Şimdi Ara

Yuzdelik Dilimlerle İlgili Buyuk Yanılgı... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HarDefection

Adam sizi yiyor beyler! UYANIN

Yapma ya. Ben insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Senin gibi provokatör değilim. 2000'li düşmanları
  • 5555SabriReiz5555 kullanıcısına yanıt
    Neyin kafasındasınız?? Puanlar belli artık. Kontenjanlar da belli. Geriye bir tek tercihler kaldı. Puanlar esnemez.

Geçen yıl 463 ile alan okul 482'ye çıktı BKZ: İzmir Atatürk Lisesi Yüzdelik dilimler de belli ayrıca. Bir kolejler 21 Temmuz'da belirleyecek
  • Biri şunu sustursun. Ben puanlar değil yüzdelik dilimler esner diyorum artık nerenle okuyosan
    Yüzdelikler de belli neresi oynar? Sen deli misin? Yerleştirmede yazar zaten ilk, ikinci diye. Altta da YEP yazıyor. O puanlar oynamaz rahat ol kasma!
  • Senn için ellerimi yoramıcam. Sus artık anlayamıyor olabilirsin ama lütfen bunu bu kadar belli etme.
  • Evet onlar geçen senenınkı hoca dedı banaç

Puanım: 367
    Gireceğim lise : 343 Bir cevap yazın
  • quote:

Neyin kafasındasınız?? Puanlar belli artık. Kontenjanlar da belli. Geriye bir tek tercihler kaldı. Puanlar esnemez.

Geçen yıl 463 ile alan okul 482'ye çıktı BKZ: İzmir Atatürk Lisesi Yüzdelik dilimler de belli ayrıca. Bir kolejler 21 Temmuz'da belirleyecek

Nerde çıktı o okul 4 puan değişti pertevniyal bu sene ordan burdan 2012 taban puanlarına inanıp gelmeyin şuraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

yani esneyecek derken 2.70 olan bi lise 3 olur gibisinden mi?

3değil 2olur olacaksa,bu sene puanlar artacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: 5555SabriReiz5555

quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Kartal1903

Nasıl yani Galatasaray için 0.03 diyor bu yanlış mı

Hayır yani 0.03 deniyosa 0.04 veya 0.05 gibi bi yüzdelik olması söz konusu diyorum. Ama tabi yanılıyo da olabilirim. Çünkü o 0.03 sadece ilk yerleştirme için geçerli geçen seneki.

Bu sene yüzdelik dilim gerilemez puanlar da düşmez.Saçmalamayın böyle basit bir sınavda herkes iyi yaptı.Yani geçen yıl dilimi 2olan lise %1.5e filan düşebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli gandalf -- 8 Temmuz 2014; 22:55:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Kartal1903

Nasıl yani Galatasaray için 0.03 diyor bu yanlış mı

Hayır yani 0.03 deniyosa 0.04 veya 0.05 gibi bi yüzdelik olması söz konusu diyorum. Ama tabi yanılıyo da olabilirim. Çünkü o 0.03 sadece ilk yerleştirme için geçerli geçen seneki.

Bu sene yüzdelik dilim gerilemez puanlar da düşmez.Saçmalamayın böyle basit bir sınavda herkes iyi yaptı.Yani geçen yıl dilimi 2olan lise %1.5e filan düşebilir.

Asıl sen saçmalama. Puan değil düşen yüzdelik dilim düşer diyoruz. Ve bu sadece bi görüş...

Yüzdelik dilim düşer derken başarı olarak mı düşer diyorsun sayı değeri olarak mı?

• cübbeli gandalf kullanıcısına yanıt
    Bak şimdi benim bi teorim var. Buna göre orada yazan yüzdelik dilimler geçen sene birinci yerleştirme sonucu oluşmuş olanlar. Yani onlar geçen sene biraz daha esnemişti. Mesela yüzde 1 olan bi lise yüzde 1.15 i bile görmüş geçen sene ek yerleştirmeler sonucu. Ben de şimdi diyorum ki bu sene de orada yazan puanlar biraz esniyecek...
  • İnnocent Man kullanıcısına yanıt
    Senle görüşürüm 2000'li bebelak seni

Benim de kardeşim var 2000'li
    Gidiş yolun doğru ama sonuş sandığın kadar ufak olmayacak bu sene,büyük ihtimal min.3-4puan artacak taban puanlar ve bu sene çok yığılma olduğu için 3-4puan da binlerce kişi bile oynayabilir yani küçük esneklikler olmayacak büyük olacak.
  • quote:

2000'li bebelak? Kime diyosun
  • quote:

Annenin karnından lisede mi çıktın sen ? Bebelak yazmış bide yaşına zeka seviyen ters orantılı galiba

• StrangerLovely kullanıcısına yanıt
    Hocam yüksek puanlı liseler fazla oynamaz 0.10 - 0.20 en fazla

• Wut is Giriş W kullanıcısına yanıt
    Olsun. 0.10 bıle çok şey değiştirebilir
  • quote:

Arkadaşlar eğer dikkat ettiyseniz MEB'in açıkladığı yüzdelik dilimlerin orada 2013 YILI I. YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE YÜZDELİK DİLİMİ diye bir yazı var. Bu ne demek oluyor. Yani onlar sadece ilk yerleştirme sonucuna göre olan yüzdelik dilimler. Ve birçok lisenin taban puanı 2. yerleştirmede o kadar düştü. Sonuca gelirsek içinizi ferah tutun o yüzdelik dilimler daha çok esneyecek gibi duruyor. Bu arada birçok lise de kontenjan arttırdı...

Hocam bir şey daha soracağım
    İnternette yazan yüzdelik dilimler türkiye geneli olan yüzdelikler mi yoksa il yüzdelikleri mi acaba ?

• yugiohcu Y kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla TR Geneli
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.