önemli değil iyi çalışmalar |
yüzbeşnet tavsiye konusu(say ham:413 yer:485) (4. sayfa)
-
-
Hocam geçen sene bu zamanlar tyt netleriniz ne durumdaydı? İlk 100 neti ne zaman gördünüz ve ilk Özdebir sıralamanızı hatırlıyor musunuz? -
Emin değilim ama 105 net olabilir
-
100 görmüştüm ancak sabitlememiştim.İlk 100 neti 12 nin başlarında gördüm muhtemelen.İlk özdebirim ise 2.özdebirdi ve 90 net ile 1-2k arası bir yere yerlesşmiştim(ayt taşımış sanırım).Yani istediğim gibi değildi.
-
Aralık hedefimdi o
-
Hocam tyt türkçe toprak denemesi hakkında ne düşünüyorsunuz Sınava ve 345 e göre çok mu kolay? Ve o bittikten sonra 345 çözülür mü netlerim 30-34 arasında 6 denemesi kaldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abicen -- 12 Aralık 2020; 1:37:21 > -
165 dk için turlama taktiği rahat uygalanır ama 135 dk da zorlayabilir
-
Hocam kusura bakmayın geç oldu ama toprak idare eder bence.Denemelerde zor da var kolay da ama 345 in sınava yakın zamanlarda çözülmesini tavsiye ederim. -
Msü de uyguladım ve iyi sonuç aldım hocam.Biraz da kişiye bağlı bence. -
Hocam kronometre denemesinden 10 deneme kaldı çoğu kişi geliştirmez diyor saçma diyor sizce çözeyim mi başka deneme mi alayım? -
bilmiyorum hocam bunu çözmedim -
Selam🙆♀️ Tytde 95 100 arasi yapip duruyorum genelde 96 98 felan geliyor bir turlu 100 bandini asamadim konu eksigim yok sizce nasil bir yol izlemeliyim her dersten ortalama 4er yanlis geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tebrik ederim hocam. konuları ne zaman bitirmiştiniz, hatırlıyor musunuz?
-
2.dönem başı neredeyse hepsi bitmişti
Hocam konularınız tamsa sınav stratejilerinizi değiştirmeyi deneyin.Sınav çözme sırasını değiştirmek,turlama gibi.Ayrıca seri denemelere başlayınca muhtemelen netleriniz artar çünkü bir süre sonra bazı soruları çözmek refleks olacak.Konu eksiğiniz varsa da sebebi belli zaten :)
Neresi geldi? -
Bilkent bilgisayar hocam.Gecikme için kusura bakmayın çok sık girmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Görmemişim hocam kusura bakmayın.Aştınız mı 100 bandını :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam sonuç derece 5 li önermeme sebebiniz zor olması mıydı yoksa başka bir neden var mıydı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X