gerçekten çok düşük http://honda.com.tr/otomobil/yeni-cr-v/teknik-ozellikler ve buda 0 liste fiyatı

http://honda.com.tr/otomobil/yeni-cr-v/fiyat

Hiç bir arabayı bakmayın bundan daha az yakan ve konfor kombinli bir araç bulamazsınız hem geniş hem yüksek daha ne olsun şuan babamın bu paraları 4 tekere vereceğini bilsem 0 aldıracagım tek araba...

Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama yarın cumartesi arayın yarın honda servisini test aracı varsa gidin kullanın

• bu aralar kafayı şu araca taktım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-porsche-944-s2-150373360/detay

edit: yeaani benim 100bin liram olsa bunu alırdım şu anki duygularım doğrultusunda. kalanı da benzin-bakım-parça parası yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vidanj -- 22 Ağustos 2014; 23:48:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vidanj

bu aralar kafayı şu araca taktım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-porsche-944-s2-150373360/detay

edit: yeaani benim 100bin liram olsa bunu alırdım şu anki duygularım doğrultusunda. kalanı da benzin-bakım-parça parası yaparım.

RUF'dan bir motor & şanzıman sipariş edeceksin buna.

800 beygir ile 458 İtalia avlarsın.

• DolceVita. kullanıcısına yanıt
    :Q___ pöff abi hayaller hayaller işte. süper loto 8 haftadır devrediyor. haftaya kaldı artık. sen de oyna he iyi para birikti.

• Bir hafta önce kuzenim 2010 model 81bin km landrover freelander2 aldı. Kullandım hoşuma gitti, 160hp 400nm tork. 100bin tl aldı :)) xenon,sunroof,katlanır ayna. Parasının hakkını verir sanırım.

• 1.6 dizel crv. Honda oldugu için kalitelidir diye düşünüyorum. Performans namına pek bir şey beklenmez zaten o motorla fakat yakıt tüketimi sizi üzmez. Manuel vitesle sıkıntınız yoksa kesinlikle tercih edilesi bir araç. Yokuş kalkış da standart sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vidanj

:Q___ pöff abi hayaller hayaller işte. süper loto 8 haftadır devrediyor. haftaya kaldı artık. sen de oyna he iyi para birikti.

Ben çok bahtsızım valla. Ben oynarsam sırf bana çıkma ihtimalini elimine etmek için bi 8 hafta daha devreder.

• Ben Bmw E46 M3 alirdim.Evladiyelik :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

yeni kasa qq ya da 3008

ikisi arasında kalanlar ne yapsın 3008 in otomatik olması cekici onun dısında qq cok daha guzel geliyor
  • quote:

Kullanıcı forumunda yakıt değerleri çok daha yüksek deniyor...
    bence siz qasqhai n yeni kasasını bir test sürüşü yapın malzeme kalietesi de iç dış tasarımı da bence cok guzel kendim kullanana kadar ben de kararsızdım ama kullandıktan sonra emin oldum gayet güzel
  • spoiler4all kullanıcısına yanıt
    ben ikisi arasında kalsam 100bin liram varsa qq tercih ederim, 2 aracı da test ettim qq daha zevkliydi, 3008in hem içi hemde dış tasarımında bi yavanlık var, cidden aracın tipini oturtamamışlar crossover ile mpv arasında kalmış, qq daha yüksek, güçlü, sarsıntısız ve sessiz.
  • quote:

Arkadaşlar vergi ve yakıt durumunu da unutmamak lazım. Bu yüzden seçtiğim araçlar daha çok 1.6 motor.

bende bunu anlayamıyorum. yanlış anlamayın beni sırf sizin için değil yani ama 100 binlik arabaya binecek adam niye vergiyi düşünüyor ki bir tezatlık var bence burda.
  • 100 000 lik araclar oyle cok ucuk araclar değil bu sozu artk 300000 400000 tl lik araclara binenlere soyleyebiliriz. cunku hangi marka olursa olsun donanımla 100000 e yaklasıyor zaten bu arada ben de 3008i kullanmadım ama baya inceledim daha aile aracı tarzında. ona neden suv diyorlar anlamadım. konsol guzel ama öndeki düğmelerin yerleşimi bana çok tuhaf geldi 3008 de . qq ise tasarım olarak sürücünün kullanacağı alan çok güzel hele cam tavan çok hostu.
  • senut kullanıcısına yanıt
    Hocam o paraya alman araclarının dışına çıkmazdım çok az bilgi vermişsiniz vergiden dolayı 1.6 diyosunuz ama x3 var diyosunuz kafamda seçim kriterleriniz konusunda bilgi verirseniz daha nokta atış yapılabilir
    Ama o paralara kaliteli dizel otomatik ve alman isterseniz
    A4 ve c kasaya bakın derim hem yeni hem km si düşük yakalayabilirsiniz
    Yerden yüksek diyosanız x1 fena değil vw sınıfının kasaları artık abesk kaçıyo dediğim gibi kriterleri söylerseniz daha aydınlatıcı bilgi edinebilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.