Şimdi Ara

YÜZDE ELLİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Değerlendireceğim hocam teşekkür ederim yorumlarınız için , ulaşımı bir şekilde halletmeye çalışacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhun_kandemir kullanıcısına yanıt
    Mezun olan biri olarak söylüyorum gel bedava oku deseler gitmem ulaşımı bi şekilde halledersin olmadı git arkadaşlarla yakında eve çık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar net yapsaydım Bau'yu aklıma bile getirmezdim. Aynı bölüme sınavsız ünlü tipleri bile sokuyorlar. Sen birde %50 girip para ödeyeceksin. Obp'ye yazık hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05C9F9077 -- 7 Temmuz 2018; 16:1:44 >
  • Hocam maalesef ayt yüksek değil ama İTÜ fizik mühendisliği yazıp çap yandal yatay geçiş falan kovalamak da var aklimda, sizce nereleri yazmaliyim? En iyi ihtimal 50k en kotu 100k gelir herhalde. ( Not: fiziğe ilgim var ve yeteneğim de var sayılır, fizik mühendisliğinden mezun olsam da pişman olmam, yurtdışı kovalarim, çünkü aslında fizikçi olmak istiyordum ama fbe ye pek iş yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhun_kandemir -- 7 Temmuz 2018; 19:37:10 >
  • Tamamdır hocam bakacağım, teşekkürler

• Up

• Onerilerinize açığım.

• Istanbul'da olması şart mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vioman -- 8 Temmuz 2018; 3:52:38 >
  • Vioman kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, eğer Yeditepe yüzde elli vs olmazsa ya da İTÜ fizik muh mezuna bırakırım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.