Şimdi Ara

Yüz Dolar altı Kulaklık tavsiyesi Amerika (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende bir satıcıdan turbine aldım. Kargo dahil 120 dolara geldi indirim varmış. İnşallah memnun kalırım 3-4 güne gelirse bende deneyimlerimi aktarırım
  • Sanırım Türkiye'de 2. Turbine sahibi olacaksın

quote:

Orijinalden alıntı: Avalon64

Bende bir satıcıdan turbine aldım. Kargo dahil 120 dolara geldi indirim varmış. İnşallah memnun kalırım 3-4 güne gelirse bende deneyimlerimi aktarırım
  • @MuttFTS.
    Turbine'nin heavy metal, hardrock türlerine uygunluğu nasıldır sence?
  • Gayet uygun. Tizleri bayağı parlak çünkü.. IE8, CKS70le felan karşılaştırmasında metal veya rock dinlemek için kesinlikle Turbine'i seçerim deniyordu, öyle diyebilirim.

Ama sadece heavy metal ve hardrock türü için daha iyi seçenekler de bulunabilir Phonak PFE gibi mesela.. Bas aramıyorsan tabii..

quote:

Orijinalden alıntı: Figure

@MuttFTS.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 3 Eylül 2009; 14:24:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuttFTS.

Gayet uygun. Tizleri bayağı parlak çünkü.. IE8, CKS70le felan karşılaştırmasında metal veya rock dinlemek için kesinlikle Turbine'i seçerim deniyordu, öyle diyebilirim.

Ama sadece heavy metal ve hardrock türü için daha iyi seçenekler de bulunabilir Phonak PFE gibi mesela.. Bas aramıyorsan tabii..

quote:

Orijinalden alıntı: Figure

@MuttFTS.

Evet okumuştum o incelemeyi. Aslında ilk düşündüğüm Phonak PFE idi, genel olarak hakkında söylenenler ile bana uygun olabileceğini düşündüm ancak bass derecesinin ne olduğu hakkında tam bir fikir sahibi olamadım. Bass arıyorum ama ne bass headler için yapılmış kulaklıklar(incelemedeki dörtlü) kadar fazla olsun istiyorum ne de sende denediğim Etymotic gibi yok denecek kadar az olsun istiyorum. Bir türlü anlayamadım Phonak bu arada nerede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 3 Eylül 2009; 16:10:31 >

• Phonak bence en mantıklısı olur dediğinde göre ama o da daha çok parlak ses rengiyle öne çıkan bir model. Ve benim birçok arkadaşım kulaklığı bu nedenle pek beğenmiyor onu belirteyim. Monster hakkında yorumları MuttFTS vermiş zaten. CKS70 daha çok bass ağırlıklıdır ve her ne kadar bass temelli kulaklıklar arasında iyi bir mid ve tiz olarak tatmine sahipse de asla bir phonak değil. Ki keza bir ety'de değildir. Eğer ety kadar parlak bir sese sahip olmayan aynı zamanda cks70 kadarda bass istemiyorsan benim kullandıklarım arasında en iyisi ATH-CK7 idi. Ki head-fi'da çoğu kişi CK7>er6i sıralamasına katılıyor bu konuda. er6i'ya göre daha basslar daha fazla (ama bir cx500 kadar yoktur onu belirteyim ama daha tok, kısa ve detaylıdır) durumda ve ses rengi olarak daha sıcak bir model. Tiz ve mid olarakta oldukça iyi seviyede bir kulaklıktır. Tam orta yol denebilir aslında. Ki ben phonak aldıktan sonra ATh-CK9'u devrettim bir arkadaşa ama CK7'yi hala elimde tutuyorum belirttiğim nedenden ötürü.

• quote:

Sanırım Türkiye'de 2. Turbine sahibi olacaksın

quote:

Bende bir satıcıdan turbine aldım. Kargo dahil 120 dolara geldi indirim varmış. İnşallah memnun kalırım 3-4 güne gelirse bende deneyimlerimi aktarırım

İlk 2 biziz desene Şaka bir yana gerçekten beklentilerim büyük. Bakalım neler olucak

• Gözünde çok büyütme, sonuçta 100$lık bir kulaklık. Fakat memnuniyetsizlik yaşayacağını hiç sanmıyorum. Sadece uçlardan yana uyumsuzluk yaşayabilirsin, oturmama sorunu gibi. O da bir şekilde çözülür.

quote:

quote:

quote:

İlk 2 biziz desene Şaka bir yana gerçekten beklentilerim büyük. Bakalım neler olucak

• quote:

Gözünde çok büyütme, sonuçta 100$lık bir kulaklık. Fakat memnuniyetsizlik yaşayacağını hiç sanmıyorum. Sadece uçlardan yana uyumsuzluk yaşayabilirsin, oturmama sorunu gibi. O da bir şekilde çözülür.

quote:

quote:

quote:

Zaten produktorlukle uğraştığım için aslında hiçbirşey beni memnun edemez. Cunku hicbirşey bana adam a7 nin tadını vermiyor. Ama bir cx500 den yada bir sennheiser ie4 danda daha iyi ve dengeli bir kulaklık bekliyorum. Şu ana kadar kullandığım en iyi kulaklık denge ve duyum olarak sennheiser ie4 du

• CX500 veya IE4 ile kıyaslanacak bir yanı yok. Çoğu kişiye dengeli gelmeyebilir ama CX500 ve IE4ten sonra sana mutlaka dengeli gelecektir.

Ben kafaüstü olarak DT770 kullanmama rağmen, Turbine bana halen kötü gelmiyor..

quote:

Zaten produktorlukle uğraştığım için aslında hiçbirşey beni memnun edemez. Cunku hicbirşey bana adam a7 nin tadını vermiyor. Ama bir cx500 den yada bir sennheiser ie4 danda daha iyi ve dengeli bir kulaklık bekliyorum. Şu ana kadar kullandığım en iyi kulaklık denge ve duyum olarak sennheiser ie4 du
  • quote:

CX500 veya IE4 ile kıyaslanacak bir yanı yok. Çoğu kişiye dengeli gelmeyebilir ama CX500 ve IE4ten sonra sana mutlaka dengeli gelecektir.

Ben kafaüstü olarak DT770 kullanmama rağmen, Turbine bana halen kötü gelmiyor..

quote:

İnşallah

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.