Şimdi Ara

Yüz Dolar altı Kulaklık tavsiyesi Amerika

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • creative zen aurvana kullanıyorum ay içinde amerikadan kulaklık alma şansım var 100 dolar üstü bişey düşünmüyorum açıkcası (düşünürsem UE superfi ye falan kayıyorumki 300 dolar vermeye hiç gerek yok) her neyse aklımdaki modeller

altec lansing im716-616
    sony mdr ex90lp (60 dolar)
    v-moda vibe
    um1
    etymotic er6

ve böyle devam eden bir kaç model daha var yardımınız olursa sevinirim aslında dinlediğim müzik bass ağırlıklı olmasına rağmen ben akustik sesleri daha çok severim bu nedenle kulaklığımdan memnunum aslında ama basslarda zayıf oluşu ve kimi şarkılarda çok boğması sıkıntı vermeye başladı

• um-1 tercih ederdim.
  • v-moda vibe fiyat performans kulaklığıdır um1 tercih etme bence v-moda dururken
  • um1
  • um1
  • um1 almayı düşünmediğim sadece en olmadı bişey bulamazsak um1 alırız dediğim bi kulaklıktı o yüzden oraya yazdım yokmu başka fikri olan sony konusunda özellikle sony um2 ile karşılaştırıyordu yabancı forumlarda
  • Vibe'ın sesi baya akustiktir, o konuda tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir sene geçmiş üstünden ama "up" yapma gereği hisettim soru yine aynı. Sony mdr ex90lp almıştım "ufak bir yanlış anlama sonucu" bu topic üstüne. Şimdi kaybettim, hali hazırda bulunan zen aurvana kulaklığım da bozuldu "1,5 sene olmuştu değermi yaptırmaya 30 lira istiyorlar faturası kayıp servise yollayamıyorum".

Genelde hiphop müzik dinliyorum ama şimdiye kadar kullandığım kulaklıklar bass olarak tatmin etmedi.

yazdıklarımdan da anlayabileceğiniz gibi pek dikkat edemiyorum kulaklıklara sağlam birşey olmasıda öncelikli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsene -- 13 Ağustos 2009; 13:05:35 >
  • Nereden, ne kadara almayı düşünüyorsun?
  • pardon başlangıçtaki konuyla aynı soruyu sormak istediğim için belitmeyi unutmuşum. yine 100 dolar civarı yine amerikadan.
  • yokmu fikri olan yukarıda ki modeller olması önemli değil. v-moda vibe duo ve vibe arasında ne fark var? birde akg324p nin yeni modeli 340p midir?
  • Amerikadan alıcaksan 100$ üstü ama monster turbine öneririm. Ebayden kasarsan daha ucuza bulursun. Ben herzaman kulakiçi kulaklıklara önyargıyla bakmıştım fakat geçenlerde denemek için v-moda red roxx aldım ebayden yani fiyat performans olarak cidden şaka gibi. Birde um1 arkadaşıma getirmiştim amerikadan yani o kadar para verceğine v-moda alsaymış keşke dedim. Zaten um1 asıl amacı müzik dinlemeden ziyade müzisyenlerin kullanıcağı izolasyon üstüne kurulu monitor kulaklığıdır yani sonuçta tabi müzik dinlersin ama diğer saydığım kulaklıklar ve seninde saydığın modeller müzik dinlemede daha başarılıdır. Dediğim gibi earcup modellere ilgi duyan biri olarak, kulakiçi modelleri yine biliyorum fakat ayrıntılı olarak değil yani v-mode vibe ve duo arasındaki çok bi fark olcağını zannetmiyorum fakat şu bi gerçek memnun kalmaman için bir sebep yok çünkü hem cidden çok uygun ve bayağ başarılı bir kulalklık.

• Monster Turbine şu an en az 180$a geliyordu ebay'den en son baktığımda..

150$a gelen var bitane, o da powerseller değil ve bir arkadaş sanırım ondan almış, fakat eline kulaklık ulaşmamış, paypal'den parasını almıştı...

100$ ile çok fark var anlayacağın..

Vibe'ın da dayanıklılık olarak büyüüüüük problemleri var malesef. Şu an için seninkinde birşey yok muhtemelen ama olması muhtemel. Herhangi birşey olursa, V*moda ile görüş, garantiye sokuyorsun gönderip kulaklığı...

quote:

Orijinalden alıntı: chuckychucy313

Amerikadan alıcaksan 100$ üstü ama monster turbine öneririm. Ebayden kasarsan daha ucuza bulursun. Ben herzaman kulakiçi kulaklıklara önyargıyla bakmıştım fakat geçenlerde denemek için v-moda red roxx aldım ebayden yani fiyat performans olarak cidden şaka gibi. Birde um1 arkadaşıma getirmiştim amerikadan yani o kadar para verceğine v-moda alsaymış keşke dedim. Zaten um1 asıl amacı müzik dinlemeden ziyade müzisyenlerin kullanıcağı izolasyon üstüne kurulu monitor kulaklığıdır yani sonuçta tabi müzik dinlersin ama diğer saydığım kulaklıklar ve seninde saydığın modeller müzik dinlemede daha başarılıdır. Dediğim gibi earcup modellere ilgi duyan biri olarak, kulakiçi modelleri yine biliyorum fakat ayrıntılı olarak değil yani v-mode vibe ve duo arasındaki çok bi fark olcağını zannetmiyorum fakat şu bi gerçek memnun kalmaman için bir sebep yok çünkü hem cidden çok uygun ve bayağ başarılı bir kulalklık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 15 Ağustos 2009; 20:15:46 >

• Ben amerikadan kargoyla alıcak diye düşünmemiştim bi arkadaşı yanında getirecek diye düşündüm. Eğer kargoyla alırsan 100$'ı geçer ama arkadaşın yanında getirircekse 100$ altında bile alabilirsin şuan arttırmada dolu monsterlar var.

Benim bi kere sorunlu alışverişim oldu oda japonyadan aldığım bir üründü bir dispute ile 650 ytl hemen yattı yani ebay kesinlikle çok güvenilir ama bazı satıcılar yamuk yapabiliyo powerseller olmasına rağmen ama sonuçta paranı geri alıyosun.

Bu arada v-modayı çok kullanamıyorum birsürü kulaklık olduğundan: ) ama yinede bişey olursa iletişime geçerim bi şekilde : ) bilgi için teşekkür ederim
  • sony mdr-ex90 ı 2 yıla yakın süre kullandım.kulaklık vereceğin paranın kat be kat fazlasını veriyo.muazzam bir ses rengi var.hiçbir frekansta abartı yok,kulağı yormuyo,herşey yerli yerinde ses çok berrak.yanlız yüksek seste bass gitar entrüman ağırlıklı şarkılar dinlerseniz sesler biraz karışıyo bunuda ekliyim.ben türkiyeden 200 tl ye almıştım zamanında.arkadaşa amerikadan getirticem yine 40 dolara dediğin gibi.bi anlamda kulaklığı yeniliycem.param olsa westone 3 getirtirdim orası ayrı.ben kefilim bu alete.alırsan pişman olmassın.bu fiyata bundan iyisinide bulamazsın zaten um1 felan hikaye.bide kulaklığı ilk defa kulağına takınca hayal kırıklığına uğrarsan korkma.2 hafta gibi bri sürede kulaklık açılıyo,sesler yerine oturuyo.basslar ilk başta boğuk gelecektir ve tizlerde sönük.aklında bulunsun.

• jvc ha-fx300. biri denesin artık şunu ya

imkanım olsa alıcam giden olmuyo amerika'ya bu ara.
  • Kargoyla almıyacağım büyük ihtimal bir arkadaşım yanında getirecek. Turbine güzel birşeye benziyor. Tasarımıda çok hoş.

V-moda vibe 'ın uç kısımları değişmiş Y şeklinde olan uçlar daha sağlam görünüyor. Duo ile fark yalnızca iphone' a uyumluluk olsa gerek. Bu kablosu yenilenmiş olan vibe 70 liraya alınabiliyor. Amaben zaten pek sağlıklı kullanamıyorum kulaklıkları çok kolay bozma ihtimalim oldukça yüksek.

---------------
    @leadri
    Topici up yapmıştım. O mesaj sonrasında sony aldım ancak kaybettim şimdide aynısını almak istemiyorum.
  • Bu şekilde alınacak ise Turbine çok iyi bir seçim olabilir. Vibe'dan felan kat kat üstün, kıyas kabul etmeyeceğini düşünüyorum..

Sadece biraz oturma problemi var o kadar. Google'dan aratırsan Türkçe incelemesini bulabilirsin başka bir sitede..

quote:

Orijinalden alıntı: arsene

Kargoyla almıyacağım büyük ihtimal bir arkadaşım yanında getirecek. Turbine güzel birşeye benziyor. Tasarımıda çok hoş.

V-moda vibe 'ın uç kısımları değişmiş Y şeklinde olan uçlar daha sağlam görünüyor. Duo ile fark yalnızca iphone' a uyumluluk olsa gerek. Bu kablosu yenilenmiş olan vibe 70 liraya alınabiliyor. Amaben zaten pek sağlıklı kullanamıyorum kulaklıkları çok kolay bozma ihtimalim oldukça yüksek.

---------------
    @leadri
    Topici up yapmıştım. O mesaj sonrasında sony aldım ancak kaybettim şimdide aynısını almak istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: arsene

Kargoyla almıyacağım büyük ihtimal bir arkadaşım yanında getirecek. Turbine güzel birşeye benziyor. Tasarımıda çok hoş.

---------------
    @leadri

Kullandığın kulaklıklara bakınca ve daha çok bassları üstün bir kulaklık istediğini düşününce seçenekler güzelce kısıtlanıyor o bütçeye göre;ya monster turbine ya da audio technika cks70;muttfts'in monsterını ben de denedim;airy denilen cxserisi gibi baş ağrıtan sert değil de nispeten yumuşak ve havalı dinlemesi hoş üstün bassları var mid ve tizler kıyasla tabii biraz geride kalıyor ama kullandığın kulaklıklardan kademe kademe üstündür;cks 70 de yeni bir model thetrooper00ın incelemesi de mevcut forumda yine aynı şekilde eğlenceli ve sıcak karakterli bir kulaklık.

Aynı tarzda olduğu söylenen ama nakit ihtiyacından dolayı sattığım bir akg k340 var bir de basslarının üstün olduğu söylenen yorumlara göre,ama o da cks70 gibi yeni bir model ve tahminime göre o da monster ve cks70den çok çok az geride bir kulaklık.

@azawarai;yorumlar bu kulaklık hakkında fena değil;aslında ebayden getirtebilirsin o kadar da tutmaz shipping.dizaynı çok hoş ama ses kalitesi hakkında fiyatını çok aştığını söylemiyorlar;nispeten soğuk ve flat bir kulaklık olduğundan bahseden çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utuman -- 16 Ağustos 2009; 2:33:16 >

• Hem cks 70 hemde monster turbine için incelemeleri okudum head-fi deki karşılaştırmayada baktım. İkisinden birini alacağım cks 70 biraz daha zor bulunuyor sanki ebay dışında hiç bir yerde göremedim. 90-100 dolar civarına alınabiliyor sanırım ikiside ebay üstünden. Turbine bestbuy da 180 dolar

yorum yapan herkese sonsuz teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.