|
Bildirim
|
turlama tekniği kısaca anlatmak gerekirse tek seferde yapamadığın soruyu geçmektir.kendi tyt sınavımdan örnek vereyim;türkçeden başladım ve tek seferde çözebildiğim tüm soruları çözdüm.13 tane boşum vardı.sonra fene geçtim orda da 4 tane.fen aynı zamanda benim dinlenme dersimdi.yorucu bir ders olan türkçeden sonra mat çözmek zor oluyordu,sosyal çözmek ise bilmediğim sorular gelirse moral bozukluğu yaratıyordu.sonra matematik 6 boş ve sonra sosyalde de 4 boşum vardı.ama buna hazırlıklı olmak gerekli.27 boş dışardan bakan birine çok kötü gelebilir ama süre de arttığı için sıkıntı olmaz.her neyse sonuç olarak 50 dk kalmıştı.bu taktiğin en büyük artılarından biri ise o soruları önceden görmüş olmaktır.özellikle matematik soruları önceden zihnimde yer ettiği için rahat oldu.sonuç olarak 5 dk kala son sorumu işaretledim ve 5 yanlış ile bitirdim(3 tr 2 mat).tur sayısını artırabilirsiniz.taktik basit ama uygulaması bir o kadar zor.yapamadığınızı geçme iradesini kazanırsanız işe yarar diye düşünüyorum.testi çözme sıramı sormuşsunuz:türkçe-fen-mat-sos.ama bu çok kişisel olduğu için benimki doğru demiyorum.yine de türkçeden başlamak en doğrusu bence.gerisi size kalmış.kafanıza takılan başka bir şey varsa sorabilirsiniz.taktik oturmuştur umarım.
|
345,bilgi sarmal ve toprak türkçe branş
345 ve toprak matematik branş bilgi sarmal,3d ve toprak fen branş bilgi sarmal ve 3d sosyal branş 345 6lı genel deneme 3d 5 li genel deneme challenger 5 li deneme(önermiyorum) bilgi sarmal pusula 6 lı deneme bilgi sarmal depar 3 lü deneme krallar karması hocalara geldik 5 li deneme toprak 5 li deneme sonuç derece 5 li (önermiyorum) metin boss 3 lü bunun dışında özdebir toder türkiye geneli denemeler,okul ve dersanede yapılan diğer denemeler. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|