Arkadaşlar tyt 90-95 ayt ise 27-35 arası bir şey bekliyorum OBP 97,76. Bahçeşehir üni yüzde 50 burslu bilgisayar mühendisliği sizce gelir mi?
up
up
gelir
Satoshi Nakamoto
kullanıcısına yanıt
Peki Özyeğin Yüzde 50 bilgisayar müh için ne dersiniz? Gelme ihtimali var mı ? Bir de okul bana çok uzak. GOPta oturuyorum okul Çekmeköy'de. Görüşlerinizi alabilir miyim?
quote:
Orijinalden alıntı: orhun_kandemir
Peki Özyeğin Yüzde 50 bilgisayar müh için ne dersiniz? Gelme ihtimali var mı ? Bir de okul bana çok uzak. GOPta oturuyorum okul Çekmeköy'de. Görüşlerinizi alabilir miyim?
benim de hedefimde olan okullardan biri. fiyatı biraz yüksek geliyor, onun dışında bahçeşehirden çok daha iyidir diye düşünüyorum. oturduğunuz yere gerçekten uzak, yurtta kalmayı düşünebilirsiniz.
Obp güzelmiş
obp harbi müthiş
Temel liseden mi mezunsun ? Obp çok iyi
Teogda 483 puan yaptım ve özel bir Anadolu lisesine gittim sınavlar çok kasinti değildi ve ben de çalışkandım tytye de çalıştım ancak aytye kişisel nedenlerden dolayı calisamadim.
Satoshi Nakamoto
kullanıcısına yanıt
Yüzde elli artı yurt fiyatı sorun olabilir ancak bundan önce sıralama önemli bu netlere gelir mi?
doğuş bilgisayar yaz hocam
BigMuffin
kullanıcısına yanıt
Hocam tam burslusu tutmaz, 75 ine kalırsam da yazmam gibi neden doğuş dediniz? Bahçeşehir,Bilgi varken?
Bau bilgisayar çöp hocalarına bakmıştım harbiden kötü yeditepe daha iyi orayı tercih et
up
Hocam ben goptayim okul Maltepe'de gerçekten çok uzak, baunun adı ve şirket ilişkileri daha iyi diye biliyorum o kadar büyük bir fark olur mu?
orhun_kandemir
kullanıcısına yanıt
ben bau tanıtımına gitmiştim işte şöyleyiz böyleyiz diye anlattılar diğer bölümleri hakkında bilgim yok ama bilgisayar bölümü hocalarına bakmıştım kötü yani ha hedefin nedir bilemem ama yurt dışı master gibi bir planın varsa senin için yanlış adres olur yeditepenin hocaları bayağı iyiydi ben de bi dönem araştırmıştım ben olsam yeditepe yazarım yine de tercih senin istersen git
Obp 97 olan biri
Hocam yurtdışı master planım var ama ulasimi çok sorun, bir tavsiyen var mı? Bir de baunun silikon vadisinde bir yeri de var diye biliyorum. Yeditepenin ulaşım sorunu nasıl çözülebilir benim adima
orhun_kandemir
kullanıcısına yanıt
Kardeşim ben iki sene uğurda okudum benim de bau hedefim vardı bau bilgisayar bölümü balon yani reklamlara aldanma ha atıyorum makinası çok iyidir bilemem ama zamanında çok araştırdım silikon vadisinde de sadece dil okulları var diye biliyorum asıl oradaki üniversiteleri washingtonda o da öyle aman aman bir üniversite değil yeditepenin hocalarına bak bide baununkilere arada uçurum var bauda oluyacağına okuma daha iyi lisans programları bile garip