İnanılmaz bir sistem ilk başlangıçta 1 veya 2 saatte bir sisteme girerek günde 8 tl para kazanabilirsiniz. Sistem daha yeni. Aklınızdaki ilk soru bu sistemde diğerleri gibi kapanırsa olucaktır. Sistem daha yeni açıldığı için minimum 2 yıl para kazandıracaktır. Bence kaçırmayın bu fırsatı. En azından bir girip bakın demek istediğimi anlayacaksınız. Hemen üye olmak için http://sanalpets.com/?i=3691
Benzeri bir oyuna başladım ben de 1 hafta filan oluyor. Şimdilik sakat bi durum yok gibi yani güven vermeye başladı site. Tabi belli olmaz bu işler orası ayrı konu. Referans sistemi de ekstradan çok güzel kazanç sağlıyor üyelere ama benim sadece 1 tane var o da aktif olarak oynamıyor oyunu malesef :D Yani diyeceğim o ki şuraya referans linkimi bırakıyorum girip üye olursanız çok sevinirim. Üye olurken para yatırmak gerekmiyor zaten. Sonrasında biraz göz atıp araştırarak oynayıp oynamamaya karar verirsiniz. Bana da sorularınız için mesaj atabilirsiniz, bildiğim kadarıyla yardımcı olurum herkese. Neyse çok uzattım veriyorum ref linkimi :D