İyi günler. 1.5 yıldır olan sorun artık iyice canımı sıkmaya başladı. Burnumda ve gözümün altındaki deri beyaz beyaz kabarıp dökülüyor ve kıpkırmızı oluyor. Sebebinin havuza giderken taktığım gözlük olduğunu düşünüyorum. Bunu farkettikten sonra havuza da gitmedim hiç.( geçen yıl kış dönemlerinde çok gidiyordum bu yıl neredeyse hiç gitmedim) İlk başlarda kendiliğinden geçmesini bekledim ama nafile. Arkonun kremlerini denedim uzun bir süre ama o da işe yaramadı. Loreal Pure Zone Hydra Pure krem denedim o biraz iyi geldi. Alıcaktım ama internetteki yorumlar çok kötüydü bu yüzden ondan da vazgeçtim. Bu konuda acayip yardıma ihtiyacım var :) artık gerçekten sinirlerime dokunmaya başladı bu kızarıklık ve dökülme problemi. Teşekkür ederim
up up up
herbalife in dış beslenme ürünleri probleminizi cözer tavsiye ederim. benimde yüzümde pullanmalar oluyordu su epey azaldı. gözaltımdaki torbalarda azaldı. 6 aydır kullanıyorum. size de faydası olur bence.
peki bu loreal pure zone hydra pure hakkında bilgisi olan var mı? 2 kez kullandım iyi geldiğini hissettim ama internetteki yorumlar çok kötüydü ve karar veremedim. Krem de 18 tl ymiş işe yaramazsa boşuna almak istemiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme