ben bu sene bu kadar yıldız transferin gerçekleşeceğini umut edimiyordum ama helal olsun yönetime son 5yılın en iyi kadrosu oluşmak üzere bence b ukadro ile uefa da da epey yol alınır.Türkcell süper ligde açık ara şampiyon oluruz.
5 sene biriktirdiler şimdi harcıyorlar sanırım...
bir topçu takımda kalmak istemedikten sonra onu takımda tutmak ne kadar doğru tartışılır. bence M.Topuz ve G.Ünal transfer olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: gurkan84
Biri bizi durdursun yahu
resmen transfer piyasasını formatladık. daha lig başlamadan bitti, zevki kaçtı
quote:
Orjinalden alıntı: IR0N
gökhan gelirse ümitle beraber coşar
ümit-----gökhan
Lincoln arda--------- sabri Linderoth
volkan--Bouzid--Servet--song
BU TAKIMDAN KORKUN !!!!
servet varsa korkarım
quote:
Orjinalden alıntı: IR0N
gökhan gelirse ümitle beraber coşar
ümit-----gökhan
Lincoln arda--------- sabri Linderoth
volkan--Bouzid--Servet--song
BU TAKIMDAN KORKUN !!!!
kadroya bak!!
dizlerim titredi
Transferin babasını yaptık bu sene.Ne oluyo anlamadım ben.Biz bu kadar senen nerdeydik.
quote:
Orjinalden alıntı: hYsTrYaAtTacK
ben bu sene bu kadar yıldız transferin gerçekleşeceğini umut edimiyordum ama helal olsun yönetime son 5yılın en iyi kadrosu oluşmak üzere bence b ukadro ile uefa da da epey yol alınır.Türkcell süper ligde açık ara şampiyon oluruz.
bukadar yıldız?
sadece lincoln var oda henüz yarım yıldız
bence gökhandan önce romedalhı almamız daha akıllıca olur necatinin nesi eksik gökhandan
Gökhan biraz uçmuş bence, %8 diyecekti sanırım... Başkanı vermem diyor başka bir şey demiyor. Üzerine Galatasaray'a laf da sokuyor... Onun yerinde olsam eğer paraya ihtiyacım yoksa ben de vermem futbolcumu...
bu kayserinin başkanına acıyorum ya .. adam yakında manisalık olcak .. ne kadar biz satmıcaz dese tam tersine bütün takımlar onları transfer ediyor ..
yalnız %80 dediyse bu iş bitti demektir benden söylemesi ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme