Şimdi Ara

Tiktoktan ciddi şekilde para kazandım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • canlı yayınlar bitler aslanlar derken tanınmayan abidik gubidik biri olmama rağmen bunu kafaya takıp 2 senedir her ay 40k civarı kazandım 7 ay boyunca şu an işler kesat

• direkt para mı atılıyor yoksa hediye jeton falan mı

• Yani bunu yapan eskortlukta yapar. Çok bir farkı yok. İkisinde de kendini mal olarak pazarlıyorsun, onurunu ayaklar altına alıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FCD8CF69F -- 6 Ağustos 2024; 16:10:0 >
  • hahahah ben tiktokta öyle bir şey yapmadım

esclik benzeri yani tam tersi din sömürüsü yaptım

• ahlaklı dediğiniz kızların amacı da kendilerini ömür boyu en iyi şartlarda yaşatacak erkeğe kapağı atıp en pahalı düğünü balayını yaptırmak

• ponçiklovecraft kullanıcısına yanıt
    SEN İSTEMEDİN SANKİ???
  • kendimden biliyorum zaten salak

Zırlamaya devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39761BD10

Bu mesaj silindi.

Normal dediğin kadınlar kim bilmiyorum, ama sokaktaki sıradan kadınların çoğu mükemmel bir insan olmasa da kendini mal olarak görüp birine pazarlamıyor.

Mesela Türkiye'de Rus kadınlara yönelik iğrenç ithamlar vardır. Benim eşim Rus, Ortodoks Hristiyan. Hayatımda gördüğüm en mütevazi, en iyi kalpli insandır. Bir kez bile tartışmamız olmadı. Ki pek çok kadın arkadaşı da onun gibi iyi insanlar, hepsi tam bir hanımefendiydiler. Böyle saçma sapan stereotiplerle bir yargıya varılamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FCD8CF69F -- 6 Ağustos 2024; 16:18:35 >

HARUN ABİM ç ok ayıp oluo salak falan

Alıntı

metni:
    Bakara Suresi, 174. ayet: Allah'ın indirdiği Kitap'tan bir şeyi göz ardı edip saklayanlar ve onunla değeri az (bir şeyi) satın alanlar; onların yedikleri, karınlarında ateşten başkası değildir. Allah kıyamet günü onlarla konuşmaz ve onları arındırmaz. Ve onlar için acı bir azap vardır.
  • Ulan hadsiz sana ne el alemin ne giydiğinden? Başka işin gücün mü yok insanları yargılıyorsun? Bu kafa yapısı çok tehlikeli, tecavüzcülerin zihniyetinden farksız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ponçiklovecraft

kendimden biliyorum zaten salak

• karı olmanın faydaları

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.